- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
Allah nasip ederse, birikimci anneler topigi de acarizTopik bebek dolacak ne güzel isteyen herkese versin rabbim
Hemsire nora nasilsin merak etmistim seni bideSelam kızlar nasılsınız ozledim sizi.
duzenli bakamıyorum artik buraya
Hayirlisi olsun topik bebek dolacak yakindaBen de yakında bebek haberi vermek istiyorum size. Bu ay itibariyle düşünmeye basladik. Rabbim nasip eder.insallah..
Bebek görmeye gittik, cok tatlıydı. Sevdik bol bol. Yeni döndük eve. Ben yatayım.. iyi uykular hepinize..
Ne kadar bitter çikolata ve tereyağı kullanıyorsun? Bir de yumurtayı tamamen mi koyuyorsun? Bu tarifi hemen deneyeceğim.Bitter çikolata ve tereyağı eritiyorum
Ayri bir kapda 2 yumurta ve yarim su bardagi toz şekeri çırpıyorum.
Ikisini birbirine karistirip yarim su bardağı kadarda un ilave ediyorum.
Akışkan olacak kivami.
Kaplara koyup 10dk kadar sıcak fırında pisiriyorum.
Pişirmeden orta kısmına 1 kare bitterde ilave edilebilir..
Lor peyniri için süte az limon damlatıyorsun kaynamaya başlayınca sonra süt kesiliyor yukarda topak topak oluyor süzüyorsun güzelce hatta üzerine bir ağırlıklı bırakarak. Sonra buzdolabına koyup afiyetle yiyorsun.Peynir nasil yapiliyor
Ehehe ben ikizlerle başı çekeceğim anlamamAllah nasip ederse, birikimci anneler topigi de acariz
Lor peyniri için süte az limon damlatıyorsun kaynamaya başlayınca sonra süt kesiliyor yukarda topak topak oluyor süzüyorsun güzelce hatta üzerine bir ağırlıklı bırakarak. Sonra buzdolabına koyup afiyetle yiyorsun.
gelirimiz 7500tl hoşbulduk arkadaşımhos geldin :) gelir ne kadar peki
Ben tülbent gibi bir bezin içine koyuyorum altına da normal süzgeç. Sürdükten sonra bezin içindeki peyniri sıkıp üstüne bir tencere falan koyuyorum kalıp gibi oluyor.Sagolasin canim normal suzgecle mi süzüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?