Küçük Düşün Büyük Olsun!

bu ay kredi kartı 820 tl gelmişti sıfırladık
önümüzdeki ay için bi hesap çıkardım
200 kuaför (5 aydırgitmiyorum)
95 tl aidat
125 doğalgaz
100 tl taksit
170 başka biyere taksit
30 tl gözlük taksiti
76 tl kazak aldım 2 tane =800 tl oldu bile bunu aşmamamız lazım
kot pantolona da ihtiyacım var fakat 1-2 ay daha idare ederim etmeliyim
bilezik taksitim bitti kredi kartından sıfırlayıp yeniden alıcam
evde bazı şeylerin stoğu var çok şükür
şimdilik böyle bakalım..

Ben yine harcamasız atlatıcam günü
Oğluma yemek verip açmamı kekimi alıp ucuyorum.
Annemde pizza yapmış getirdi 4 dilim.
Ee daha nooolsunn.
Allah bereketini versin.

Yenin yensin eksilmesin insAllah.
Bügünümüze cok sükür

Insan şükretdikçe sukredecekleri artiyor..

Oh maşallah canım..Afiyet şifa olsun..
Aynen öyle şükrettikçe Rabbim artırıyor şükür sebeplerimizi..Bugünümüze bin şükür..

Çay koydum buzluktan kek çıkarttım kurabiye kek filan yedik eşimle . Buzdolabında süt vardı onunla hemen irmik tatlısı yaptım yoksa süt bozulacaktı değerlendirmiş oldum. Eşimin görev kıyafetleri yıkandı asıldı . Birkaç sökük şey vardı onları diktim. Birazdan dışarı çıkıcaz annemin evindeki internet icin dilekçe yazıp fax yollıcam. Hangi devirde yaşıyorsak hala fax istiyorlar allahım eşim dalga geçiyor WhatsApp tan resim atalım olmaz mıymış acaba diyor Deterjan ve zeytinyağın fiyat araştırması yapmak istiyorum sevgili eşim izin verirse

akşam arkadaşım eşi ve kv si geldi ev görmeye, hayırlı olsuna.. çok şık pasta tabakları ve kek standı getirmiş karacadan almışş.. çok beğendim sağolsunlar.. güzel bi akşam geçirdik.. bu akşam da biz bebek görmeye bi arkadaşa gidecez.. bebişi için hediye almıştım geçen hafta o hazır.. giderken de tatlı alırız..

market alışverişi yapmam gerekli.. listem hazır ama zaman bulup da çıkamadım market.. bu akşamda kalır inşallah yarın akşama eksiklerimiz için çıkarız.. bim- a101- şok falan gezerim yeterli..

Selam hanimlar. Iki arkadas raporlu, bu sebepten isler yogun. Onumuzdeki yilin butcesini, aylik ne kadar birikim yapabiliriz onun hesabini cikaracagim. Sakatlanan arkadas iyilesmis cok sukur, ocak ayindan itibaren salonda calismayacagim. Iyiydi boyleAllah bereket versin bu is sayesinde epey birikim yaptim. Cok da yoruldum ama. Mart basinda birakacaktim, ocaga alininca ne yalan soyliyeyim sevindim. 2018 yilinda bebek dusunuyoruz, Rabbim hayirli zamanda ve hayirlisini versin.

Selam kızlar. Bugün eşimle çarşıya çıktık bankaya uğradık önce hesaptan çektik sonra onu sigortalara dağıttık.bu yılda araba ve ev sigortalarını hallettik. Şükür.Dönerkende oğluma 10 dolar aldım.
Şans uğur getirsin bereketlensin çoğalsın parası. onun için ilk birikimine başlamış olduk.
Birde lahmacun istedi. Evde yemek vardı. Dönerken aldık evde yedi bizde pırasa bulgur pilavı yedik. Atılmafı ziyan olmadı yemekler.
Akşamda mercimek çorbası.
Sebzeli arpa şehriye pilavı var.
Yanına ne yaparım bilmiyorum. Oğlumla ikimiziz yine.
Birde bende çikolatalı puding yapayım oğluma.
Ben hamilelikle kestim o paketli ürünleri
Etiket okuma hastalığına tutuldum bir ara.
Neye el atsam katkı gördüm ve bir daha içim almadı o paketli pudinglerde renklendirici falan da vardır.

Ne guzel sohbet muhabbet yedik ictik

Allah'ım nasil poncik nasil minnak nasil uslu beybiside.
Allah saglik versin saglikla buyusun.

Attı kucagima hemen beybisini arkadasim yaa icim isindi hemen kucagimda uyudu hep.
Alıp getiresim geldi :)
Benim bebek sevme zamanın gelmiş anladim.
Artık katı bakmiyorum.
2018 de bende istiyorum rabbim nasip ederse.

Sulu köfte yapicam simdide.
Annecigi nasil dua etti bana Allah razi olsun.

Seviyorum böyle insanları dedikodusuz, köy hayatından havadan sudan sohbet ettik.
Nasil zaman geçti anlamadık bile.
Çikolatami magnetimide aldım geldim.

Kizlar bende bugun esimden 50 tl aldim
Sadece 3.50 harcadim.
Kas aldirmaya gidicem o da 7 lira desem. Yarin da kullanmam gerekiyor bu parayi..
Yine biriktircek biseyler kaliuor..
Dun yemek olarak sis ve pilav yapmistim.
Evde ispanak var..
Lezzetli ve hamuru orta büyüklükte acan biri icin borek tarifiniz varsa alirim bir dal.
Kendom mi yapsam yoksa bu isi kaynanama mi biraksam bilmiyorum...
Ne etsem kizlar...
Birde bana yalanci cig kofte tarifini atar misiniz. Gormustim önceden ama kaçıncı sayfada hatırlamıyorum
Hani bulgura su dokerek yapilan

iyi akşamlar hanımlar
bebek görmeye gittim arkadaşıma iş çıkışı güzel vakit geçirdim
bugün hiç harcama yapmadım
yarın happy center indirimine ve buradaki yerel markete bakacağım
2 haftadır haftada 1 kere alışveriş yapıyorum iyi oluyor
eskiden birşey eksik olsa gider alır onu alırken de başka şeyler alırdım
biraz marketi azalttım

Ben hiç börek acmadim.
Cigkoftede denemedim.

Yufka borege ve hazır cigkofteye talim

Yemek yendi meyve faslına gecebiliriz
Okuyacak kitabım kalmadi.
Belki yarın bi d&r gezerim değişiklik olur.

Çip köfte yapıyorumda ölçülü yapmıyorum ki.
Bir bardak suya 1 bardak ince bulgur yapıyorum kısır gibi kabart canım.
İçine 1 orta boy patates haşla ez koy.
Sumak (az) isot ( acılı seviyorsanız bol koy)
Az nane tuz pul biber toz biber ( bu da az tadını boxmasın ) yağ salça ( soğanla kavurup koyabilirsin) köfte şeklini ver limon ve taze nane maydanoz marulla yiyin. Biz severiz çiğ köfte yaparım sık sık. Patates koymak zorunda değilsin ama köfte şekli daha kolay verilir diye hep koyarım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…