Aa hic bilmiyorum orayi.aynı güzergahta biraz daha ileride küçükyalıda hilltown açıldı orada da mağazalar çok geniş ve yeni olduğu için sakin oluyor aklında olsun
evet küçükyalı durağında ineceksin canımAa hic bilmiyorum orayi.
Metro geçiyordur ozaman orayada bakarim.
Maltepeparkda baya magza var ayrica hafta ici sabah sakin oluyor bir de evime 7-8dk araçla o sebepden isime geliyor.
Ama orayada bakım canim sagol.
Neomarin , pendorya,viaport,marina onlara sık gidiyoruzda o taraftakileri pek bilmiyorumevet küçükyalı durağında ineceksin canım
hemen e-5in yanında zaten otobüs minibüs hepsiyle ulaşım var
Neomarin , pendorya,viaport,marina onlara sık gidiyoruzda o taraftakileri pek bilmiyorum
Mesela optimumda hic gitmedim.
Outlet izmit var hic gittin mi duydunmu ?
Tesadüf o tarafa giderken uğramıştık nasil uygundu fiyatlar ama uzak ya.
ay yok hiç görmedim şimdi internetten baktım düzce yolu üzerinde sanırımchericherilady şimdi googleden resimlerine baktim nekadar büyük bir alana kurulu
Baya magza vardır ozaman alanı buyuk
Aynen ben de canim. Uygun bebek kiyafetleri almistim. 0-6 ay, bebek battaniyeleri, bambu uclu el havlulari, mutfak havlusu-kurulama bezi ikilisi vs. Hediyelik almayi cok seviyorum ben. Akraba veya arkadas bana ozel bir etkinlik duzenliyor evinde, ben de mutlaka bir seyler götürüyorum.Ben bu tarz hediyeler elimde mutlaka bulundururum. Nevresim havlu, kışın süslü çoraplar, çocuklar için body, yelek, külotlu çorap. Gittiğim yerlere acil plan yaptıysam ztn hediye alacak vaktim olmuyor. Bir kaç defa hiç içime sinmeyen şeyleri mecburen alıp götürdüm. Çoğunlukla küçük bir yerdeyim ve alacak yerim yok. Bende nette denk getirince alıyorum. Pentiden indirimde 1 tl ye külotlu bebek çorapları almıştım, her götürdüğüm bayıldı. Ailemdeki miniklere göre alıyorum, bayramlardada hediyeleşmek hoşuma gidiyor.
Bence nevresim gayet güzel bir hediye.
Aynen ben de canim. Uygun bebek kiyafetleri almistim. 0-6 ay, bebek battaniyeleri, bambu uclu el havlulari, mutfak havlusu-kurulama bezi ikilisi vs. Hediyelik almayi cok seviyorum ben. Akraba veya arkadas bana ozel bir etkinlik duzenliyor evinde, ben de mutlaka bir seyler götürüyorum.Ozellikle ilk ziyaretlerde hediyeyi asla es gecmem. Itibar iltifattan gelir der babannem
Hahahah akrep ne kız ay güldürdün beniGünaydın herkese
Maaş yattı evet
Kredi kartı ödemem yaptım
Kalanı benim akrebin hesabına havale ettim
Akşam konuşuruz detayları
Bütçe yapabiliriz umarım
Günlük harcamalarından ksldn miktarları attığım kumbara gram altın parası birikmiş
aynen bende evdekilerden degerlendiriyor ve götürüyorum.Bence evdekini götür ben olsam şuan evde varken almam . Ayrıca ben hiç gelen hediyeyi değiştirmek istemiyorum . Her gelen bana öyle değişim kartlı birşey getirmiyor . O yüzden bence sen evdekini değerlendir
Cok şık banyo paspas setleri var.düşün istersen...Benimde görümcem yeni ev aldı
o bana nevresim tk. almıştı.
ben ne alsam acaba ona.
aynen bende evdekilerden degerlendiriyor ve götürüyorum.
bir sürü kullanmadiklarim var ev hediyesine gelen.kıymetli olanları dagittim hep.
en son 4 5 tane borcam kalmış onlari da komşu teyzelere.ev mevlutlerine götürürüm
değerlendirmek lazım
hahahaha bende cok var bileydim getirirdim sanaay ben ilk evlendiğimde altı ay borcam bekledim hediye gelir diye almadım lazım oluyo ne yapacağımı bilemiyordum en son birinin yanında soyledim de aldı getirdi
2 adet bisiklet bile geldi borcam gelmedi
Borcam candır ya milli hediyemizay ben ilk evlendiğimde altı ay borcam bekledim hediye gelir diye almadım lazım oluyo ne yapacağımı bilemiyordum en son birinin yanında soyledim de aldı getirdi
2 adet bisiklet bile geldi borcam gelmedi
Pasta tabağı al kanka :)Benimde görümcem yeni ev aldı
o bana nevresim tk. almıştı.
ben ne alsam acaba ona.
Borcam candır ya milli hediyemiz
Ayıp etmişler:)
Bana bol bol 6lı kase gelmisti.
Çeşit çeşit desen desen.
Borcamlarim kırılmıştı benimde ya da fazla buyuktu.
2 kare 1 yuvarlak orta boy bisi aldim.
Elim kolum resmen.
Tatlı , yemek, salata her bisi doldurup yapip kullaniyorum.
Birine bisi götüreceksem borcamimla asla goturmuyorum orada kalırsa üzülürüm tabaklarım kalsın borcamim kalmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?