Aslında haklısın ama biraz da çok erken benim için 6 aylık evlilik en az 2 sene dolsun istiyorum. Bir yandan korkuyorum çevremde hiç bir sorunu olmayıp bebek sahibi olamayan arkadaşlarım var . Ya benimde başıma gelirse diyorum OfBende hep yaramaz çocukları baz alıyordum ki oğlum dünya uslusu bir bebek ve cocuktu.
Digeride olursa oyle olacak diye bir şey yok tabiki.
Çocuğun huyundanda olsa birazda bizlerin elinde bu.
Düzen tutturmak ve kazandırmak lazim.
Herkese günaydın 2018 in sonuna doğru bebek planı mı yapsak diyoruz sonra anında vazgeçiyoruz İnan’ının. Üst kattaki çocuklar öyle yaramazlar ki dün gece 12 de hala koşmaya devam ediyorlardı hiç uyku denen birşey Yok . Böyle şeyleri görüp burada bdv de Yok çocuk oldu evlilik bitme noktasında vs şeyleri de okuyunca bu sorumluluğu bir süre alamam diye düşünüyorum. Ev Kredimiz 2019 Aralık’ta bitiyor bu durumda 2019 temmuzda filan kendimi bıraksam çocuk konusunda diyorum bilmiyorum . Hayırlısı büyük şeyler söylemek için erken pazar günü söz tarihimizin 1. Yıl dönümü bakalım eşim ne yapacak bugün elektrik faturamız gelir gece rüyamda gördüm valla 98 tl filan kabussss
İnşallah tez zamanda kavusursunuz bebeginize ya
Rabbim gönlünüze göre versin.
Benim 1 oglum var 2. Çocuğa katı bakıyordum arkadaşlar biliyorlar ama ne bilim bebek sevmeyi özlediğimi fark ettim arkadaşlarımın bebeklerini sevdikce.
Hele dün daha 10 günlük bir bebek kucagimda öylece uyudu kimilmadamadim bile uyanmasın uyusun diye.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Rabbim tez zamanda kucağınızı doldursun szinde..Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin bir evlat..
Evet daha çok yeniymişsiniz biraz evliliği yaşamak en güzeli şansınız doğuda evlenmeniz olmuş biz batıdayken evlendik 2yıl sonra doğu çıkınca çocuk yapalım evde büyüsün dedik hemen de oldu 1.5 yaşında batıya geldik büyük 4 yaşını geçince yine doğu çıktı 2. Çocuk oldu oda 1.5 yaşındayken yine batıdayız büyüğü bu geldiğimiz yıl ilk okula başladı bu yıl 4 sınıf seneye küçükte ilk okula başlıycak doğu sıramıza daha 4-5 yıl var zamanlamalar güzel oldu gibi Allaha şükür bide çocuklara yapılan masraflar doğuda maaş daha güzel olduğu için çok zorlanıyor gibi sizinde hakkınızda hayırlısı olur inşallahAslında haklısın ama biraz da çok erken benim için 6 aylık evlilik en az 2 sene dolsun istiyorum. Bir yandan korkuyorum çevremde hiç bir sorunu olmayıp bebek sahibi olamayan arkadaşlarım var . Ya benimde başıma gelirse diyorum Of
Double anne olarak halay basi tabi ki sensin, hakkindir canimEhehe ben ikizlerle başı çekeceğim anlamam
Günaydın kızlarr
Dün gelemedim öyle bir koşuşturmaca oldu kiii ..
Akşama eşimin yiğenini yemeğe davet etmiştik.. Sabah biraz tembellik yapayım nasılsa az pilavım var kızıma yeter öğlenden sonra yemeklere girişirim derken Öğlen eşimin halası geldi bi işleri varmış uğradılar 3 kişiydiler tam öğlen saatiydi yemek saatinde olunca onlara çabuk çabuk sofra hazırladım.. Tavuk suyuna çorba , köfte ,kuskus yaptım yanına sos , turşu , komposto vs allah ne verdiyse çıkarttım.. Belki uğrarlar demişti eşim daha önce ama günü belli değildi ve yemek saatinde geleceklerini tahmin etseydim daha başka şeyler yapardım ama napalım bu defa da böyle oldu artıkBulaşıkları toplayıp kahve yaptım içip kalktılar hemen....
