Pasta tabağı al kanka :)
Herkese pasta tabağı aldırıyorum bu ara ekonomiye can gelsin
Ne misafir takımım var ne vitrinim :) bana öyle hediye getiren olmazKanki misafir takımını da kullanmıyorki
vitrinde duruyor.
Ne misafir takımım var ne vitrinim :) bana öyle hediye getiren olmazbence borcam iyi hediye ama.
Yüzde ondan fazla zam yapamazsınızCanım 100den fazla yapılmaz ayıp olur.
Biz 5yildir eve gitmedik bakmadık hani karışan bir ev sahibi asla degiliz.
O kirasini yatirir bisi olursa arar okadar.
Ben biraz bencillik yapıyor olabilirim ama ihtiyacımız olacak o 500tl cok işimize yarayabilir.
Bende öyle biliyorumYüzde ondan fazla zam yapamazsınız
Yaparsanız kiracı ödemeyebilir evden de çıkaramazsınız icra fln olmaz
Birkaç tane eviniz varmış zaten bu kadar maddiyat odaklı olmayı doğru bulmuyorumCanım 100den fazla yapılmaz ayıp olur.
Biz 5yildir eve gitmedik bakmadık hani karışan bir ev sahibi asla degiliz.
O kirasini yatirir bisi olursa arar okadar.
Ben biraz bencillik yapıyor olabilirim ama ihtiyacımız olacak o 500tl cok işimize yarayabilir.
Ben de çok sinirlendigimde ev sahibim için aynı şeyleri diliyorum üzgünüm ama çok yoruyor, çok para gözler ve bir sürü evleri var sadece İstanbul'da değil tüm Marmara da gayrimenkulleri var. Evi tuttuğumuzda ev viraneydi, bir kuruş masraf yapmadı. Mecbur kaldığımız için tuttuk. biz bir sürü tadilat yaptık ve temiz düzgün bakiyoruz. İçinde yaşıyoruz çünkü.kendisi O eski halini hatırlamıyor evininBirkaç tane eviniz varmış zaten bu kadar maddiyat odaklı olmayı doğru bulmuyorum
Bizim ev sahibinin de 3 evi var iyi gelirleri var ama üç kuruşun hesabını yaparlar her yıl yüzde on arttırır çok düzenli yatırırız kirayı hiç bi problem yok ama devamlı der siz çıksanız ben 200 tl fazladan kiraya veririm
Bende çıkmıyorum tabiki çıkaramaz ben istemedikçe yada kendim oturacağım demedikçe yasal hakkı yok
Bizden sonraki kiracı umarım burnundan getirir bizi mumla aratır
Aynı bizim durum.Benim oturduğum mahallede annemin evi var kirada aile apartmanı diye biz oturmak istememistik
950 TL veriyor kiracı. Evin değeri şu an 1500 TL evi 3+1 yeniledi içini
Kasım ayi zam zamanıydı. Kiraciyla konuşmuş babam buralarda evlerin fiyat arttı biliyorsun, yasal zam artış oranı yüzde 15 civari demiş. Kiracı abi durumum yok diyip 50 TL yapmış. Annem evimde çok ucuza oturuyorlar çıksın diyor, babam da kiminin parası kiminin duası biz de o yollardan geçtik bu sene kalsinlar yazın bir daha konuşalım diyor :))
Bir kac tane evimiz yok.Birkaç tane eviniz varmış zaten bu kadar maddiyat odaklı olmayı doğru bulmuyorum
Bizim ev sahibinin de 3 evi var iyi gelirleri var ama üç kuruşun hesabını yaparlar her yıl yüzde on arttırır çok düzenli yatırırız kirayı hiç bi problem yok ama devamlı der siz çıksanız ben 200 tl fazladan kiraya veririm
Bende çıkmıyorum tabiki çıkaramaz ben istemedikçe yada kendim oturacağım demedikçe yasal hakkı yok
Bizden sonraki kiracı umarım burnundan getirir bizi mumla aratır
Ben kiracıya 200tl ya da zam oranından fazla zam yapicam diye bisi yazdım mi?Yüzde ondan fazla zam yapamazsınız
Yaparsanız kiracı ödemeyebilir evden de çıkaramazsınız icra fln olmaz
Şimdiki bu oturduğunuz ev annenlerin mi lelliKızlar ister kizin ister tü kaka diyin fakat ben su durumda sinirleniyorum.
Misal annemlerin binasi.
Içleri yapıldı ama diş cephesi yok.
Ee haliyle rutubet oluyor.
Sonra giderlerde sıkıntı var komple binanın tesisatı değişmeli vs.
Bu karsimdaki evi begenmiyo ama cikmiyoda
Ev rutubet oluyor yok efendim gideri şöyle böyle surekli sikayetci ee çık dedik.
Ev yok diyor.
5 aydır cikmadi.
Ev yok değil ev var ama kendisi süperlux ev arıyor 1000tl kira ile.
Varsa oyle ev bizde gidelim.
Yani paran buna yetiyorsa ya soylenmiceksin oturacaksın ya da daha iyisini bulacaksin.
Ya da susup oturacaksin.
Ben dert yanıyorum ama benim çıkma durumum yok.
Ayrıca kirada vermiyorum.
Kira veriyor olsaydım inanın daha fazlasını verir daha iyi evde oturmak isterdim.
Evet onların binası tapusu benim degil.Şimdiki bu oturduğunuz ev annenlerin mi lelli
Şuan anladım tamam . Bence eşinle konuş kiracıyla konuşun . Örnek veriyorum kiracı şuan sizin dairede 800 tl ye oturuyor ona hukuki hak kadar arttırım yapabilirsiniz. Çevrede evler 1400 tl ediyor diye kiracı o kadar ödeme yapmaz bence . Ya hukuki oranda arttıracaksınız Yada kiracı çıkacak bunun başka yolu yok ne yazıkkiEvet onların binası tapusu benim degil.
Ama tabiki hakkımız var burda 2 kardeşiz.
Arsa tapulu olduğundan suan üzerime alma durumum yok.
Ama kentsel donusum olunca herkes alacak dairesini
Piyasa rayici değerlendirmesi talep edip kirada yasal orandan fazla zam talebinde bulunulaniliyorŞuan anladım tamam . Bence eşinle konuş kiracıyla konuşun . Örnek veriyorum kiracı şuan sizin dairede 800 tl ye oturuyor ona hukuki hak kadar arttırım yapabilirsiniz. Çevrede evler 1400 tl ediyor diye kiracı o kadar ödeme yapmaz bence . Ya hukuki oranda arttıracaksınız Yada kiracı çıkacak bunun başka yolu yok ne yazıkki
Ben zaten böyle bir düşünce söyledim esime.Şuan anladım tamam . Bence eşinle konuş kiracıyla konuşun . Örnek veriyorum kiracı şuan sizin dairede 800 tl ye oturuyor ona hukuki hak kadar arttırım yapabilirsiniz. Çevrede evler 1400 tl ediyor diye kiracı o kadar ödeme yapmaz bence . Ya hukuki oranda arttıracaksınız Yada kiracı çıkacak bunun başka yolu yok ne yazıkki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?