Rica ederim canım.Cok güzel fikirler bunlar. Bence de en güzeli bu. Çok teşekkür ederim canım tekrar verdiğin bilgiler ve öneriler için...
Çok teşekkürler ben sadece yumurtalı ekmek yapıyordum ne tarifler varmış öyle
Çocukların hayallerine karışmadan dahası onları bu konuda destekleyerek sevdikleri işi yapmalarını çok isterim ama bir de hayatın gerçekleri var...o yüzden mantıklı olmak gerek sanırım..hayatta duygusallığa yer yok...ileride sıkıntı çekmelerini istemiyorum...umarım herkesin hakkında hayırlısı olur... şu bir iki senemizi meslek araştırması ile geçireceğiz sanırım...
Kesinlikle haklısın canım.. Ouff bu konu benimce canımı sıkıyor çok>(
Kızım bir devlet üniversitesinde kimya müh okuyor..
Geen yıl erasmusla polonyaya gititi.
Çocuğun ufku açıldı resmen. Birçok ülkeyi gezme imkanı oldu Avruapada..22 ülke civarı..
Tamam bizim ülkemiz coğrafi olarak çok güzel zengin bir ülke.. Ama geçim şartları ekonomik olarak da bir o kadar da maalesef kötü durumdayız..Refah bir ülke olduğumuz söylenemez..Kızım tututrdu Almanya da okulumu tamamlamak istiyorum diyor..Hem mesleği için hemde oralara yerleşebilmek için..Aslında ona da çok hak veriyoruz..Doğru düşünüyor..Ama ekomonik olarak bizi ne kadar zorlar oralarda okuyabilmesi bilmiyoruz..
Orta halli bir geliri olan aleyiz.. Ama onun düşündüüğü bizede mantıklı geliyor.. babası arkasındayım diyor.. Bilmiyoruz.Maalesef burda okul bitirince diplomalı işsiz oluyorsun..He arkan varsa bir iş buıluyorsun ama düşük bir maaşla..Ouff benimde en büyük dersim sıkıntım düşüncem bu aralar bu konuİşin içinden çıkamyıorum bilmiyorum..
Benim büyük oğlum fizik alanında özellikle çok başarılı. Adeta fizik dersine aşık. Fizik alanında ilerlemek bilimsel projeler üretmek istiyor. Ama ülkemiz bunun için maalesef uygun değil. Ülkemizde bilime değer verilmiyor. Acı ama gerçek bu. Bunlardan bahsedince de çok üzülüyor. Yurt dışını mı düşünsek bilmiyorum. Bu yıl yabancı dillerini geliştirmek için uğraşayım da artık kararı sonra vereceğiz.
@bir yudum mutluluk, İTÜ Uçak Mühendisliği ve ODTÜ Havacılık Mühendisliği, Fizik ağırlıklı bölümler olup, havacılık sektöründe genelde işsiz kalmazlar. Diğer sektörlere nazaran bizim sektör büyüme trendinde. Yurt dışında çalışma imkanları da mevcut. Bir araştırmanızı tavsiye ederim.
Haklısın canım bizde de aynı durumlar oldu. Hamdolsun yinede. Katılıyorum çocuklarımıza iyi bir gelecek hazırlamalıyız. Bende henüz yok ama işteBen ileride maddi olarak birşeyler bırakmak istiyorum Rabbim yardım etsin Yapalım.ama biz eşimle çok sıkıntı çektik. Herşeyimizi zorluklarla yaptık. Tamam yaptık ama gençliğimiz gitti gezemedik istediğimiz gibi kendimizi geliştiremefik. Evlenirken eşyalara çalıştık evlendik ev aldık krediye çalıştık. Ben oğlumun her anında maddi manevi yanında olmak istiyotum. Gücümün yettiğince.
Doğurmak önemli değil agucuk bugucuk seversin büyür ee geleceğini hazırlaması var.tabi bunu al oğlum ben varım ye iç yat şeklinde yapınca nasılsa var çalışmama gerek yok gibi düşünebilir.bunun için üniversite bitene kadar oğlum var istediğini yap demem. Evlenirkende elimi taşın altına koyar desteğimi yaparım. O yüzden şuanki hedefim yatırım yapabilmek. Bu ileride onu okutabilmek için ekstra bir destek olur diye düşünüyorum.
