Memnunum ama degilim. Şöyle cocuklarimin okuluna yakin ve buyuk. Ama 15 yıllık. Ben yeni apartman olsun istiyorum.Evinden memnun musun seviyor musun ona göre karar verebilirsin
Nasıl yaptın?Kizlar tereyag ve pekmez karisimi onermistiniz ya Allah razi olsun.
Bicak gibi kesti atti valla öksurugu.
2 defa verdim oğluma öksürük falan kalmadı cok sukur.
Cok guzel pilotaj bile olabilir. Sanırım ilk 2000 de alıyordu.bir yudum mutluluk oğlum fen lisesinde derece yapıyor dedi ona istinaden söyledim. Benim dönemim de her iki bölüm de 40 kişi civarı alıyordu. Öyle olunca kıymetli oluyorlar. ODTÜ Makina Mühendisliği'de Tai, Havelsan veya Roketsan'a yerleşiyor genelde. Onlar da açıkta kalmıyor.
Bende kek kalıbı aldım.Tr lelli bime gittim aldım puding kabını.
Hediyede hazır oldu paket yapıp götürürüm.
Bir sürü de vardı. Bizim mahallede gitmiyor o tarz ürünler .biraz tutumlu bir mahalleyiz.
Birde lavabo aç oldum bulunsun evde mutfak lavabosu tıkanır arada kullanıyorum
Sağol canım buna şükür-Mavi geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin size bişey olmamış ya
iyi akşamlar hanımlar bugün hiç harcama yapmadım
Amin kuzum inşallah-Mavi Çok geçmiş olsun allah Sağlık sıhhat versin.. Mal canın yongası tabi ama.. Rabbim bi daha yaşatmasın..
Ben de böyle düşünüyorum. Yapması bakması bir şekilde oluyor da sonrasıAmin.
Cocuk doğurmak gercekden bisi diil.
9 ay tasi dogur.
Ben çok ince düşünürüm bakmasa etmesi tamam o da bir sekilde halloluyor.
Ama şuanda bir de gelecek hazırlamak gerekiyor.
Bu zamanda büyük şehirde yasayip nerede is bulup düzenli maaş alıp ev gecindirip ev sahibi olabilmek.
Yani nekadar doğru bilmiyorum ama ben cocuguma 1 dikili agac birakmak isterim.
Biraz birikim olur bu ne bilim 1 daire bisi iste.
Cocuk is hayatına atılsa bile omür boyu kredi ödemek zorunda kalacak ev sahibi olabilmek icin.
Biz yine iyi kötü aldik.
Ozamanlar uygundu ya da dededen babadan kaldi vs vs.
Ben çevremdeki ev fiyatlarına baktim dün yine emlak sitelerini incelerken. 2.800 kira nedir ya?
Çok ama cok zor.
Hı bir de dün haberlerde 2018 cok da iyi gecmeyecekmis.
Binali amca dedi.
Yani bizi neler bekliyor anlaşılır durumda
Daha cok zam zam zam.
Gecmis olsun.Amin kuzum inşallah
Çok geçmiş olsunSağol canım buna şükür
Cok sagol canim. Verdiğin bilgiler bizim için çok değerli. Söyleyince sıcak baktı sanırım bu alanlara yönelecek. Çok teşekkür ediyorum.bir yudum mutluluk oğlum fen lisesinde derece yapıyor dedi ona istinaden söyledim. Benim dönemim de her iki bölüm de 40 kişi civarı alıyordu. Öyle olunca kıymetli oluyorlar. ODTÜ Makina Mühendisliği'de Tai, Havelsan veya Roketsan'a yerleşiyor genelde. Onlar da açıkta kalmıyor.
Tereyağı erittim pekmeze karıştırdım yedirdim sabah aksam ogluma.Nasıl yaptın?
Rica ederim canım. Temel bilim okuyacağına bu bilimleri içeren ve sektörel karşılığı olan bölümleri dikkate almasında fayda var.Cok sagol canim. Verdiğin bilgiler bizim için çok değerli. Söyleyince sıcak baktı sanırım bu alanlara yönelecek. Çok teşekkür ediyorum.
Pilotluk ne bileyim bence sıkıntılı iş. Çok iyi kazanıyorlar ama bütün ömürleri otel odalarında geçiyor ve aile olmayı başaramıyorlar. Eşleri ve çocukları mecburen onlardan bağımsız bir hayat kuruyor. Ben çocuğum pilot olsun istemezdim.Cok guzel pilotaj bile olabilir. Sanırım ilk 2000 de alıyordu.
Bı öksürük için mi acaba yoksa gribe de iyi geliyor muTereyağı erittim pekmeze karıştırdım yedirdim sabah aksam ogluma.
Cok güzel fikirler bunlar. Bence de en güzeli bu. Çok teşekkür ederim canım tekrar verdiğin bilgiler ve öneriler için...Rica ederim canım. Temel bilim okuyacağına bu bilimleri içeren ve sektörel karşılığı olan bölümleri dikkate almasında fayda var.
Bir önerim daha olacak. İlgisini çeken meslek grupları ile 1 gün geçirmesini sağlayabilirseniz şahane olur. Mesela bir bütün günü bir diş hekiminin muayenesinde veya bir fabrikada çalışan mühendisin yanında geçirirse, bu insanlar ne iş yapıyor sorusunun cevabını kendi gözleri ile görmüş olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?