- 27 Eylül 2014
- 959
- 2.417
- 113
eşin de haklı sen de haklısınKizlar benim diğer ev suan kiraya versem cok rahat 1.400tlden veririm
Ama kiracı 5 senedir oturuyor malûm bir anda da zam yapilmiyor.
600tl ile girdi 50-50 arttırdık bu sene 100tl arttik.
2018de de 100 artıp 1000tl olacak.
Ben çıksın 1.400den verelim dedim esime esim istemedi kiminin parası kiminin duası işimiz ters gider dedi.
Yani tamam vicdanen düşününce haklı ama ev alırsak +500tl olacak. Krediye katkı olur.
Evler burda son 3 yılda aşırı pahalandi.
Yani 900tl ev yok annemlerin buradaki 40 senelik eski evleri 800tl oyle diyim anlayin.
Mahalledeki evler hep 40-50 senelik simdi 1000tlden pahali hepsi.
Kimse ev bulamiyor.
Bilmiyorum vicdanen düşününce esim hakli.
Bende kendi bütçemi dusunuyorum bende hakliyim.
aynenKesinlikle haklısın
İnsanlar artık beslenmeyi değil sadece doymayi düşünüyor
Son zamanlarda bakıyorum da her hafta onuş yirmi kuruş zam geliyor herşeye
İndirimler de eskisi gibi değil. Önce fiyat etiketi değişiyor sonra indirim yaptık diyorlar
Yooo kötü ev sahibi değilsin tabikiKötü ev sahibimiyim.
Ama gercekden kime desem 900diye biz gelelim 1.300 veririz diyorlar.
Çünkü ev cok iyi durumda.
Muhitde iyi metronun dibi, e-5 dibinde
Herkes kendini düşünüyor tabiki dimi.
Kizlar benim diğer ev suan kiraya versem cok rahat 1.400tlden veririm
Ben çıksın 1.400den verelim dedim esime esim istemedi kiminin parası kiminin duası işimiz ters gider dedi.
Yani tamam vicdanen düşününce haklı ama ev alırsak +500tl olacak. Krediye katkı olur.
Yani 900tl ev yok annemlerin buradaki 40 senelik eski evleri 800tl oyle diyim anlayin.
Kimse ev bulamiyor.
Canım kirayı arttır ama çıkın deme. 100 150 arttır gerekirse durumuda açıkla. Çünkü ev değiştirmek çok zor hele ki ist gibi yerde çok daha zır taşınması toplanması emlakçısı depozitosu var var birde sağlam kiracıysa risk almaya da değmez. Gelen gideni aratır derler. Çıkaracaksanda uzun vade zaman var. Ben kiracıyken ev sahibi peşinen konuştu 2 yıl için tutuyorsanız tutun sizi zor durumda bırakmak istemem diye bizde ona göre ayarladık kendimizi.Kizlar benim diğer ev suan kiraya versem cok rahat 1.400tlden veririm
Kimse ev bulamiyor.
Öyle derler sonrada vermezler. Millet te bir tuhaf yani.Kötü ev sahibimiyim.
Ama gercekden kime desem 900diye biz gelelim 1.300 veririz diyorlar.
Çünkü ev cok iyi durumda.
Muhitde iyi metronun dibi, e-5 dibinde
Herkes kendini düşünüyor tabiki dimi.
Ben kimseye oyle bir zam yapmam.Yooo kötü ev sahibi değilsin tabiki
Ama herkes kendini düşünmek zorunda yapacak birşey yok
Ben 900 TL ye oturuyorum. Evim merkezi ama çok bakımsız ve eski
Ev sahibim önümüzdeki yıl piyasa fiyatına göre güncelleme yapılacak dedi. 1300 TL istedi noterden yazı yolladı. 7.yilimiz
Şimdi şöyle birşey var nasıl ki kiracı daha uygun bir ev bulursa çıkarsa ev sahibi de daha çok veren olacaksa çıkartır kiracıyı
Kalp kırmadan, vicdanen rahat olarak bunu yapmak önemli bana gore
Yok canim gercekden istiyordu arıyordu biri.Öyle derler sonrada vermezler. Millet te bir tuhaf yani.
