Küçük Düşün Büyük Olsun!

aynı güzergahta biraz daha ileride küçükyalıda hilltown açıldı orada da mağazalar çok geniş ve yeni olduğu için sakin oluyor aklında olsun
Aa hic bilmiyorum orayi.

Metro geçiyordur ozaman orayada bakarim.

Maltepeparkda baya magza var ayrica hafta ici sabah sakin oluyor bir de evime 7-8dk araçla o sebepden isime geliyor.
Ama orayada bakım canim sagol.

Aa hic bilmiyorum orayi.

Metro geçiyordur ozaman orayada bakarim.

Maltepeparkda baya magza var ayrica hafta ici sabah sakin oluyor bir de evime 7-8dk araçla o sebepden isime geliyor.
Ama orayada bakım canim sagol.
evet küçükyalı durağında ineceksin canım
hemen e-5in yanında zaten otobüs minibüs hepsiyle ulaşım var

evet küçükyalı durağında ineceksin canım
hemen e-5in yanında zaten otobüs minibüs hepsiyle ulaşım var
Neomarin , pendorya,viaport,marina onlara sık gidiyoruzda o taraftakileri pek bilmiyorum
Mesela optimumda hic gitmedim.

Outlet izmit var hic gittin mi duydunmu ?
Tesadüf o tarafa giderken uğramıştık nasil uygundu fiyatlar ama uzak ya.

bugün evde görevli abla işleri hallettiği için inşaallah yarına işim kalmayacak :)
sabahtan diyetisyenin yanında alacağım soluğu :) belki oğlumla da biraz yürüyüş yaparız :)
bedava zevkler var şu hayatta en güzelinden hem de..sahilde yürümek, oturup kedileri izlemek,köpeklerle oynamak,bir ağaca dokunmak,kokusunu içine çekmek toprağın...

chericherilady şimdi googleden resimlerine baktim nekadar büyük bir alana kurulu
Baya magza vardır ozaman alanı buyuk
ay yok hiç görmedim şimdi internetten baktım düzce yolu üzerinde sanırım
gidersek düzceye filan uğranabilir aslında
evet benim dediğim avm baya büyük hem açık hem kapalı alanı var diğerlerine göre daha ferah

Aynen ben de canim. Uygun bebek kiyafetleri almistim. 0-6 ay, bebek battaniyeleri, bambu uclu el havlulari, mutfak havlusu-kurulama bezi ikilisi vs. Hediyelik almayi cok seviyorum ben. Akraba veya arkadas bana ozel bir etkinlik duzenliyor evinde, ben de mutlaka bir seyler götürüyorum. Ozellikle ilk ziyaretlerde hediyeyi asla es gecmem. Itibar iltifattan gelir der babannem

Evet hem bunu alışkanlık haline getirince gerçekten çok uygun fiyatlara alabiliyorum, hem alışveriş isteğim köreliyor, hem giderken telaş yapmıyorum, hemde yeni evli olarak ilk ziyaretlerde boş gitmeyi kendime yakıştıramıyorum. Bana da hep özenli davranılıyor, o zmn evet ben böyle yapmaya devam etmeliyim diyorum.

Bence evdekini götür ben olsam şuan evde varken almam . Ayrıca ben hiç gelen hediyeyi değiştirmek istemiyorum . Her gelen bana öyle değişim kartlı birşey getirmiyor . O yüzden bence sen evdekini değerlendir
aynen bende evdekilerden degerlendiriyor ve götürüyorum.
bir sürü kullanmadiklarim var ev hediyesine gelen.kıymetli olanları dagittim hep.
en son 4 5 tane borcam kalmış onlari da komşu teyzelere.ev mevlutlerine götürürüm
değerlendirmek lazım

ay ben ilk evlendiğimde altı ay borcam bekledim hediye gelir diye almadım lazım oluyo ne yapacağımı bilemiyordum en son birinin yanında soyledim de aldı getirdi
2 adet bisiklet bile geldi borcam gelmedi

işten geldim oğlumu aldim.
o zaten bakici teyzesinde yemek yemiş.
ben buzluktan lahmacun cikarip usittim yedim ohhh mis...
bulasiklaru yikayip ocagi silip
biraz oglumla oturup kinaya gidecegim.
bugunku harcamam 10 tl anca olur.
oğlumu bakıcı teysesine bırakacağım kinada durmak istemiyor daraliyorum.
gelip giderken biraz yuruyecegim bahaneyle bayadir yürüyüş yapamadım yoksa 2 otobüs gidis 2 otobüs geliş gerekecek.

bu arada lahmacun içini evse hazirlayip götürüp lahmacun firininda pisiriyorlar hem daha ekonimik hem daha lezzetli.
yari fiyatına pisiriyorlar.
yedigimiz yeniyor kalan buzluga 3 er 5 er paketleyip.
ve ani yemek gerektiginde cikarip 10 dk bekletip ocakta isitiyorum enfesss oluyor.o arada da salata yi hazirliyorum ben.
hem pratik hem de ekonomik.
13 tanesi ni 20 tl ye pisirtiyorum mesela

ay ben ilk evlendiğimde altı ay borcam bekledim hediye gelir diye almadım lazım oluyo ne yapacağımı bilemiyordum en son birinin yanında soyledim de aldı getirdi
2 adet bisiklet bile geldi borcam gelmedi
Borcam candır ya milli hediyemiz
Ayıp etmişler:)
Bana bol bol 6lı kase gelmisti.
Çeşit çeşit desen desen.

Borcamlarim kırılmıştı benimde ya da fazla buyuktu.
2 kare 1 yuvarlak orta boy bisi aldim.
Elim kolum resmen.

Tatlı , yemek, salata her bisi doldurup yapip kullaniyorum.

Birine bisi götüreceksem borcamimla asla goturmuyorum orada kalırsa üzülürüm tabaklarım kalsın borcamim kalmasin.

Soslu kızarmış tavuk
Tazefasulye ve pilav.
Salata.

Yemekler okeydir genşlerr

Tv keyfisi yapicimm haberlere falan bakarim.

Ben bir yere bsy gidecekse atilabilecek kalabilecek bsyle getiririm.
Borcam candir mutfagin demirbasi
Sofralara da uyuyor cam
Fiyatida aslinda azimsanacak bsy degil aslinda

Ay ben cam kasede almamistim onuda anneme gelen hediyelerden kacirdim sonra
Bana kimse kasede almadi
Avize, 2 tane bisiklet gibi hediyelerle geldiler

2 tane kv komsusu almis bize, esim usenmezse getirecek insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…