Küçük Düşün Büyük Olsun!

Çok haklısınız ama işsizlik çok fena, suan yaptığım mesleği özelde yapacak olsam 1000 lira teklif ediyorlar. O yüzden türkiye gerçeklerini çocuklara anlatmak lazım, anlattığımda büyük bir olgunlukla karşıladı kardeşim. umarım mutsuz olmaz,canımın çekirdeği o benim

Yurtdışı imkanı varsa çok güzel olur, çocuk haklı. Yurtdışı imkanlarını görünce burası çok yetersiz kalıyor.

Arkadaşım genetik müh. bitirdi turkiye de is bulamadı. Şimdi yurtdışında çok güzel bir proje yürütüyor. O projeyi burda kabul ettirememisti

Ayyy çok teşekkürler bende inceleyecegim

Haklısın canım bizde de aynı durumlar oldu. Hamdolsun yinede. Katılıyorum çocuklarımıza iyi bir gelecek hazırlamalıyız. Bende henüz yok ama işte

Öksürüğü vardi oglumun canim bilmem ki iyi gelirmi.
Ihlamura elma kabuğu ayva yaprağı dal tarcın koyup icmeni tavsiye ederim.
Geçmiş olsun

Cnm kullanırken cok dikkatli ol haberlerde gördüm gecen kaç kişinin yüzü yanmış çok tehlikeliymiş

günaydın ...
bugun çalışmak sıkıcı yoldayim

iki gundur para harcamiyorum . dun sacimi boyadim beklerken komsum geldi yumurta yoğurt bide ayran yapmis onu getirdi . kahve içtik :)

bugun abime hediye bakmaya gidicem fiyatı belli sayilir kk ve nakit mi bilemedim henüz

oglenen sonra oğlumun fizik seansi yok . dedem anneanem geldi koyden ziyâret edecegiz hava cok soguk olmazsa
yin3 giderken bişeyler aliriiz

Cnm kullanırken cok dikkatli ol haberlerde gördüm gecen kaç kişinin yüzü yanmış çok tehlikeliymiş

Biliyorum canım hiç de sevmem kullanmayı ama mecbut kalıuorum. Başta ortada herşeyi kaldırıyorum oğlumu da 2 saat sokmuyorum havalandırıyorum. Çok tehlikeli.

Ne uzel yazdan kis icin hazirlik yapmissiniz. Baska yaptiginiz hazirliklar varsa nasil yaptiniz paylasirmisin
Ben daha yeniyim ve oyle cok bilmem
evet canım başka hazırlıklarım da var. mesela bu yaz geçen yaza göre daha fazla domates koydum.. domatesi hem yemeklik doğrayıp koydum, hem de blendırdan geçirip koydum. karnıyarık için patlıcan kızarttım, musakka için patlıcan kızarttım. taze fasülye , tavalık ( biber domates karışımı), karışık kızartma, dolmalık biber, mısır, salatalık rendeledim( bunu az yaptım sadece denemelik, ama daha çıkarmadım nasıl olur pek fikrim yok). kırmızı biberi hem doğrayıp posetledim hem de ikiye bölüp içini temizleyip koydum. yeşil biber de aynı şekilde. patlıcan közleyebilirsin. aklıma gelenler bunlar. kuruları ve turşuları da annem hazırladı..

günaydın kızlar.. iş yerinden selamlar. bugün iş çıkışı annemlere gidiyoruz.. akşama orda mangal yaparız. giderken de meyve sebze çerez alırız. yarın öğleden sonra da döneriz inşallah.. evde hiçbir temizlik yapamadım. toplu ama süpürüp silemem gerek.. wc- banyo temizlemem gerek ama hepsi de dönüşe kaldı.

Masallah canim
Ben hic patlican koymadmm oysa cok severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…