Eşim halasını götürdü sonra uğradı eve alışveriş yapmış.. Kolisiyle kola ve zero , Antep fıstığı , badem almış ve meyve suyu almış .. 91 tl ödemiş hepsine..
Ardından akşamki misafirim için yemeğe giriştim.. Ali nazik , pilav , çorba ayhh çabucak akşam oldu... Yemekten sonra misafirim varken komşum oğluyla kahveye geldi.. Mutfağı öylece bıraktım kaldı..
Sonra misafirimizi evine bıraktık. ordan kızımı biraz parka götürdük.. Biraz gezindik.. Bir arkadaşımızın iş yerine uğradık. Yakınlarda bişeyler yiyen birisi vardı kızımda istedi.. 4,5 tl kızım için bişeyler aldı eşim..
Eve geç geldik eşim telefonunu düşürdü ekranı komple kırılmışş...200 lira aldı benden bugün tamire götürecek.. Bu aralar bizim telefonlardan çektiğimiz nedir anlamadım ki ?????
Rabbim hayırlısını versin gönlüne göre olsun inş.gunaydin kizlar bebislerden bahsedilince ben de paylasmak istedim benim de bu 6.ayim bebis istedgim bekliyoruz bakalm Allahtan hayirlisi doktorlar esimde ve ben de bi problem olmadigini soyledi.sizin de dualarinizi bekliyorumm
İnşallah hayırlısı hiç birşey için büyük konuşmak istemiyorum artık. Ama burada gündem sürekli yurt dışı görevi eşim bir kere gidip gelmişti şimdi yine bir konuşma var ama bilmiyorum çok korkuyorum şuan fatura kredi herşey bitti kafamda şuan tek derdim yurtdışı görevi çıkarsa ne yapıcazEvet daha çok yeniymişsiniz biraz evliliği yaşamak en güzeli şansınız doğuda evlenmeniz olmuş biz batıdayken evlendik 2yıl sonra doğu çıkınca çocuk yapalım evde büyüsün dedik hemen de oldu 1.5 yaşında batıya geldik büyük 4 yaşını geçince yine doğu çıktı 2. Çocuk oldu oda 1.5 yaşındayken yine batıdayız büyüğü bu geldiğimiz yıl ilk okula başladı bu yıl 4 sınıf seneye küçükte ilk okula başlıycak doğu sıramıza daha 4-5 yıl var zamanlamalar güzel oldu gibi Allaha şükür bide çocuklara yapılan masraflar doğuda maaş daha güzel olduğu için çok zorlanıyor gibi sizinde hakkınızda hayırlısı olur inşallah
Ben öyle çocuk seven bir insanda değilim açıkcasıBence bebek istiyorsan kötü örneklere bakma :) kötü örnek örnek teşkil etmez derim hep..
ayrıca....
kokusunu duysan yeterli desem.....
Canim hayirlisi olsun. Biz evleneli nerdeyse 1.5 yil oluyor. Yavas yavas moda girdik sankiBen öyle çocuk seven bir insanda değilim açıkcası
Iimis canim cok sagolBen tülbent gibi bir bezin içine koyuyorum altına da normal süzgeç. Sürdükten sonra bezin içindeki peyniri sıkıp üstüne bir tencere falan koyuyorum kalıp gibi oluyor.
Sizin zamanlar tam istediğim zamanlar işte 2 sene sonra düşünmek ideal sankiCanim hayirlisi olsun. Biz evleneli nerdeyse 1.5 yil oluyor. Yavas yavas moda girdik sanki
Ideal mi degil mi bilemem de, AVM lere gittigimizde bebe magazalarina falan bakmaya basladigimizi, bebeklerinden bahsedenlere farketmeden kulak kabarttigimizi, ucretsiz izin mi almaliyim, yoksa k.validem mi bakar vs diye dusunup, yorum yaptigimizi farkettik. 5-6 ay once hic boyle konulara kafa yormazdik.Sizin zamanlar tam istediğim zamanlar işte 2 sene sonra düşünmek ideal sanki
Ne zaman hayirliysa o zamn olsun insallahİnşallah hayırlısı hiç birşey için büyük konuşmak istemiyorum artık. Ama burada gündem sürekli yurt dışı görevi eşim bir kere gidip gelmişti şimdi yine bir konuşma var ama bilmiyorum çok korkuyorum şuan fatura kredi herşey bitti kafamda şuan tek derdim yurtdışı görevi çıkarsa ne yapıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?