- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
ben de hep evden götürdüm şimdiye kadar ama bu arkadaşa nedense dışarıdan alayım diye düşündüm
akşam evdekilere bir bakayım en güzeli evden götürmek ya bu devirde masrafa gerek yok dediğin gibi fikrim değişti sağol
Onu da hediyeyi aldim farzet, at kenari. Ben olsam oyle yapardimdoğru valla benim içime sindikten sonra kime ne hem herkes de değiştirme kartlı hediye almıyor ya önemli olan niyet
beni masraftan kurtardınız kızlar teşekkür ederim en az 80-100 lira cebime kaldı
ayy eveet benim de aynı marka poşet bulmam lazım inşallah atmamışımdır duruyordur evdeBen evdekilerden goturuyorum bazen . degisim karti degil de ben de posete takiliyorum:) mesela karaca nevresim takimim var ama poset yok diye paketleyip goturemiyorum:)
battaniye de güzel fikir aslında hem de kullanışlı evdeki nevresim takımını götürmeye karar verdim ben deBen çift kisilik battaniye almistim guzel bir marka
Benimde görümcem yeni ev aldı
o bana nevresim tk. almıştı.
ben ne alsam acaba ona.
dimi yaa üstünü de tamamlayıp gram alırımOnu da hediyeyi aldim farzet, at kenari. Ben olsam oyle yapardim
Merhaba hanımlar
dün markete gittim salatalık,pırasa,mandalina,çarliston biber aldım
11 lira tuttu
bir tek mandalinayı 1.5 kilo aldım diğerleri yarımşar kilo sık sık gittiğim için az alıyorum çürümesin diye
market de halk gününü bitirmiş fiyatlar artmış daha gitmem pazara gitmeye devam
haftaya arkadaşa ev görmeye gideceğiz hediye almam lazım çok pahalıya kaçamam ama kaliteli bir şey almam lazım o bana güzel bir hediye getirmişti
ne önerirsiniz hanımlar
Gunaydin hanimlar. Maaslar yatmis, esim de maasini benim hesabima yollamis. 2017 in son birikimini de yaptim. 156.6 dan 20 gr altin aldim, ogle arasi da bir ceyrek alip kenari atarim.
2018 de spor hocaligini birakacagim icin elimiz bu kadar bol olmaz. Cok sukur, bin sukur akarken dokup sacmadan elimizden geldigince destiyi doldurduk.Yoruldum ama degdi.
benim de ilk aklıma gelen buydu canım ya nevresim ya da şık bir baharat takımı veya pasta takımı diye düşündüm
haftasonu avmye gidip bir bakacağım aslında bana gelen hediyeler de var hiç kullanmadığım onlardan birini paketlesem güzelce param da cebimde kalır bilemedim şimdi
banyo havlusu olabilir:3lü el havlusu takımı olabilir ..Benimde görümcem yeni ev aldı
o bana nevresim tk. almıştı.
ben ne alsam acaba ona.
Ayy canım benim ne cok sevindim ve de şaşırdım.Rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun.
Çok teşekkürlerAy hayirli olsun seni verimli rutinden takip ediyordum.. Allah gonlune gore vermiş sag salim kucagina almakta nasip olsun inşallah
eldeki nevresim takımını götüreceğim canım poşetini de bulurum muhtemelen dediğin gibi en güzeli eldekini vermekkuzum en güzeli eldekini vermek..
geçenlerde bi arkadaşım ev aldı ; ben daha önce nevresim takımı almıştım gayet güzel . bi başka akrabam için ama ona oğlu sünet oduğu için para taktım hediyeyi de vrmemiştim..bu arkadaşa nasip oldu..cepten de para çıkmadı oh mis :)
poşet yoksa fon kartonu geçirebilirsin kzuum dışına:)
hava güzel ya gezmeye gitmiştir belkisabah geldi bir daha görünmeditr_lelli bende merak ettim açıkcası?
Dükkanı açıp kaçtım cnmhava güzel ya gezmeye gitmiştir belki
ben banlandı mı acaba yine diye sorayım dedim
Burdayim ekürim.sabah geldi bir daha görünmeditr_lelli bende merak ettim açıkcası?
Dükkanı açıp kaçtım cnm
Yok evdeyim..
Sabah uyudum sonrada dolapların icin döktüm .
Atilacaklari ayikladim temizlik.
Para harcamim diye gitmiyorum ama gitmemde lazim.
Sagol kuzu bende sizleri göremeyince gözüm arıyor.ooo kolay gelsin
merak ettik yahu
aslında bugün işlerini halletseydin yarın ve sonrasında fırtına yağmur geliyormuş
aynı güzergahta biraz daha ileride küçükyalıda hilltown açıldı orada da mağazalar çok geniş ve yeni olduğu için sakin oluyor aklında olsunSagol kuzu bende sizleri göremeyince gözüm arıyor.
Valla ya şu mont ve kazağı alsaymışım iyiymis.
Sabah giderim avm ye mahallenin başı cadde zaten.
Yani 3dk yürüyorum ordan minibüse biner bi maltepepark yapar gelirim artik hava soğukta olsa.
Kazak ve montumu alsam yaza kadar bisi almam artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?