Bence kiraci düzgünse ve ödemelerini aksatmiyorsa hıc başkasiyla maceraya atilmayin.
Canim aynen benimde yuvarlak borcamim yoktud kare vardi..
Lazim oluyor gercekten..
Birde su hediyelesme olayini cok seviyorum ama oyle gelip gidenim ve gelip gittigim olmadigi icin hediye edemiyorum..
Birde asla begenmedigim birşeyi hediye goturmem...
Kaynanam gelin mevlidi yapti. Abuk subuk hediyeler gelmis. Milattan once.
Millet kullanmadigi esko seyleeri hediye ediyoe ben onuda hic sevmiyorum..
Gereksiz kalabaliklik .. ihtiyaci olan birine verilebilir belki ama hediye goturmem sanırım
Canım 100den fazla yapılmaz ayıp olur.Canım kirayı arttır ama çıkın deme. 100 150 arttır gerekirse durumuda açıkla. Çünkü ev değiştirmek çok zor hele ki ist gibi yerde çok daha zır taşınması toplanması emlakçısı depozitosu var var birde sağlam kiracıysa risk almaya da değmez. Gelen gideni aratır derler. Çıkaracaksanda uzun vade zaman var. Ben kiracıyken ev sahibi peşinen konuştu 2 yıl için tutuyorsanız tutun sizi zor durumda bırakmak istemem diye bizde ona göre ayarladık kendimizi.
Kendi açından düşününce haklı olabilirsin ama empati yap zor durumda kalabilirler
İşte trlelli bu yıl 100 yap ya da 150 bir sonraki yılda aynı yapıcam ihtiyacım var de. İşine gelirse kalır gelmezdr çıkar. Çıkacaksanızda 3 4 ayda çıkarsınız dersin. Ne zaman zam yapacaksın ( söyleyeceksin)Canım 100den fazla yapılmaz ayıp olur.
Biz 5yildir eve gitmedik bakmadık hani karışan bir ev sahibi asla degiliz.
O kirasini yatirir bisi olursa arar okadar.
Ben biraz bencillik yapıyor olabilirim ama ihtiyacımız olacak o 500tl cok işimize yarayabilir.
İst.da bir ark.ım 800 e oturuyor.Bizim apartmanda kiralar 1200ye kadar gidiyor yeni kiracilar için
Ama yan komsum 600e oturuyor
Uzun yillar kiraciymis cok iyiler ve eve iyi bakiyorlar . Ev sahipleri cok memnun
Alt kata da her yil biri geliyor. Ev sahibi artik bikmis evi satacağim bu kiracilar yüzünden diyor.
Allah iyilerle karsilastirsin
Yarin sabah 3 arkadasim kahvaltiya gelecek. Is donusu yemekten hemen sonra evi supurup sildim, esim de banyo WC temizledi. Akitma mayaladim dolaba attim. Zemberegim bosalmis gibiyim, cok yorgunum ama uykum yok. Esim kanepede sizip kalmis, bayiliyorum oldugu yerde uyuyan insanlara.
Canım 100den fazla yapılmaz ayıp olur.
Ben biraz bencillik yapıyor olabilirim ama ihtiyacımız olacak o 500tl cok işimize yarayabilir.
Benim ev sahibim bu sene 200 tl zam yapti ve biz kendi evimize baska sehirde yani oraya tasinmaya karar verdik...ben kiracimiza hersene 50 tl zam yapiyorum...benim evim var sonucta isterimki kiracimizinda evi olsun ve şükürki kredi ile ev almis duasi yeter herseyden once nisan gibi cikacak bende kendi evime dönmek istiyorum ve cok uzülüyorum bu kentsel dönüşüm sebebiyle firlayan fiyatlari destekleyen ev sahiplerini gorunce lutfen yapmayin sukur eviniz varmis durumunuz cogu insana gore cok cok iyi fazladan 200 lira alacaginiz duadan kiymetli degil benim dusuncem tabiki buCanım 100den fazla yapılmaz ayıp olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?