Küçük Düşün Büyük Olsun!

Benimde görümcem yeni ev aldı
o bana nevresim tk. almıştı.
ben ne alsam acaba ona.

Ben evdekilerden goturuyorum bazen . degisim karti degil de ben de posete takiliyorum:) mesela karaca nevresim takimim var ama poset yok diye paketleyip goturemiyorum:)
ayy eveet benim de aynı marka poşet bulmam lazım inşallah atmamışımdır duruyordur evde

Ben çift kisilik battaniye almistim guzel bir marka
battaniye de güzel fikir aslında hem de kullanışlı evdeki nevresim takımını götürmeye karar verdim ben de

bana da geçen akşam arkadaşım ev hediyesi olarak karacadan 6lı pasta tabağı ve pasta standı getirmişti.. çok beğendim.. ve kullanmayı düşünüyorum.. bir çok arkadaşım ev görmeye gelecek de daha ben ve onlar aynı zamanda müsait olamadık.. hediye falan çok gelir biliyorum.. pek birşeye ihtiyacım yok ama gelen hediyeleri de zamanla değerlendiririm artık..bende çoğu yere bana gelen hediyeleri götürüyorum..

kuzum en güzeli eldekini vermek..
geçenlerde bi arkadaşım ev aldı ; ben daha önce nevresim takımı almıştım gayet güzel . bi başka akrabam için ama ona oğlu sünet oduğu için para taktım hediyeyi de vrmemiştim..bu arkadaşa nasip oldu..cepten de para çıkmadı oh mis :)
poşet yoksa fon kartonu geçirebilirsin kzuum dışına:)

Benimde görümcem yeni ev aldı
o bana nevresim tk. almıştı.
ben ne alsam acaba ona.
banyo havlusu olabilir:3lü el havlusu takımı olabilir ..
kek kalıbı 3lü alabilirsn..

Ben bu tarz hediyeler elimde mutlaka bulundururum. Nevresim havlu, kışın süslü çoraplar, çocuklar için body, yelek, külotlu çorap. Gittiğim yerlere acil plan yaptıysam ztn hediye alacak vaktim olmuyor. Bir kaç defa hiç içime sinmeyen şeyleri mecburen alıp götürdüm. Çoğunlukla küçük bir yerdeyim ve alacak yerim yok. Bende nette denk getirince alıyorum. Pentiden indirimde 1 tl ye külotlu bebek çorapları almıştım, her götürdüğüm bayıldı. Ailemdeki miniklere göre alıyorum, bayramlardada hediyeleşmek hoşuma gidiyor.

Bence nevresim gayet güzel bir hediye.

Ayy canım benim ne cok sevindim ve de şaşırdım.Rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun.

elecda hayırlı olsun

Benim eşimde 3 yü istiyor ama benim öyle bir niyetim yok , hiç sabrım yok yaşta ilerliyor

@nora2010 geçmiş olsun

Ay hayirli olsun seni verimli rutinden takip ediyordum.. Allah gonlune gore vermiş sag salim kucagina almakta nasip olsun inşallah
Çok teşekkürler

eldeki nevresim takımını götüreceğim canım poşetini de bulurum muhtemelen dediğin gibi en güzeli eldekini vermek
devir hesap devri

hava güzel ya gezmeye gitmiştir belki
ben banlandı mı acaba yine diye sorayım dedim
Dükkanı açıp kaçtım cnm
Yok evdeyim..
Sabah uyudum sonrada dolapların icin döktüm .
Atilacaklari ayikladim temizlik.
Para harcamim diye gitmiyorum ama gitmemde lazim.

Dükkanı açıp kaçtım cnm
Yok evdeyim..
Sabah uyudum sonrada dolapların icin döktüm .
Atilacaklari ayikladim temizlik.
Para harcamim diye gitmiyorum ama gitmemde lazim.

ooo kolay gelsin
merak ettik yahu
aslında bugün işlerini halletseydin yarın ve sonrasında fırtına yağmur geliyormuş

Aksama Yemigim yok a dostlar.

Esim her aksam yemeği az koy bıdı bıdı diyor.
Maşallah sevdiği 3 çeşit sey +salata falanda olsa yemem demiyor :)

Dün akşam sayıyor zaten yemek yemem 8 i buluyor sonra kestane sonra meyve sonra kahve iceriz ooo diyor.
Eee yeme ozaman diyorum meyve falan olmaz diyor..

Adam kendine resmen ritüel olusturmus sanki yapmak zorunda bunlari gibi
Sanki maaş vermiyorlar bunları yapmazsa işi gibi.

Aiy bazen cok güldürüyor bizi.

Yemeğimi yapaydım eyiydi.
Napsam acaba düşünuyorum.

Bu sabahin kârı 17tl.

Evdeyim bugün işler bitmez artik yatana kadar

ooo kolay gelsin
merak ettik yahu
aslında bugün işlerini halletseydin yarın ve sonrasında fırtına yağmur geliyormuş
Sagol kuzu bende sizleri göremeyince gözüm arıyor.
Valla ya şu mont ve kazağı alsaymışım iyiymis.
Sabah giderim avm ye mahallenin başı cadde zaten.
Yani 3dk yürüyorum ordan minibüse biner bi maltepepark yapar gelirim artik hava soğukta olsa.
Kazak ve montumu alsam yaza kadar bisi almam artik.

aynı güzergahta biraz daha ileride küçükyalıda hilltown açıldı orada da mağazalar çok geniş ve yeni olduğu için sakin oluyor aklında olsun

Trendyol lutfetmis parami iade etmis.
Rezil site.

Kızlar biz suan birikim adina ele alırsak 350tl bes.
200tl gün oduyoruz.
Bana her ay esim 100tl ayrıca verecek.
Geçen ay verdi.
Bu ayda verecek.
Bu tamamen öylesine.
Zulam 1.200tl de duruyor.
250tl ayrıca mont,kazak,cizme (belki) icin ağırdım ben.
Esim kartla al dedi nakitine dokunma ama ben o amaçla ayırıp unutmuştum onu harcamazsam çeyrek alicam onunla.

Biz akşamları baya baya ev bakıyoruz netten :)
Daricadan baktık dün aksamda.
2018 de neler olacak acaba esim işini garantilerse açımızdan guzel olacak.

Eşimle dün epey gelir gider anlamında sohbet ettik.
Neler yapsak, nasil yaparsak sıkışmayız
İşi garantilerse esim evi baya kafasına koydu.

Hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…