Küçük Düşün Büyük Olsun!

Piyasa öyle ise bilemem tabi. Ama mesela size gelmiş birde apartmana başka kişiye temizliğine gitmesine müsade etmezdim. Çünkü o saatler içinde sizdeki mesai saati öyle değil mi yoksa ben mi yanlış anladım
Bebek bakıcıları 750-800 alıyor Burada. Sonuçta benim evimde bebek bakmıyor. Sabah 10:30 gibi geliyor. Bu sürede kendisine gelen bazı işleri de kabul etmediğini biliyorum.
Benim evimin işini bitirince ya kuran okuyordu ya da tv izliyordu. Haftamın 5 günü sürekli ev işi yapmasını bekleyemem
Ben başlarda buna müsade etmiş değilim. Haberim bile olmadı. Sonuçta evde değilim. Onun gün boyu ne yaptığını bilemem. O sonradan çıtlattı bana. Ekmeğine mani olmak istemedim. Benim evimi ihmal etme dedim ama o suyunu çıkardı

İçindeydik canım çekin dedi çektik zaten hemen.annemi bekliyorduk ondan durduk. Park ta etmemiştik yanı. Durmayın çekin dedi. Ama park cezasu keserlermi acaba bilemedik
Fotograf falan cekti mi cekmediyse ceza yazmamistir muhtemelen
Bize ceza yazacaklari zaman trafik polisi arabanin fotosunu cekecekti babam bayagi konusmustu vazgecmisti.

İyiliğinizi suistimal etmiş . Çok ücretle alakalı arttırın filan demiş miydi

İyiliğinizi suistimal etmiş . Çok ücretle alakalı arttırın filan demiş miydi
Ücretle ilgili tek kelime etmedi. Her yıl ocak ayında birlikte konuştuk. Ve ben ona ne istediğini hep sordum. O da rakamı söyledi. Ben de verdim.

Ücretle ilgili tek kelime etmedi. Her yıl ocak ayında birlikte konuştuk. Ve ben ona ne istediğini hep sordum. O da rakamı söyledi. Ben de verdim.
Güzellikle uyar bakalım baktın olmadı o zaman çaresine bakarsın olmaz mı

Hayırlısı olsun o zaman ya inş iyi birini bulursunuz yerine
İnşallah
Böyle sürekli değil de 15 de bir temizliğe gelecek biri yeterli olur sanırım.
Oğlum için sürekli geliyordu. Artık büyüdü. İhtşyaç kalmadı aslında

İnşallah
Böyle sürekli değil de 15 de bir temizliğe gelecek biri yeterli olur sanırım.
Oğlum için sürekli geliyordu. Artık büyüdü. İhtşyaç kalmadı aslında
O zaman daha iyi boşver

Fotograf falan cekti mi cekmediyse ceza yazmamistir muhtemelen
Bize ceza yazacaklari zaman trafik polisi arabanin fotosunu cekecekti babam bayagi konusmustu vazgecmisti.

Çekip çekmediğini bilmiyorumda e devletten baltık ceza yansımış bile 95 tl
Kızlar olayı anlatayım size.
Şimdi biz her hafta bir markete gidiyoruz halk günü sebze meyve almays.market bana 3 adım annemler bir üst sokaktalar. Gelin bizi alın diyorlar.kaç kere ima ettim yürüyün yürüyüş yapın 2 adım zaten diye.yok gitmiyorlar gelin alın arabayla taşıyamayız diyorlar.
Bir yere gitsek tripler tripler
Yaşlılar gönülleri kırılmasın diye nereye gitsek çağırıyoruz.
Sağolsunlar gezmeti çok sevdiklerine hiç siz gençsiniz gidin demezler.
Bugün aradım gidicez dedim aramasam içime dert oluyor. Gelcez dediler. Bıraktık eve ne yapcaksınız dediler şöyle çıkar cafeye gideriz dedim söylemesem kendimi kötü hissediyorum bizi bekleyin yukarı çıkalım geliyoruz dediler. Arabada yaklaşık yarım saat bekledik babam foto atmış çıkmışlar sigara içiyorlar. Neyse bişiy demedim ne bekletiyorsunuz bizi aşağıda diye eşime söylesem kızar biliyorum. Cafeye gittik a nnem dedi kuyumcuya götürün beni çeyrek alcam.
Eşim hep diyor çarşoya arabayla girilmiyor ceza keserler diye yok kuyumcunun kapısına arabayla gitcekler.
Cezayı kestiler tabi. Birde bana diyor ki gelelimde yüzük alcam beraber beğenelim. Madem gelcez arabayı ne soktun ki oraya eşim yer bulana kadar cexayı kesmişler.
Annem bir trip yine ben veririm parasını falan. Tmm dedim yarın yatırırız alırız yarın babamı göndermiş 7 de kapıyı açtım parayı uzattı birşey demeden gitti.
Ne bu şimdi ben mi kabahatliyim
Birde siz çağırdunız ceza yediniz bize ödetiyorsunuz gibi laflar etti babam. Kırıldım ne alaka yani ben söyleyemiyorum bakkala bile arabayı çıkarttırıyorsunuz
Hiç demedik bugüne kadar surat bile asmadık.şimdi biz suçlu olduk küstüler.eşimde biraz söylendi. Yer yok zaten durduk burda arabalar üstüme geliyor kaza olacak dedi.
Yani 2eyrek aldı kar etmeye para gitti üzüldüm. Eşim ver annene parayı yatırcam ben bir daha da götürmem bşr yere diyor ona üzüldüm. Zaten zar zor birşeyler biriktirmeye çalışıyoruz herşeyden kısıp böyle çıkacak paralar ayrı üzüldüm.
Pazarım hiç iyi geçmedi

