Küçük Düşün Büyük Olsun!

Eşim 12 de işe gidecek bende onunla birlikte çıkıp market turu atıcam . Ispanak yoğurt alıcam . Menüde ıspanak domates çorbası var . Dünde köfte patates kızartması pilav ezogelin çorbası yemiştik. Bugün sebze olsun istedim. Migros’ta superfresh 450 gr bezelye bir alana bir bedava hafta sonu almak istiyorum. Ne yazikki yaşadığımız şehirde sebze biraz sıkıntılı o yüzden öyle birşeyleri buzluğa koyamadık bunu alıp küçük parçalara ayırıp buzluğa koyucam fiyatı 6.25. Ayrıca bugün A101 e 60 den desenli külotu çorap geliyor . Alıp evde tuniklerim var onların altına gidip öyle gezmek istiyorum

Aslında haklısın ama biraz da çok erken benim için 6 aylık evlilik en az 2 sene dolsun istiyorum. Bir yandan korkuyorum çevremde hiç bir sorunu olmayıp bebek sahibi olamayan arkadaşlarım var . Ya benimde başıma gelirse diyorum Of

Günaydın kızlar.
Kredi kartımız bizim çok hafifleyecek hiç taksit yapmadık
150 tl lik çeşitli yerlerde taksit var faturalar var kartta. Sigortaları karttan çektirmeyince çok rahat olcak bu ay ve diğer aylar.
6 ay sonrada arabayı satma krediyi kapama ve yeni bir eve girme planlarımız var. Rabbim nasip etsin inş. Sonra araba alınır. Önemli olan alınabiliyorken bir ev daha alabilmek.
Çocuk olunca boşanma raddesine gelen bir çiftte biziz.
3 yıl hiç kavga etmedik ama oğlumun doğduğu geceden beri kavga ediyorduk yaklaşık 1 yıldan beri düzeldik. İlk 1.5 sene zorlu geçti. Çocuk yaramaz olunca sinirler geriliyor.şimdi rahatız ne yaparsa birbirimize kızmak ve suçlamak yerine relaks davranıyoruz.
İlk başlar çok zor.hele eşim hiç çocuk istemiyordu. Evlenirken 5 yıl çocuk yok diye pazatlık etti ama sağlık sorunlarımdan dolayı hamile kalmam gerekiyordu.
O biraz stres oldu süt gelmefi yok altını güzel bağlayamadın güzel besle vs diye geriyordu beni.şimdi ise en başından beri benim haklı olduğumu onun gerginlik çıkardığının bilincinde.

Benim kara cumam bu hafta oldu
97 tl su faturası
4250 tl dış cephe yalıtım ücreti
2824 tl de kredi kartı

Bence bebek istiyorsan kötü örneklere bakma :) kötü örnek örnek teşkil etmez derim hep..
ayrıca....
kokusunu duysan yeterli desem.....

Rabbim tez zamanda kucağınızı doldursun szinde..Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin bir evlat..

aminn insAllah Allahim nasip eder tesekkur ederim guzel dualariniz icin

Evet daha çok yeniymişsiniz biraz evliliği yaşamak en güzeli şansınız doğuda evlenmeniz olmuş biz batıdayken evlendik 2yıl sonra doğu çıkınca çocuk yapalım evde büyüsün dedik hemen de oldu 1.5 yaşında batıya geldik büyük 4 yaşını geçince yine doğu çıktı 2. Çocuk oldu oda 1.5 yaşındayken yine batıdayız büyüğü bu geldiğimiz yıl ilk okula başladı bu yıl 4 sınıf seneye küçükte ilk okula başlıycak doğu sıramıza daha 4-5 yıl var zamanlamalar güzel oldu gibi Allaha şükür bide çocuklara yapılan masraflar doğuda maaş daha güzel olduğu için çok zorlanıyor gibi sizinde hakkınızda hayırlısı olur inşallah

Ruya ben okurken yoruldum ellerine sağlık kolay gelmiştir inş.telefon kırılmasaymış iyiyimiş

gunaydin kizlar bebislerden bahsedilince ben de paylasmak istedim benim de bu 6.ayim bebis istedgim bekliyoruz bakalm Allahtan hayirlisi doktorlar esimde ve ben de bi problem olmadigini soyledi.sizin de dualarinizi bekliyorumm
Rabbim hayırlısını versin gönlüne göre olsun inş.

Selam tutumlu hanimlar.
Bu aksam salondan k.valideme geceriz. Bizden baska gidecek evladi yok, sabah aksam yalniz. Yakinlarinda kapisini calacak cok yakin akrabasi da yok, uzuluyorum ona. Bu yuzden de pozitif ayrimcilik yapiyorum. Annem de biraz kiskaniyor gibi, acik acik demese de ben hissediyorum. K.valideme gittigimiz sıklıkta ona gitsek bunalir. Nihayetinde calisan kadin. Babam var, kardesim var, ayrica annesine de gitmek zorunda.
Kendimce denge kuruyorum ama sanirim beceremiyorum. Ya da annem ben evlendikten sonra biraz kaprisli oldu.

İnşallah hayırlısı hiç birşey için büyük konuşmak istemiyorum artık. Ama burada gündem sürekli yurt dışı görevi eşim bir kere gidip gelmişti şimdi yine bir konuşma var ama bilmiyorum çok korkuyorum şuan fatura kredi herşey bitti kafamda şuan tek derdim yurtdışı görevi çıkarsa ne yapıcaz

Gunaydin kizlar
Kredi kartim hala evde bu ay sadece 300 liralik alisveris yapmisim baskada bir sey yok
Ayin 19 u hesap kesim tarihi o zamana kadar kullanmayi dusunmuyorum
Hatta hayatimdan cikartmak istiyorum ama bazen nakit olmayabiliyor o zamnlar iyi oluyor
Normalde e1000 tl civari olurdu bu ay costum resmen
Esimin kartinida en cok benzin ve markette kullaniyoruz ikimiz toplam 2000 falan olur
Bizim icin buyuk basari
Devamida gelir insallah

Sizin zamanlar tam istediğim zamanlar işte 2 sene sonra düşünmek ideal sanki
Ideal mi degil mi bilemem de, AVM lere gittigimizde bebe magazalarina falan bakmaya basladigimizi, bebeklerinden bahsedenlere farketmeden kulak kabarttigimizi, ucretsiz izin mi almaliyim, yoksa k.validem mi bakar vs diye dusunup, yorum yaptigimizi farkettik. 5-6 ay once hic boyle konulara kafa yormazdik. Ruhen hazirlik yapmisiz sanki

Ne zaman hayirliysa o zamn olsun insallah
Bnm arkadasimda evlenince cocuk istemiyorum hayatimi yasamak istiyorum dedi
Simdide kendileri istiyor ama olmuyor
Arkadasimda kist cikmis doktor olmasi cok zor demis
Simdi cok pisman oluyor keske hic beklemeyip direk yapmasaydik diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…