Kesinlikle dogru.Ben Trendyol dan alışveriş yapmıyorum hiç inanmıyorum o siteye . Zaten dışarda gördüğümüz ürünler 2 katı fiyat yazıp birde üzerini çiziyorlar dışardan daha pahalı oluyor . Ayrıca sahte ürün yolluyorlar .
Eşimle bir ayakkabı beğendik almak istiyordu ben almasına izin vermedim kesin sahtedir dedim . Boşver iade ettiğin iyi olmuşKesinlikle dogru.
Bana gelende sahteydi.
Yani model benziyor ama daha ince daha küçük ve detayları eksikdi.
Resmen dolandiricilik.
Giysi ilk defa sipariş vermistim.
Iade ettim bakalim.
Olsun sağlık olsun sizede tecrübe oldu en azından bir daha almassinizBen aldım bisiler netden ama giysiye ve ayakkabiya hep katı bakıyordum.
Baktım 1-2arkadasim cok uygun montlar aldı nolcak ben de uygun uygun alayim dedim.
Sonuç ortada.
Hayattaki şansım.
Lavabo açıcı canım zaten söylemiş arkadaşlarda
Bende kullanmak zorundayım tıkanmadan kullanmalıyım senede 1 kere yapıyorum çünkü bir kere tıkandı boruları sökmek zorunda kaldık. Mutfağım batmıştı. Müteahhit iyi takmamış şimdi korkuyoru. Aynısını yaşamak istemiyorum.önlemimi baştan alıyorum ki çay falan dökmem tıkandı işte.lavoba acicisi bende sürekli kullanıyorum . bina giderleri eski ... bem kendi dairemi degistirdim ama cabuk tikaniyor .
Bende aynı ortada birşey bırakmam üst dolaplarıda silerim hemen döktüğüm su kabınıda 2 3 kez yıkar kaynatır öyle kullanırım. Benimde başıma bişiy gelmedi dikkatli olmak lazımBende mutfakta lavabo ac kullaniyorum
Suyu dökerken kendimi geri çekiyorum.
O buhar yüzümle temas etmesin diye.
Hiç basima bisi gelmedi Allah korusun
Ama fokurduyor resmen.
Trendyol resmen bizimle dalga geçiyor buna emin oldum.
Bildiğin dolandirici.
Mont siparişi vermistim.
Sözde bahsedilen ! Aynı montu kotonda denedim.
Indirim var güya hadi sipariş verim dedim.
Bu sabah kargom geldi bildiğin cocuk montu yollamislar.
36 bedenini orada denememiş olsam inanıcam yani.
Üzerime olmadi küçücük kapsonunun detayları var resimde tuylu falan o yok resmen sahtekarlik.
Hemen eşimle iadeye yolladim.
Neden insanlarla oynuyorlar insanları salak yerine koyuyorlar anlamadim.
1 haftadır bekliyordum bir de.
Bayadir istediğim modeldi.
Resmen hüsrana ugradim.
Dahada ne kıyafet ne ayakkabi almam o siteden.
Ben yaptım onu be canım yok olmuyor öyle.Sirke ve karbonatla yapıluyor belki biliyorsun ama bir bak internetten. Birebir şahitte oldum aynı etkiyi veriyor
Ne kadar güzel yapmissiniz. Giderken aslinda kek pogaca kurabiye filan yapsaydiniz. Yaşlilar severziyareti yaptik esim uc dört cesit meyve tavuk ve dedem seviyor diye pastırma almis kac para verdi bilmiyorum bende kurban eti kiyma ve kemik . bir kilo çay ve tarhana koydum . fırça yedik tabi siz gelin yeter dediler ki benim üvey dedem ve anneanem . onlar icin herkezden öndeyim ama ♡♡ kuşburnu çayı demlemisler sobada ohh mis gibi . az oturduk gecekondu biraz rutubet var . gelirken de elma kurusu ceviz ve alic kurusu koydular
esim bizi eve birakti . oğluna cerezli muz yedirdim kahvemi yaptım içiyorum
Ben aldım bisiler netden ama giysiye ve ayakkabiya hep katı bakıyordum.
Baktım 1-2arkadasim cok uygun montlar aldı nolcak ben de uygun uygun alayim dedim.
Sonuç ortada.
Hayattaki şansım.
aynen ama vaktim cok yoktu normalde dedeme kek ve anneaneme tahinli yapıyorum bahara kadar burdalar obur severe artikNe kadar güzel yapmissiniz. Giderken aslinda kek pogaca kurabiye filan yapsaydiniz. Yaşlilar sever
Ay ne güzel yaşlılar sevinince mutlu olunca insan çok mutlu oluyor.ziyareti yaptik esim uc dört cesit meyve tavuk ve dedem seviyor diye pastırma almis kac para verdi bilmiyorum bende kurban eti kiyma ve kemik . bir kilo çay ve tarhana koydum . fırça yedik tabi siz gelin yeter dediler ki benim üvey dedem ve anneanem . onlar icin herkezden öndeyim ama ♡♡ kuşburnu çayı demlemisler sobada ohh mis gibi . az oturduk gecekondu biraz rutubet var . gelirken de elma kurusu ceviz ve alic kurusu koydular
esim bizi eve birakti . oğluna cerezli muz yedirdim kahvemi yaptım içiyorum
Afitet2 olsun canımBende çay demledim şimdi oturdum. Balık vardı dondurucuda onu yaptım. Az diye arpa şehriye salatası ve yeşillikli salata da yaptım.birde irmik helvası yaptım. Ne zamandır tatlı yapmıyordum.
Sağol hemşerim.Afitet2 olsun canım
Yaaaa benim sansimmis zaten hep boyle.tr_lelli gecmis olsun
Ben trendyoldan nevresim paspas kiyafet ic giyim pijama parfum makyaj malzemesi sampuan basortu saglik urunleri bebek hediyesi aliyorum. Bot ayakkabi tarzi urunleri cok aldim, is arkadaslarim kargo bedavam var diye benden aliyor.
sık sık cek geliyor, bulamadiklari zaman hediye ceki geliyor. Iadede hic sorun yasamadim. Hatta musteri hizmetlerinden bile urun degistirdigim oldu. Aldigim cam esyalarda oldu hic kirik gelmedi. Ztn bitek ordan alisveris yapiyorum, cok sasirdim yasadigina, bence gorsel ve urunde sorun olmus telefon acip gorusseydin ilgilenirler.
Markafonide sahte urun gelmisti. Esime aldigim pijamalarda cekme oldu. Bazilarini bastan iade etmistim. Ama trendyola cok sasirdim.
Aslında fiyatları normal fiyatlar indirime girmiş gibi gösteriyorlar sadece baştan beri sahtekarlıkTrendyol resmen bizimle dalga geçiyor buna emin oldum.
Bildiğin dolandirici.
Mont siparişi vermistim.
Sözde bahsedilen ! Aynı montu kotonda denedim.
Indirim var güya hadi sipariş verim dedim.
Bu sabah kargom geldi bildiğin cocuk montu yollamislar.
36 bedenini orada denememiş olsam inanıcam yani.
Üzerime olmadi küçücük kapsonunun detayları var resimde tuylu falan o yok resmen sahtekarlik.
Hemen eşimle iadeye yolladim.
Neden insanlarla oynuyorlar insanları salak yerine koyuyorlar anlamadim.
1 haftadır bekliyordum bir de.
Bayadir istediğim modeldi.
Resmen hüsrana ugradim.
Dahada ne kıyafet ne ayakkabi almam o siteden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?