Gecmis olsun cnm Allah beterinden korusun
O 95 lira gozukuyor ama erken zamaninda yatirinca 70 kusur bir sey olmasi lazim
Kotu olmus ya
Insanin hic yoktan para yatirmasi zoruna gidiyor

Üfff çok kötü olmuş canım ya geçmiş olsun boşver ver parayı cidden geri

Z zynpzeynep insanların huyları yaşlandıkça değişiyor. Daha nazlı oluyorlar. Daha bi kahırlı oluyorlar. Parayı geriye ver. Vardır bunda da bir hayır. Belki bundan sonra annen baban o şekilde davranmaz

Vericez kızlar.Rabbim beterinden korusun
Konu 95 tl değil. Zaten araba bir masraf çıkarıcak onu nasıl yaptırıcax diye düşünürken ekstra oldu.
Durduk yere kapris yapılması üzdü. Kapıyı açıp babamı gördüm aaa hoşgeldin dedim gülümsedim parayı uzattı birşey demedi bozuldum Yani her yere arabayla gitmek istemexler herhalde artık

adınıza üzüldüm hani hastene gibi acil
bisey olsa insan olduğu.yere ceker arabayı.da.bu biraz.keyfi olmuş
ne gerek var.heryere araba ile gitmeye insan üzülüyor yasli diye bişeyde diyemiyorsun

adınıza üzüldüm hani hastene gibi acil
bisey olsa insan olduğu.yere ceker arabayı.da.bu biraz.keyfi olmuş
ne gerek var.heryere araba ile gitmeye insan üzülüyor yasli diye bişeyde diyemiyorsun
Kırılmasınlar üzülmesinler istiyoruz hep.
Nereye gitsek çağrıyotuz ama sigara almaya gitseler arabayla gelin diyorlar artık . Birşeyde diyemiyoruz bizde.eşimde hep söyler anne giremiyorum çarşı içine ceza keserler yer yok durmaya. Birşey olmax alıp gelcem dedi yarım saate yakın çıkamadı kuyumcudan. Neyse üzülsünler istemiyoruz.oldu artık kaza fln da olabilirdi o sıkışlıkta

Kıyamam canım benim. Fena olmuş gerçekten. Anneler pek böyle davranmaz damatlara ama seninki tanıdık filan mıydı daha önceden. Şaşırdım inan. Çok arada kalmışsın biri kocan biri annen. Ay ne desem bilemedim ama annenin haraketleri yanlış yani

esim cumartesi de gidecek ise artik . onceden gitmiyordu ve o gün oğlumun fizik seansi var gidip gelmeniz haftalik 50 60 tl tutuyordu taksi ile . ama patronu cok israr etti sensiz olmuyor diye :) maasina 500 tl zam yapmis . ve ders saati ne zamansa arabayı al git isin bitince gel demis sagolsun . taksi parasinida bakıcıya zam olarak hesaba kattik
ben cumartesi çalışıyorum eve gelmem 2.5 buluyor . esim evde diye gelmiyordu 150 tl zam yaptık . yine de kârdayız .

Merhaba kızlar
Bir haftasonu daha bitti
Cumartesi evimi temizledim perdeler yıkandı
Pazar Mevlüdümüz vardı
Günü bitirdik

@llina geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın

M maviduvar1 hakkınızda hayırlısı olsun
Sen vicdanen rahat olduktan sonra yollarınızı ayırmak gayet normal öbür boyu çalışmak zorunda değilsin

Z zynpzeynep üzücü bir gün olmuş
Yaşlılarla uğraşmak onları memnun etmek gerçekten zor
Huyları değişiyor
Hele de gezmeyi seviyorlarsa her yere gelmek istiyorlar ama aslında yoruluyorlar da ne diyeyim Allah sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…