Küçük Düşün Büyük Olsun!

Aslında fiyatları normal fiyatlar indirime girmiş gibi gösteriyorlar sadece baştan beri sahtekarlık
Ya aynı ürün gelseydi yine gam yemicektim.

Ben o ürünün 34 bedenini denedim magza da oldu.
36 denedim cok cok rahat oldu kalın kazakla bile cok rahat giyilebilirdi.
Bende 36beden olsun kalın kazaklarla giyim dedim.

Sözde 36 geldi incecik badyle bile önu zor kapandi.
Model aynı ama bu çocuk montu gibiydi.
Genç kız reyonundan gibi
Sapkasinda tüy detayları vardi normalde bana gelende yoktu. (Siparişteki resimde vardi)
Baktigim kalındı bu inceydi.

Tam bir fiyaskoydu.
Çok sinirlendim.

Kendimi dolandirilmiş hissettim.
Etiketide cebine koymuşlar 76tl yaziyordu.
Oysa ben 99tl aldım (sozde 189dan 99tl dusmustu)
Aslında hepsini resimleyip keske şikayet etseydim.

Selam hanimlar. Yuruyus, kahvalti ve temizlik fasli. Esim de ogleye kadar evdeydi, ikimiz birlikte yaptik. Esya cekme, halilari supurme, kaldirma ondan, toz alma ve buharli mopla temizleme benden. sonra o hocanin yanina, ben de evde yayilmaca. Ogleden sonra sadece camasir atma, kurutma ve katlayip, yetlestirme yaptim. Aksam uzeri de anneme gectim, esim de geldi. ohh hazir yemek. Arkadaslari gelecekmis, erken kalktik. Yine yayilmacayarin da utu yaparim, pazar ve market duzeriz. Canim isterse iki cesit yemek ve iki cesit corba yapar dolaba atarim. Aksama da k.validemde balik yapariz.
Allah bugunlerimizi aratmasin. Amiiin.

Yarın gezmeye gidecegimiz il yagmurlu gosteriyor
Gelmiyoruzda diyemiyoruz.
Yağmurda ne gezilcekse.
Ütü yaptim.
Evi toparladım .
Sabah 7 de evden cikicaz.
Oğlum evde kalacak anneme emanet.
Zaten hasta iyice hasta olmasin.

Kotonun kendi mağazasından sipariş verebilirsin yoksa internet magazasinda sepete eklenin yanında mağazalar var hangisinde varsa görebiliyorsun ordan rahatça ulaşabilirsin.

Aynen keşke öyle yapsaymişsin

merhaba hanımlar
bugün sinemaya gittik ilk seans indirimliydi 22 tl tuttu normalde38 tl tutması gerekiyordu

sinema çıkışında eşimin de ısrarıyla kendime verdiğim sözü bozdum ve beğendiğim 2 gömleği aldım
ihtiyacım var mıydı? yoktu ama çok da beğenmiştim ve değişik bir şey giymek istedim nedense alıverdim işte
140 tl de o tuttu

eve geldim yemek yap ortalığı süpür geçti
yarın arkadaşlarımla buluşacağım hazır gitmişken gezip birkaç küpe almak istiyorum bijuteriden
bayadır küpelere taktım kafamdaki gibi bişey bulursam alacağım
küpeleri de aldıktan sonra uzuun bir süre daha bişey almam
tekrardan almama sözüme devam ederim

Arada bir almak nefsi köreltiyor bence.
Ben uzun süre almayınca surekli gözüm kayıyor almak istiyorum.
1 parca alıp nefsime hakim oluyorum sonrasinda.
Bugün 1 kazakla yetindim.
Ha montu bulsam alcaktım ama gözüm baska biseyi hic aramadı.

Bende şu ayla filmini merak ediyordum.
Bi kısmet olmadi.

Okuduğum kitabı bitirdim. Sporumu yaptım. Spor yaparken de dolabımı aklımdan geçirdim. Bir kaç parça verilecek ayarladım kafamda.
Bu kadar çok insanın kılığa kıyafete ihtiyacı varken dolabımın ağzına dek dolu olması beni çok huzursuz ediyor
Neyse ben duşa....

Ben diyet falan yapamıyorum ya.

Bugün sabah kahvaltı yaptim 2 dilim etimekle.
2 dilim baklava yedim.
Aksam musakka yedim.
Ekmek yemedim ama yinede kalorili seyler.
Kardeşimin arkadaşının annesi 1 borcam baklava yollamis bize.
Kendi yapmis.
Valla hazırları halt etmiş bayildik
Nasıl hafifti.

4gun guzel gidiyorum sonra ya biri geliyor ya ben gidiyorum yalan oluyor.
Aksam yemeyerek telafi etmeye calisiyorum.

Güzel bi film canım. Gidilmeli

evet arada nefsi köreltmek gerekiyor
hiç bir zaman eskisi gibi sürekli almam artık
ama 3-4 ayda bir bişey alabilirim
benim de artık gözüm kaymaya başlamıştı çünkü çevrem sürekli sürekli alışveriş yapıyor her gün kargolar havada uçuşuyor
ayla güzelmiş ama çok duygusal olduğu için ben gitmek istemedim ağlamak istemiyorum eğlenceli filmlerle kafa dağıtmak istiyorum

Aile arasindayi merak ediyorum ben

Kızlar merhaba
Evimde yardımcım var. Bizdeki 7. Yılı. Son zamanlarda temizliği özensiz yapıyor. Farkındayım aslında. Her yeri dip köşe yapmıyor. Şimdi salonda gözüme takıldı. Masanın örtüsünün izi çıkmış resmen. Toz izi. Gönlünü kırmak istemiyorum. Yemeğimizi yapıyor. Oğlum öğlen geldiğinde yemeğini yediriyor. Akşam üstü biz gelene kadar başında duruyor.
Ama acayip canım sıkıldı. Nasıl desem ne desem acaba?
Biraz benden de kaynaklanıyor. Yumuşak huyluyum. Onu yap bunu yap diye söyleyemiyorum. O da zamanla saldıkça saldı.

günaydın canım 7 yil az bi zaman degil huyunu bilmesi lazim artik . arada söylemelisin hasta falan degilse . dip kose bazen aradan kacar ama görülen yerler pek gözden kacmamasi lazim

Abla burada toz kalmış sende fark etmemişsin derseniz hem gördüğünüzü anlar hemde belki kendine çeki düzen verir

Özel olmazsa aylık ne kadara çalışıyor acaba? Her gün yarım gün almak istoyorum bende.acaba her gün geleceği için neler yaptırabilirim ya da iki günde bir de olabilir?

Acaba yazili olarak haftalik program verseniz tum isler haftaya bolunse nasil olur
Sana da kolaylik olsun diye dusundum gunluk bu isleri haftalik bu isleri yaparsin deseniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…