- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
Insallah . Aslinda cok ta guzel birikim yapabilirsiniz kartlardan kurtulunca. Kıra geliri kirayi karşiliyor . 7500 lira gelir var . Cocuklarin okulu da cok masrafli degil isecumartesiden beri herhangi bir harcamam yok çok mutluyum :)
hesabımda 645tl var; harcamayıp ilk birikimimizi yapmak istiyoruz...
ceplerimizde eşimle toplam 200tl var ve bununla geçinmemiz gerek...
hiç bir nakdi birikimimiz yok : kiracıyız 850tl ;kirada 1+1 evimiz var 700tl kira geliri var..
kredi kartlarımız vs maaşla birebir örütşüyor ve maalesef kıyıda hiç kalmıyordu..
inşallah bu ay olağanüstü bir durum olmaz da biriktirebiliriz..
Ben sirkeyle yapıyorum canım sütübocaga koyup kaynadıktan sonra sütun miktarına göre sirke ekliyorumPeynir nasil yapiliyor
Amin canimTopik bebek dolacak ne güzel isteyen herkese versin rabbim
Maşallah canım.. Düşer oda.. KK olmadanda olmuyor.. Bizimde bu ay baya geldi kk..Günaydın.
Bizimde her ay 4binleri aşan 5binlere dayanan kart bu ay 3bin de şükür.
Gittikçe düşer umarım.
Taksitli borçlar azalıyor.
Bir de artık sık markete dışarı falan çıkmıyorum.
2binlerde seyir etmesi dileğiyle artik.
3bin bile cok bence.
Ama herseyde karta dayanınca ucu kaciyor.
Günaydın.
Bizimde her ay 4binleri aşan 5binlere dayanan kart bu ay 3bin de şükür.
Gittikçe düşer umarım.
Taksitli borçlar azalıyor.
Bir de artık sık markete dışarı falan çıkmıyorum.
2binlerde seyir etmesi dileğiyle artik.
3bin bile cok bence.
Ama herseyde karta dayanınca ucu kaciyor.
oğlum 1,5 yaşında şimdilik okul masrafımız yok..Insallah . Aslinda cok ta guzel birikim yapabilirsiniz kartlardan kurtulunca. Kıra geliri kirayi karşiliyor . 7500 lira gelir var . Cocuklarin okulu da cok masrafli degil ise
Sahihuban Evet maşalalh geliriniz gayet güzel.Eviniz kira imiş ama kendi eviniz kiranızı karşılıyormuş..
Ekstra kredi ödemeniz vs yoksa bu gelirle gzyet güzel birikim yapılabilir bencede..
yani ben olsam en az bu gelirin 3000 nini birikim olarak ayırabilridim mesela..
Bizde mart gibi rahatlarizMaşallah canım.. Düşer oda.. KK olmadanda olmuyor.. Bizimde bu ay baya geldi kk..
Eşime tek çekim telefon aldık..Ekstra takstilerimizde vardı..Ay içinde yaptığımız harcamalarda tabi..
Maşşalrda eridi zten vergi dilimlerne girmekten
Millet zamlı alır biz şubata kadar azalarak almayaa devam.
Şubattan sonra inş rahata ereriz bizde inş..
İnşallah tez zamanda kavusursunuz bebeginize yagunaydin kizlar bebislerden bahsedilince ben de paylasmak istedim benim de bu 6.ayim bebis istedgim bekliyoruz bakalm Allahtan hayirlisi doktorlar esimde ve ben de bi problem olmadigini soyledi.sizin de dualarinizi bekliyorumm
aslında çok büyük sabit giderlerinzide yokmuş.. DEdiğim gibi ben bu gelirler en az 3000 biriktirebilirdim..yakıt+aidat+ttnet+su+elektrik+telefon faturaları+250tl kyk burs geri ödeme+300sabit bir giderimiz var..
diğerleri hep kk harcaması..yemek giyim market bez vs..
Rabbim tez zamanda kucağınızı doldursun szinde..Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin bir evlat..gunaydin kizlar bebislerden bahsedilince ben de paylasmak istedim benim de bu 6.ayim bebis istedgim bekliyoruz bakalm Allahtan hayirlisi doktorlar esimde ve ben de bi problem olmadigini soyledi.sizin de dualarinizi bekliyorumm
Bizde mart gibi rahatlariz
Telf taksitleri bitecek +650tl olacak.
Cebimize kalacak.
Karta yuklenmezsek sadece 2000tl araba kredimiz olacak 1 yıl yani 2019 mart a kadar.
Bende hep yaramaz çocukları baz alıyordum ki oğlum dünya uslusu bir bebek ve cocuktu.Herkese günaydın 2018 in sonuna doğru bebek planı mı yapsak diyoruz sonra anında vazgeçiyoruz İnan’ının. Üst kattaki çocuklar öyle yaramazlar ki dün gece 12 de hala koşmaya devam ediyorlardı hiç uyku denen birşey Yok . Böyle şeyleri görüp burada bdv de Yok çocuk oldu evlilik bitme noktasında vs şeyleri de okuyunca bu sorumluluğu bir süre alamam diye düşünüyorum. Ev Kredimiz 2019 Aralık’ta bitiyor bu durumda 2019 temmuzda filan kendimi bıraksam çocuk konusunda diyorum bilmiyorum . Hayırlısı büyük şeyler söylemek için erken pazar günü söz tarihimizin 1. Yıl dönümü bakalım eşim ne yapacak bugün elektrik faturamız gelir gece rüyamda gördüm valla 98 tl filan kabussss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?