Ya aynı ürün gelseydi yine gam yemicektim.Aslında fiyatları normal fiyatlar indirime girmiş gibi gösteriyorlar sadece baştan beri sahtekarlık
Kotonun kendi mağazasından sipariş verebilirsin yoksa internet magazasinda sepete eklenin yanında mağazalar var hangisinde varsa görebiliyorsun ordan rahatça ulaşabilirsin.Kotonun mağazasında kalmamış mont
Zaten çok satılan montu.
1 kazak aldım 29.90
Esim yine baya acildi.
Almaz almaz bi alır tam alır.
350tl esime alışveriş yaptik.
Ayakkabi,kemer.
2 kot 1 kazak aldi.
Orda yemek yemedik cok kalabalıktı hiiç masa falan bekleyemem dedim.
Eve geldim.
Aynen keşke öyle yapsaymişsinYa aynı ürün gelseydi yine gam yemicektim.
Ben o ürünün 34 bedenini denedim magza da oldu.
36 denedim cok cok rahat oldu kalın kazakla bile cok rahat giyilebilirdi.
Bende 36beden olsun kalın kazaklarla giyim dedim.
Sözde 36 geldi incecik badyle bile önu zor kapandi.
Model aynı ama bu çocuk montu gibiydi.
Genç kız reyonundan gibi
Sapkasinda tüy detayları vardi normalde bana gelende yoktu. (Siparişteki resimde vardi)
Baktigim kalındı bu inceydi.
Tam bir fiyaskoydu.
Çok sinirlendim.
Kendimi dolandirilmiş hissettim.
Etiketide cebine koymuşlar 76tl yaziyordu.
Oysa ben 99tl aldım (sozde 189dan 99tl dusmustu)
Aslında hepsini resimleyip keske şikayet etseydim.
Arada bir almak nefsi köreltiyor bence.merhaba hanımlar
bugün sinemaya gittik ilk seans indirimliydi 22 tl tuttu normalde38 tl tutması gerekiyordu
sinema çıkışında eşimin de ısrarıyla kendime verdiğim sözü bozdum ve beğendiğim 2 gömleği aldım
ihtiyacım var mıydı? yoktu ama çok da beğenmiştim ve değişik bir şey giymek istedim nedense alıverdim işte
140 tl de o tuttu
eve geldim yemek yap ortalığı süpür geçti
yarın arkadaşlarımla buluşacağım hazır gitmişken gezip birkaç küpe almak istiyorum bijuteriden
bayadır küpelere taktım kafamdaki gibi bişey bulursam alacağım
küpeleri de aldıktan sonra uzuun bir süre daha bişey almam
tekrardan almama sözüme devam ederim
O an akıl edemedim.Aynen keşke öyle yapsaymişsin
Güzel bi film canım. GidilmeliArada bir almak nefsi köreltiyor bence.
Ben uzun süre almayınca surekli gözüm kayıyor almak istiyorum.
1 parca alıp nefsime hakim oluyorum sonrasinda.
Bugün 1 kazakla yetindim.
Ha montu bulsam alcaktım ama gözüm baska biseyi hic aramadı.
Bende şu ayla filmini merak ediyordum.
Bi kısmet olmadi.
Arada bir almak nefsi köreltiyor bence.
Ben uzun süre almayınca surekli gözüm kayıyor almak istiyorum.
1 parca alıp nefsime hakim oluyorum sonrasinda.
Bugün 1 kazakla yetindim.
Ha montu bulsam alcaktım ama gözüm baska biseyi hic aramadı.
Bende şu ayla filmini merak ediyordum.
Bi kısmet olmadi.
Aile arasindayi merak ediyorum benevet arada nefsi köreltmek gerekiyor
hiç bir zaman eskisi gibi sürekli almam artık
ama 3-4 ayda bir bişey alabilirim
benim de artık gözüm kaymaya başlamıştı çünkü çevrem sürekli sürekli alışveriş yapıyor her gün kargolar havada uçuşuyor
ayla güzelmiş ama çok duygusal olduğu için ben gitmek istemedim ağlamak istemiyorum eğlenceli filmlerle kafa dağıtmak istiyorum
ben bugün ona gittim ve beğendimAile arasindayi merak ediyorum ben
günaydın canım 7 yil az bi zaman degil huyunu bilmesi lazim artik . arada söylemelisin hasta falan degilse . dip kose bazen aradan kacar ama görülen yerler pek gözden kacmamasi lazimKızlar merhaba
Evimde yardımcım var. Bizdeki 7. Yılı. Son zamanlarda temizliği özensiz yapıyor. Farkındayım aslında. Her yeri dip köşe yapmıyor. Şimdi salonda gözüme takıldı. Masanın örtüsünün izi çıkmış resmen. Toz izi. Gönlünü kırmak istemiyorum. Yemeğimizi yapıyor. Oğlum öğlen geldiğinde yemeğini yediriyor. Akşam üstü biz gelene kadar başında duruyor.
Ama acayip canım sıkıldı. Nasıl desem ne desem acaba?
Biraz benden de kaynaklanıyor. Yumuşak huyluyum. Onu yap bunu yap diye söyleyemiyorum. O da zamanla saldıkça saldı.
Abla burada toz kalmış sende fark etmemişsin derseniz hem gördüğünüzü anlar hemde belki kendine çeki düzen verirKızlar merhaba
Evimde yardımcım var. Bizdeki 7. Yılı. Son zamanlarda temizliği özensiz yapıyor. Farkındayım aslında. Her yeri dip köşe yapmıyor. Şimdi salonda gözüme takıldı. Masanın örtüsünün izi çıkmış resmen. Toz izi. Gönlünü kırmak istemiyorum. Yemeğimizi yapıyor. Oğlum öğlen geldiğinde yemeğini yediriyor. Akşam üstü biz gelene kadar başında duruyor.
Biraz benden de kaynaklanıyor. Yumuşak huyluyum. Onu yap bunu yap diye söyleyemiyorum. O da zamanla saldıkça saldı.
Özel olmazsa aylık ne kadara çalışıyor acaba? Her gün yarım gün almak istoyorum bende.acaba her gün geleceği için neler yaptırabilirim ya da iki günde bir de olabilir?Kızlar merhaba
Kızlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?