Günaydın M maviduvar1 ben sana yönelik yazmadım son mesajı sadece genel olarak beni durum düşünmeye sevk etti dedim bizim üniversitede evdeki kadınların haklarıyla ilgili çalışma platformumuz var sigorta yapılsın diye yıllarca emek verdik. Lütfen kişisel alma sen zaten üzerine düşen herşeyi yapmışsın tam bir örnek modelsin aslında. Yanlış anlaşılmak istemem. Bu konu da kapansın artık haklısın. Herkese güzel bir gün dilerim.Günaydın Kızlar
@meyraa kesinlikle görmedim mesajını. Lütfen yanlış anlama. Herkesin fikri önerisi benim için çok önemli.
@Ruya sanırım bir süre evime kimseyi almayı düşünmüyorum. Yeniden birine güvenebilmek çok zor.
tr_lelli teşekkğrler canım
mavimli daha önce de bir kaç kere yazdım. Fiyat konusunda kadın ne dediyse ben onu verdim. İlk başladığında istediği takamı söyledi verdim. Her yıl ne kadar zam istiyorsun dedim. Rakam söyledi verdim. Neden bu kadar takıldın anlamadım. O benden 5 istemiş de ben 3 vermiş değilim ki...
İstanbul’la kıyaslamak mümkün değil zaten. Dün bir arkadaş da onların şehirlerin de rakamların bu civarda olduğunu yazmış.
Evet ortada bir çocuk var ama bebek değil. Okula gidiyor. Öğle arası geldiğinde yemeği konuyor. Yiyor tekrar gidiyor.
Gerçekten bu konu kapansın artık. Sanki ben sömürmüşüm, yok pahasına eve almışım gibi yazıyorsunuz ve İnan’ın kırılmaya başladım. Ki ben kadın konusunda kul hakkına girmemek için çok hassas davrandım.
Aralarda mesajını görmediğim arkadaşlar olduysa haklarını helal etsinler.
İyi günler dilerim herkese
Teşekkür ederim...Günaydın M maviduvar1 ben sana yönelik yazmadım son mesajı sadece genel olarak beni durum düşünmeye sevk etti dedim bizim üniversitede evdeki kadınların haklarıyla ilgili çalışma platformumuz var sigorta yapılsın diye yıllarca emek verdik. Lütfen kişisel alma sen zaten üzerine düşen herşeyi yapmışsın tam bir örnek modelsin aslında. Yanlış anlaşılmak istemem. Bu konu da kapansın artık haklısın. Herkese güzel bir gün dilerim.
Ayrıca ben seni seviyorum ya aramızda kırgınlık olmasınTeşekkür ederim...
Sabahtan her düşünüyorum. Vicdanımı rahatsız edecek tek bir hareketimi bulamadım. Ki son iki yıldır haftanın 3 günü 3 saat, 2 günü 5 saat geliyordu. Oğlumun kursu vs olduğu için bizden sonra geliyor çocuk eve. O da çocuk öğlen okula gidince eve ya da başkasına gidiyordu.
Çalışmaların için ayrıca kutlarım seni...
Çok teşekkür ederim... kırgınlık değil de zaten gerginim. Daha da gerildim ve üzüldüm...Ayrıca ben seni seviyorum ya aramızda kırgınlık olmasın
Ay dr bizi çok korkutmuştu almayın alırsanız çok iyi kaynatın hastalık bulaşır diye. Bir daha kine daha az kaynatırım o zaman. 1 parmak azalacak kadar diyor netten baktıpımda daCanım 5 dakika kaynatsan yeter (bir taşım) sütün içindeki bütün güzel değerler kaybolur bir saat kaynatırsan
Yoğurt tuttu canım koydum dolaba.oğlumda içti 1 bardak. Alıcam yine hep geliyor sütçüBen bir tasim kaynatıp kapatiyorum.
Mayalama yönteminide eski usul serçe parmağımı süte batırıp elimi yakmayacak sıcaklık yöntemiyle mayalayıp sariyorum.
Sabaha tutuyor hemen dolaba koyup 6-7 saat de dolapda tutuyorum.
Icir canim çocuğunada hic bisi olmaz Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?