Öksürüğü vardi oglumun canim bilmem ki iyi gelirmi.Bı öksürük için mi acaba yoksa gribe de iyi geliyor mu
Ay çok kötü grip oldum emziriyorum diye ilecta alamıyorum kafam yerden kalkmıyor vallahi oğlan hasta oluyordu ki onu atlattık şimdi ben
Aman o hasta olmasında ben atlatirim iki gündür ben dayanamıyorum çocuklar ne yapsın nasıl dayansin
Oyle de bulanıyorKendine dikkat et. Bebeğin için iyi beslenmen lazım
Evet cnm çok işe yarıyor oKizlar tereyag ve pekmez karisimi onermistiniz ya Allah razi olsun.
Bicak gibi kesti atti valla öksurugu.
2 defa verdim oğluma öksürük falan kalmadı cok sukur.
Ayy çok teşekkür ederim hemen denicem sabah gidip ayva alayımÖksürüğü vardi oglumun canim bilmem ki iyi gelirmi.
Ihlamura elma kabuğu ayva yaprağı dal tarcın koyup icmeni tavsiye ederim.
Geçmiş olsun
Cnm kullanırken cok dikkatli ol haberlerde gördüm gecen kaç kişinin yüzü yanmış çok tehlikeliymişTr lelli bime gittim aldım puding kabını.
Hediyede hazır oldu paket yapıp götürürüm.
Bir sürü de vardı. Bizim mahallede gitmiyor o tarz ürünler .biraz tutumlu bir mahalleyiz.
Birde lavabo aç oldum bulunsun evde mutfak lavabosu tıkanır arada kullanıyorum
Cnm kullanırken cok dikkatli ol haberlerde gördüm gecen kaç kişinin yüzü yanmış çok tehlikeliymiş
evet canım başka hazırlıklarım da var. mesela bu yaz geçen yaza göre daha fazla domates koydum.. domatesi hem yemeklik doğrayıp koydum, hem de blendırdan geçirip koydum. karnıyarık için patlıcan kızarttım, musakka için patlıcan kızarttım. taze fasülye , tavalık ( biber domates karışımı), karışık kızartma, dolmalık biber, mısır, salatalık rendeledim( bunu az yaptım sadece denemelik, ama daha çıkarmadım nasıl olur pek fikrim yok). kırmızı biberi hem doğrayıp posetledim hem de ikiye bölüp içini temizleyip koydum. yeşil biber de aynı şekilde. patlıcan közleyebilirsin. aklıma gelenler bunlar. kuruları ve turşuları da annem hazırladı..Ne uzel yazdan kis icin hazirlik yapmissiniz. Baska yaptiginiz hazirliklar varsa nasil yaptiniz paylasirmisin
Ben daha yeniyim ve oyle cok bilmem
NeyiBiliyorum canım hiç de sevmem kullanmayı ama mecbut kalıuorum. Başta ortada herşeyi kaldırıyorum oğlumu da 2 saat sokmuyorum havalandırıyorum. Çok tehlikeli.
Lavabo açıcısı
evet canım başka hazırlıklarım da var. mesela bu yaz geçen yaza göre daha fazla domates koydum.. domatesi hem yemeklik doğrayıp koydum, hem de blendırdan geçirip koydum. karnıyarık için patlıcan kızarttım, musakka için patlıcan kızarttım. taze fasülye , tavalık ( biber domates karışımı), karışık kızartma, dolmalık biber, mısır, salatalık rendeledim( bunu az yaptım sadece denemelik, ama daha çıkarmadım nasıl olur pek fikrim yok). kırmızı biberi hem doğrayıp posetledim hem de ikiye bölüp içini temizleyip koydum. yeşil biber de aynı şekilde. patlıcan közleyebilirsin. aklıma gelenler bunlar. kuruları ve turşuları da annem hazırladı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?