Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın herkese
Maaş yattı evet
Kredi kartı ödemem yaptım
Kalanı benim akrebin hesabına havale ettim
Akşam konuşuruz detayları
Bütçe yapabiliriz umarım
Günlük harcamalarından ksldn miktarları attığım kumbara gram altın parası birikmiş

Günaydınlar herkese Biz de aynı ikilemdeyiz. Bir kaç gün önce kesin altındı da, şuan altın mı dolar mı? :)

Bu ay ztn kesintiler çok. Çok fazla bişey alamıcam, birikim hedefimi aştım çok kasmak istemiyorum, yerine elimde nakit tutup kk kullanmamak istiyorum.

aah şu vergi dilimi kesintilerii...Ağustosdan beridir yaktı bizii
bu ayda gene gitti..Benimde kafam karışık.. Ama dövizde altında alsam şuan beklemedeyim..Daha hala oturmadı piyasalar.. yılbaşından sonra durulacağını düşünüyorum..
Geçen ay biraz tl ile 200 euro aldım.. Nolur nolmaz dedim.. kafama allak bullak ya.. alsam düşerse üzülürüm.. Çıkarsada almadığm için üzülüyorum.. ouff.. kafam çok karışık .. Elimde kaldı tl biraz dövizim var.. Altında almak istiyorum..Ama bu seviyeler bana biraz yüksek geliyor.. oufff<

hayırlı sabahlar kardeşlerim...

bugün maaşalr yattı..bereketli olsun..
benim maaşım ayın2 sinde eşimin ise 15 inde yatıyor..
sanırım yattığı gün giden maaşalrın sebebi olmayanı harcamamız;kredi kartları..
varsa harca yoksa harcama arkadaş..
yok illa taksit olacak ..
ah ne gereksiz..
neyseki bir haftadır iş yerinde içtiğim su kahve dışında bir harcamam yok..
haftalık 50tl limit koyuyorum bireysel harcamama..
haftaiçi haftasonu toplam 50tl..
gayet yeterli miktar..

yarın oğlumu yeğenlerimi bir de tanıdığımızın çocuklarını(babası terk etti) gezmeye götüreyim sahile diyorum..
şöyle bir deniz havası+ park +bir de mısır patlatayım çocuklara mısır kutuları alıp yedireyim :) ah hayali bile güzel...

bugün evde yardımcım var; 50 tl vereceğim..
evi süpürüp silecek ortalık toplayacak balkonlar toz ve wc ler..
yarım gelenler ekstra bir de bir odanın camını siliyor ..ama sildirmeyeceğim ben...

kıyma alıp köfte yapacağım : haftaiçi kolaylık olsun diye..

ayrıca sizin pratik yiyecek içeçecek tavisyeleriniz nedir ? acil yazar mısınız?

Merhaba hanımlar
dün markete gittim salatalık,pırasa,mandalina,çarliston biber aldım
11 lira tuttu
bir tek mandalinayı 1.5 kilo aldım diğerleri yarımşar kilo sık sık gittiğim için az alıyorum çürümesin diye
market de halk gününü bitirmiş fiyatlar artmış daha gitmem pazara gitmeye devam

haftaya arkadaşa ev görmeye gideceğiz hediye almam lazım çok pahalıya kaçamam ama kaliteli bir şey almam lazım o bana güzel bir hediye getirmişti
ne önerirsiniz hanımlar

Gunaydin hanimlar. Maaslar yatmis, esim de maasini benim hesabima yollamis. 2017 in son birikimini de yaptim. 156.6 dan 20 gr altin aldim, ogle arasi da bir ceyrek alip kenari atarim.
2018 de spor hocaligini birakacagim icin elimiz bu kadar bol olmaz. Cok sukur, bin sukur akarken dokup sacmadan elimizden geldigince destiyi doldurduk. Yoruldum ama degdi.

Nevresim takimi alabilirsin her zamn icin gerekli bir hediye bence chericherilady
benim de ilk aklıma gelen buydu canım ya nevresim ya da şık bir baharat takımı veya pasta takımı diye düşündüm
haftasonu avmye gidip bir bakacağım aslında bana gelen hediyeler de var hiç kullanmadığım onlardan birini paketlesem güzelce param da cebimde kalır bilemedim şimdi

Eger sende varsa alipta hic masraf etme
Bnada ev aldik diye gelenler hediye getirdi
Genelde bende olan veya kullanamayacagim seyler o yuzden bende dolaba koydum acil bir ev gezmesi falan cikarsa gotururum diye
Mesela hediyenin birini bu hafta tyzem ameliyat oldu ona gecmis olsuna giderken goturecgm
Hem elim bos gitmemis olurum hemde masraf yapmam

Ihtiyac fazlasi ve şık bir seyler elinde varsa, yerinde olsam degerlendirirdim canim.

ben de hep evden götürdüm şimdiye kadar ama bu arkadaşa nedense dışarıdan alayım diye düşündüm
akşam evdekilere bir bakayım en güzeli evden götürmek ya bu devirde masrafa gerek yok dediğin gibi fikrim değişti sağol

Gunaydin kizlar. Herkesin birikimi berekwtli olsun insaallah. Bi her ay 3000 tl ev kredisi ve 600 araba kredisi oduyoruz. 2017 son 3 ay hedefim 2 yarim altindi. cok sukur fazlasi nasip oldu. 2900 liraya 22 ayar bi kelepce ve 3.65 gr altinim var. 150 dolar bozdurdum dun. kuveytten 3.65 gr altin aldim. ocak atinda birikime devam insaallah. Allah izin verirse her ay 1500 tl ortalama hedefim var. Hepimize hayirli birikimler olsun insaallah

Ihtiyac fazlasi ve şık bir seyler elinde varsa, yerinde olsam degerlendirirdim canim.

Bencede evde olan güzel birşey değerlendirilebilir hem fazlalıktan kurtulursun hemde masraf etmemiş olursun

evet öyle yapacağım evde nevresim takımım var hem de markalı ucuz bir şey değil onu paketleyip götüreceğim
hani değiştirmek istese değiştirme kartı yok yeni değil ya ondan anlaşılır mı acaba yeni mi alsam dedim ama hediye hediyedir

Bence evdekini götür ben olsam şuan evde varken almam . Ayrıca ben hiç gelen hediyeyi değiştirmek istemiyorum . Her gelen bana öyle değişim kartlı birşey getirmiyor . O yüzden bence sen evdekini değerlendir

Bence hic farketmez, icine sinen bir seyse neden olmasin ki

Bence evdekini götür ben olsam şuan evde varken almam . Ayrıca ben hiç gelen hediyeyi değiştirmek istemiyorum . Her gelen bana öyle değişim kartlı birşey getirmiyor . O yüzden bence sen evdekini değerlendir

Bence hic farketmez, icine sinen bir seyse neden olmasin ki
doğru valla benim içime sindikten sonra kime ne hem herkes de değiştirme kartlı hediye almıyor ya önemli olan niyet
beni masraftan kurtardınız kızlar teşekkür ederim en az 80-100 lira cebime kaldı

Ben evdekilerden goturuyorum bazen . degisim karti degil de ben de posete takiliyorum:) mesela karaca nevresim takimim var ama poset yok diye paketleyip goturemiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…