Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben ileride maddi olarak birşeyler bırakmak istiyorum Rabbim yardım etsin Yapalım.ama biz eşimle çok sıkıntı çektik. Herşeyimizi zorluklarla yaptık. Tamam yaptık ama gençliğimiz gitti gezemedik istediğimiz gibi kendimizi geliştiremefik. Evlenirken eşyalara çalıştık evlendik ev aldık krediye çalıştık. Ben oğlumun her anında maddi manevi yanında olmak istiyotum. Gücümün yettiğince.
Doğurmak önemli değil agucuk bugucuk seversin büyür ee geleceğini hazırlaması var.tabi bunu al oğlum ben varım ye iç yat şeklinde yapınca nasılsa var çalışmama gerek yok gibi düşünebilir.bunun için üniversite bitene kadar oğlum var istediğini yap demem. Evlenirkende elimi taşın altına koyar desteğimi yaparım. O yüzden şuanki hedefim yatırım yapabilmek. Bu ileride onu okutabilmek için ekstra bir destek olur diye düşünüyorum.

Cok guzel pilotaj bile olabilir. Sanırım ilk 2000 de alıyordu.

Tr lelli bime gittim aldım puding kabını.
Hediyede hazır oldu paket yapıp götürürüm.
Bir sürü de vardı. Bizim mahallede gitmiyor o tarz ürünler .biraz tutumlu bir mahalleyiz.
Birde lavabo aç oldum bulunsun evde mutfak lavabosu tıkanır arada kullanıyorum

Ben de böyle düşünüyorum. Yapması bakması bir şekilde oluyor da sonrası
Neredeyse 7 yıllık evliyiz bir dikili ağacımız yok hala, durum böyle olunca da çocuk yapma fikri bana hep uzak geliyor.
Tek çocuğa da karşıyım ben.
Evet herkes bakabildigi yetistirebildigi kadar çocuk yapsın ama hayatta bir dayanağı da olsun yarın birgun anne babaya birşey olursa bir kardeşi olsun.
Eşim de benim gibi düşündüğü için hala çocuk yapmadık bu saatten sonra da çocuk sahibi olmak istermiyiz bilmiyorum

Cok sagol canim. Verdiğin bilgiler bizim için çok değerli. Söyleyince sıcak baktı sanırım bu alanlara yönelecek. Çok teşekkür ediyorum.

Cok sagol canim. Verdiğin bilgiler bizim için çok değerli. Söyleyince sıcak baktı sanırım bu alanlara yönelecek. Çok teşekkür ediyorum.
Rica ederim canım. Temel bilim okuyacağına bu bilimleri içeren ve sektörel karşılığı olan bölümleri dikkate almasında fayda var.
Bir önerim daha olacak. İlgisini çeken meslek grupları ile 1 gün geçirmesini sağlayabilirseniz şahane olur. Mesela bir bütün günü bir diş hekiminin muayenesinde veya bir fabrikada çalışan mühendisin yanında geçirirse, bu insanlar ne iş yapıyor sorusunun cevabını kendi gözleri ile görmüş olur.

Cok guzel pilotaj bile olabilir. Sanırım ilk 2000 de alıyordu.
Pilotluk ne bileyim bence sıkıntılı iş. Çok iyi kazanıyorlar ama bütün ömürleri otel odalarında geçiyor ve aile olmayı başaramıyorlar. Eşleri ve çocukları mecburen onlardan bağımsız bir hayat kuruyor. Ben çocuğum pilot olsun istemezdim.

Tereyağı erittim pekmeze karıştırdım yedirdim sabah aksam ogluma.
Bı öksürük için mi acaba yoksa gribe de iyi geliyor mu

Ay çok kötü grip oldum emziriyorum diye ilecta alamıyorum kafam yerden kalkmıyor vallahi oğlan hasta oluyordu ki onu atlattık şimdi ben

Aman o hasta olmasında ben atlatirim iki gündür ben dayanamıyorum çocuklar ne yapsın nasıl dayansin

Cok güzel fikirler bunlar. Bence de en güzeli bu. Çok teşekkür ederim canım tekrar verdiğin bilgiler ve öneriler için...

Merhaba Kızlar daha yeni oturdum resmen . Yiyecekleri yerleştirdim sonra ayakkabı odasını yerleştirdim 2 makina çamaşır tıkandı. Evi sildim süpürdüm toz aldım. Sonra yemek yaptım duş aldım kahve içtik Yorgunum şuan kalkıp çay koyamıyoruz ayrıca annem kv 3 görümce telefonda konuştum yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…