Canım bulmana sevindim kendim bulmuş kadarTr lelli bime gittim aldım puding kabını.
Hediyede hazır oldu paket yapıp götürürüm.
Bir sürü de vardı. Bizim mahallede gitmiyor o tarz ürünler .biraz tutumlu bir mahalleyiz.
Birde lavabo aç oldum bulunsun evde mutfak lavabosu tıkanır arada kullanıyorum
Geçmiş olsun ya inşallah 3 aydan sonra biter gider ya sabir.Oyle de bulanıyor
Yine hastanedeyim.
Serum veriyorlar
Sirke ve karbonatla yapıluyor belki biliyorsun ama bir bak internetten. Birebir şahitte oldum aynı etkiyi veriyorBiliyorum canım hiç de sevmem kullanmayı ama mecbut kalıuorum. Başta ortada herşeyi kaldırıyorum oğlumu da 2 saat sokmuyorum havalandırıyorum. Çok tehlikeli.
Orkide yag da vardi sanirim 26kusur katologda gozume ilisti.A101 de ABC yumuşatıcı indirimde kızlar kullananlar varsa 3.25 TL
Gereksiz fazlalıklardır onlar. Gerçi ben hiç çöp biriktirmem evde, anın da çıkarırım keşke çöpüm biraz daha az olsa ne kötü tüketiyoruz hergün koca çöp çıkıyorGünaydın..
Kahvaltilar yapıldı kuzum uykucu sabahcı ya kıyamıyoruz uyandırmaya.
Kalkınca onada hazirlarim.
Bugün avm gidicez
2 mak çamaşır var oglumun formasi vs yıkanmasi lazim yarında evde yokuz halletmem lazim.
Yemeğim var ama dışarda yeriz bugün.
Kızlar ig. De bisi okudum.
Evde çöp biriktirmek evin bereketini götürüyormuş.
Yani hemen atmamiz lazim sanirim.
Bazen balkonda kaliyo o gün dışarı çıkamazsam atamiyorum.
Ya da bu çöp gereksiz fazlalikda olabilir belki.
Lavabo açıcılar çevreye müthiş zararlı malesefSirke ve karbonatla yapıluyor belki biliyorsun ama bir bak internetten. Birebir şahitte oldum aynı etkiyi veriyor
Bu benimde dikkatimi cekiyor.Gereksiz fazlalıklardır onlar. Gerçi ben hiç çöp biriktirmem evde, anın da çıkarırım keşke çöpüm biraz daha az olsa ne kötü tüketiyoruz hergün koca çöp çıkıyor
Aynen onuda gördüm bakalım sıvı yagim biraz var birde 2 lt almak istiyorum happy de biryag 12 TL idi 2 lt kullandığım var 5 lt torkunun var yeter diye düşündümOrkide yag da vardi sanirim 26kusur katologda gozume ilisti.
Ben Trendyol dan alışveriş yapmıyorum hiç inanmıyorum o siteye . Zaten dışarda gördüğümüz ürünler 2 katı fiyat yazıp birde üzerini çiziyorlar dışardan daha pahalı oluyor . Ayrıca sahte ürün yolluyorlar .Trendyol resmen bizimle dalga geçiyor buna emin oldum.
Bildiğin dolandirici.
Mont siparişi vermistim.
Sözde bahsedilen ! Aynı montu kotonda denedim.
Indirim var güya hadi sipariş verim dedim.
Bu sabah kargom geldi bildiğin cocuk montu yollamislar.
36 bedenini orada denememiş olsam inanıcam yani.
Üzerime olmadi küçücük kapsonunun detayları var resimde tuylu falan o yok resmen sahtekarlik.
Hemen eşimle iadeye yolladim.
Neden insanlarla oynuyorlar insanları salak yerine koyuyorlar anlamadim.
1 haftadır bekliyordum bir de.
Bayadir istediğim modeldi.
Resmen hüsrana ugradim.
Dahada ne kıyafet ne ayakkabi almam o siteden.
Ben aldım bisiler netden ama giysiye ve ayakkabiya hep katı bakıyordum.Aynen onuda gördüm bakalım sıvı yagim biraz var birde 2 lt almak istiyorum happy de biryag 12 TL idi 2 lt kullandığım var 5 lt torkunun var yeter diye düşündüm
Bu arada mont için geçmiş olsun en iyi insanın gözünün görerek aldığı gerçi AVM lerde tıklım tıklım ya eşim hiç netten alışveriş yaptirmaz guvenemiyor bazen bakıyorum beğendiğim şeyler oluyor interneti boş ver gider mağazadan bakarız diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?