Küçük Düşün Büyük Olsun!

Benimki belirsiz degil ama cok net keskin bir cizgi.
Hepiniz ailem gibi oldunuz. Aslinda acik olmamda sorun yok.
Benim dogustan rahmim yok ve hic adet gormedim. Ancak nakil ile hamile kalabilirim. Benden daha agir bobrekleri olmayan hastalarda var. Benimki sadece cocuk icin engel.
Evet cok sukur Rabbim bana esimi gonderdi, ben kendimi de hic yipratmadimki.
Hic ne olacak demedim hic evlenemem demedim manevi olarak en olgun oldugum anda esim karsima cikti. Hep rabbim vermemeyi sectiyse daha buyuk oduldur ben daha ozelim dedim. Hakkimizda hayirlisi. Esimde aileside daha gik demedi. Ne gorumcemim ne de kvnin hakkini odeyemem. Ben esime ilk tanistigim gun soyledim. Ne cesaret dimi. Deli gibi. Ama soyledim..
Ay cok konustum..
Sen altin almaya karar verdinmi.
Saklayabilirsen fiziki, sorun olursa bankadan ac bence.

Dask yasadigim yerde zorunlu cunku deprem bolgesi. Ben olsam yaptirirdim risk alamazdim

En dogrusunu yapmissin.. es ve ailesi konusundan da cok sansli bir insanmissin... tip artik cok ilerledi olacagi varsa nasipse olur canim olmazsa da
Manevi annesi olabilecegin kotu durumda olan cok insan var. Ben eminim ki sen ici sevgi dolu bir insansın...
Aynen dedigin gibi nefes alman icin engel değil.. herkesin imtihan olusu farkliymis

Bu arada altini evde saklayabilir miyim bilmiyorum ama esimle 0.5 litrelikte aylikk biriktirip alalim diye düşündüm
Hem esimde motive olur...

Evet o cok mantikli
Benim esim de pek biriktirmeyi sevmezdi tuhaf gelirdi. Simdi daha iyi. Israrci olmadan alistirmaya calistim oda kumbara fikrine alisti :)
Cok tesekkur ederim yarin ola hayrola Rabbim yolumuzu cizecek elbet..

Ben öyle çocuk seven bir insanda değilim açıkcası
Ben de değilim 10 sene sonra oldu bebişlerim. Önce olmadığına pişman mıyım hayır. Eşimle çok güzel vakit geçirdik, çok gezerdik ani kararlar alır uygulardık. Şimdi ikizler var bambaşka bir dünya. Çok ama çok seviliyorlar o başka

Ya bizim hayatımız biraz başka . Şuan mesela yurtdışı görevi durumu var ben hamile olsam Yada bebek olsa ne olacak annemin evine bebekle mi gidicem onun sorumluluğunu mu alıcam birde bu tarz şeyleri düşünüp istemiyorum

Benim eşim yanımda olmazsa asla düşünmezdim çocuk falan. Paylaşım işi bebek, iki tarafında sahiplenip ilgilenmesi gerekiyor.

Benim eşim yanımda olmazsa asla düşünmezdim çocuk falan. Paylaşım işi bebek, iki tarafında sahiplenip ilgilenmesi gerekiyor.
Bende bunu düşünüyorum işte tutup hamile kalsam eşim göreve gitse eee ne olacak hamileliğimi tek başıma geçirmek istemiyorum işte aman neyse inş görev filan olmasın dualarımız hep o yönde

Canım çpk şükür ki Rabbim senin karşına eşini çıkarmış. Ne güzel ki kv den görümcen altın gibi çıkmış. Ama hiç kaybetme umudunu tıp çok ilerledi artık rahim nakli oluyor ve hamile kalınabiliyor. Gelişecektir bu zamanla yaygınlaşacak. Daha geçen gün duydum ben bayan çocuğunu kucağına almış. Rabbim açar bir kapı.
Olmuyorsa da bir sebebi vardır ve belki sen bir melek için kurtarıcısındır.
Belki evlatlık edinirsiniz.bir meleğe yuva olursunuz. Anne baba olursunuz.
İlla doğurmakla olunmuyor. Doğurmadan dört dörtlük evlat yetiştiren analar var.
Umudunu hiç kaybetme.

Evet bir anda patlayip normallesecek bir durum ben cok sinirdayim 30 yasindayim bes yil kurtarabilirde kurtaramayabilirde. Ama inanin geriye donup geldigim noktaya baktigimda hepsi birer ayrinti.
Yarindan korkmuyorum. Bugunume bin sukur.. herkesten tek farkim olmayacagini bilmekti.yarin ola hayrola.. amerikada ilk dogum gerceklesti. Turkiyede de calismalar devam ediyor..

Türkiye çok gelişiyor tıp ta bu konu hakkında da iyi bir şekilde çalışılıyordur. Uzun zamandan beri duyuyorum böyle konuları. Gelişecektir.yapılmaya başlanacaktır kısa sürede duyulur.
Bir de hayat sınav. Hepimiz farklı sınavlardan geçiyoruz. Farklı nedenlerle yaratıldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…