Günaydınlar herkeseGünaydın, bugün maaş günü çok mutluyum :)
Bankadan dolar mı alsam, fiziki altınmı alsam bilemedim :)
Günaydınlar herkeseBiz de aynı ikilemdeyiz. Bir kaç gün önce kesin altındı da, şuan altın mı dolar mı? :)
benim de ilk aklıma gelen buydu canım ya nevresim ya da şık bir baharat takımı veya pasta takımı diye düşündümNevresim takimi alabilirsin her zamn icin gerekli bir hediye bencechericherilady
Ayyy biz altın alıyoruz yarın fizikiGünaydın, bugün maaş günü çok mutluyum :)
Bankadan dolar mı alsam, fiziki altınmı alsam bilemedim :)
Eger sende varsa alipta hic masraf etmebenim de ilk aklıma gelen buydu canım ya nevresim ya da şık bir baharat takımı veya pasta takımı diye düşündüm
haftasonu avmye gidip bir bakacağım aslında bana gelen hediyeler de var hiç kullanmadığım onlardan birini paketlesem güzelce param da cebimde kalır bilemedim şimdi
Ihtiyac fazlasi ve şık bir seyler elinde varsa, yerinde olsam degerlendirirdim canim.benim de ilk aklıma gelen buydu canım ya nevresim ya da şık bir baharat takımı veya pasta takımı diye düşündüm
haftasonu avmye gidip bir bakacağım aslında bana gelen hediyeler de var hiç kullanmadığım onlardan birini paketlesem güzelce param da cebimde kalır bilemedim şimdi
ben de hep evden götürdüm şimdiye kadar ama bu arkadaşa nedense dışarıdan alayım diye düşündümEger sende varsa alipta hic masraf etme
Bnada ev aldik diye gelenler hediye getirdi
Genelde bende olan veya kullanamayacagim seyler o yuzden bende dolaba koydum acil bir ev gezmesi falan cikarsa gotururum diye
Mesela hediyenin birini bu hafta tyzem ameliyat oldu ona gecmis olsuna giderken goturecgm
Hem elim bos gitmemis olurum hemde masraf yapmam
Ihtiyac fazlasi ve şık bir seyler elinde varsa, yerinde olsam degerlendirirdim canim.
Bencede evde olan güzel birşey değerlendirilebilir hem fazlalıktan kurtulursun hemde masraf etmemiş olursun
Bence evdekini götür ben olsam şuan evde varken almam . Ayrıca ben hiç gelen hediyeyi değiştirmek istemiyorum . Her gelen bana öyle değişim kartlı birşey getirmiyor . O yüzden bence sen evdekini değerlendirevet öyle yapacağım evde nevresim takımım var hem de markalı ucuz bir şey değil onu paketleyip götüreceğim
hani değiştirmek istese değiştirme kartı yok yeni değil ya ondan anlaşılır mı acaba yeni mi alsam dedim ama hediye hediyedir
Bence hic farketmez, icine sinen bir seyse neden olmasin kievet öyle yapacağım evde nevresim takımım var hem de markalı ucuz bir şey değil onu paketleyip götüreceğim
hani değiştirmek istese değiştirme kartı yok yeni değil ya ondan anlaşılır mı acaba yeni mi alsam dedim ama hediye hediyedir
Bence evdekini götür ben olsam şuan evde varken almam . Ayrıca ben hiç gelen hediyeyi değiştirmek istemiyorum . Her gelen bana öyle değişim kartlı birşey getirmiyor . O yüzden bence sen evdekini değerlendir
doğru valla benim içime sindikten sonra kime ne hem herkes de değiştirme kartlı hediye almıyor ya önemli olan niyetBence hic farketmez, icine sinen bir seyse neden olmasin ki
Ben evdekilerden goturuyorum bazen . degisim karti degil de ben de posete takiliyorum:) mesela karaca nevresim takimim var ama poset yok diye paketleyip goturemiyorum:)ben de hep evden götürdüm şimdiye kadar ama bu arkadaşa nedense dışarıdan alayım diye düşündüm
akşam evdekilere bir bakayım en güzeli evden götürmek ya bu devirde masrafa gerek yok dediğin gibi fikrim değişti sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?