Küçük Düşün Büyük Olsun!

Yok canım tanıdık fln değil. 6 yıllık damadı.biraz annem kaprisli eşim sessiz.
Birde bugün foto atıyor ben çıkın geldik diyorum onlar sigara içiyoruz gibi foto atıyor eşime hiç demedim desem ne üzülür.özel şoför gibi.
Hayır o değil eşim şimdi arabayı satıcam diye tutturdu. Krediyi kapatıp ev alıcam diyor. Sat dedim. Uğraşamıcam zaten kimseyle.
İki arada kaldım evet anneme diyemiyorum haksızsın diye eşime diyemiyorum haklısın diye
Size yazdım kafa şişirdim biraz içimi döktüm. Hakkınızı helal edin.

Evet geliyor 2 saat geçmeden götürün evime diyor.
Avm ye geliyor merdivenden çıkamam diyor aşağıyı dolaştırıp eve dönüyoruz gittiğimize değmiyor. Cafeye götürüyoruz üşüyorum diyor. Rabbim sağlık versin. Mutlu olsun başımızdan eksik etmesin yaşlılarımızı.

Aşk olsun ne kafa şişirmesi. arabaya çok ihtiyacınız yoksa öyle yapın. Evinizi aldıktan sonra alırsınız tekrar. Hakkınızda hayırlısı olsun tatlım. Üzme kendini.

Aşk olsun ne kafa şişirmesi. arabaya çok ihtiyacınız yoksa öyle yapın. Evinizi aldıktan sonra alırsınız tekrar. Hakkınızda hayırlısı olsun tatlım. Üzme kendini.
Arabamız masraf çıkarıyor bu ara. Sigortaları ödemek yerine kredi öderim diyor eşim. Arabayı böyle gereksiz şeylere kullanıyorux bu ara ve ciddi gaz parası tutuyor aylık. Ama oğlum küçük geve hastalansa taksi bulup çağramıyoruz.onun için satılsın istemiyorum yoksa gideceğimiz yere yürüyerek gidiyoruz eşimle.
Satarsak da uzun süre alamayız onun için kıyamıyorum biraz satılmasına

Kesinlikle katılıyorum M maviduvar1 çok ama çok az ödüyormuşsunuz bu durumda kendi zaten işten çıkmak bile isteyebilir. Niye işleri aksattığı belli bence canım. Yanlış anlama ama sömürü gibi olmuş sigortasını yatırıyorsanız bile az.

M maviduvar1 diğer yorumlarını da okudum şimdi bizim şehre göre normal diyorsun şaşırdım kaldım hele söyle nerde yaşıyorsun ben de o şehre taşınacağım

Sömürü mü??? Bu kelime kesinlikle çok kırıcı...
Ben her yıl artış yaparken ona sordum. O ne istedi ise o parayı verdim.
Oldukça küçük bir şehirde. Yaşıyorum ve fiyatlar bu şekilde...

Sömürü mü??? Bu kelime kesinlikle çok kırıcı...
Ben her yıl artış yaparken ona sordum. O ne istedi ise o parayı verdim.
Oldukça küçük bir şehirde. Yaşıyorum ve fiyatlar bu şekilde...
Yanlış anlama nolur evde çalışan kadınların hakları için mücadele eden bir grubun içindeyim yakından biliyorum birçoğu ile röportaj yaptık çok farklı durumlar olabiliyor ve ev sahibi farkında bile olmayabiliyor. Sigortaları yapılmıyor zaten en başta yaptıkları iş küçümseniyor az görülüyor bazen. Senin durumun farklıdır muhakkak. Canını sıkmak için demedim inan kusura bakma.

Ama malesef öyle çok canım sıkıldı ki... böğrüme taş gibi oturdu bu kelime...
Ben izne ayrılsam da evime gelmese de naaşından tek kuruş kesmedim...
Anneler gününde bayramda seyranda hediyesini eksik etmedim.
Gittiğim heryerden ona da mutlaka birşeyler getirdim
Hastalığında, işinde gücünde hiç zorluk çıkarmadım. Ben zor durumda kaldım ama idare ettim.
Kullanmadığım kiyafetlerimi verdim.
Yaz temizliği ( duvar silme vs) yaptığı zamanlar extra ücret ödedim.
Allah korusun birşey olur diye camları sildirmedim.

Elimden gelen herşeyi yaptığımı düşünüyorum.
Aldığı maaşı kendisi istedi. Az geldi ise bunun çözümü benim evimde olması gereken zamanda başka eve temizliğe gidip benim evimi toz içinde bırakması değil. Belki o da ayrılmak istiyor ama söyleyemiyordu.

Son düzenleme:
Bu arada tüm yorumlar için herkese çok teşekkür ederim. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Olabilir bence de öyleymiş durum sanki. Sen iyi niyetli birisin az çok burdaki yorumlarından biliyorum. Zaten uzun uzun açıklama yapmışsın. Bu kelime ağır haklısın özür dilerim. Bilmeden hepimiz birilerine haksızlık yapabiliriz ben ilk yoruma göre cevap yazmıştım zaten, sen bu kadar alınma nolur durum ortada.

Neyse
Sanal ortamda olabilir böyle şeyler. Yanlış anlatmış olabilirim. Rica ederim...

M maviduvar1 bizim ilde de 600 700 arası değişiyor. Aynı şey arkadaşımın başına geldi o da bir kere uyardı ama yardımcı bayan tekrar tozu ev işlerini aksatınca çıkardı.
7 yıl çok uzun süre biraz seni tanıyor olması lazım. İkiniz içinde hakkınızda hayırlısı olsun.
İnş. O da mağdur olmaz bulur iş hemen sende bulucağın bayandan memnun kalırsın

Çok teşekkür ederim. Ben bi süre hergün gelmesi için yeni birini düşünmüyorum. Sadece temizliğe haftada bir alacağım o kadar.
Hakkımızda hayırlısı.
Şu anda tek sıkıntım nasıl söyleyeceğim. Ya üzülürse ya parasal anlamda çok sıkıntıya girerse...

Az önce komşu msj yazmış yarın müsaitsen sana gelmek istiyoruz diye allah aşkınıza bu saatte haber verilir mi

Evet belki aldığı o parayla bir borcu varfı falan. Konuşursunuz artık belki bir süre belirlersiniz o da iş bulur o vakitte
Birilerine haber verir belki hemen çıkar belki birileri ile anlaşmıştır.

Evet belki aldığı o parayla bir borcu varfı falan. Konuşursunuz artık belki bir süre belirlersiniz o da iş bulur o vakitte
Birilerine haber verir belki hemen çıkar belki birileri ile anlaşmıştır.
15 Ocak diyeceğim. Ama istersen önce de ayrılabilirsin diyeceğim. Önceden ayrılsa da 15 Ocak’ta maaşını vereceğim.

M maviduvar1 fiyat konusunda Zaten siz aranızda anlaşmışsınız yani fiyatda istemsiz olsa bence söylerdi.

Ya sıkıldı

Ya günü birlik gittiği yerler cazip gelmeye basladi.
Ya da rahata alisti.

Siz de ona karsi dusunceli oldukça o da bunu kullandı belki.

Tekrar birine güvenmek,evinizi çocuğunuzu emanet etmek sizin icin zor olur diye dusunuyorum.
Ama elbet bir gün yollarınız ayrılacak o gün bugündür belkide.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…