Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben kiracıları elestirmiyorum.
Ama herkes haddini bilecek! Tartisirkende
Kimse bana ac gözlü gözü yuksekde muamelesi yapamaz!.
Yapanda cevabını alir.

Herkes kendi bütçe planını yapiyor burada.

Her neyse herkes kendi durumundan pay bicti konu gerilmeye basladi kimseyle ikili munakasaya girmek istemiyorum.

Herkesin doğrusu,malı,parası,borcu kendine.

Artık ev hakkında yorum yapmicam.

Ben o evi alırsam 5 sene sıkıntısını ben çekip ben bütçemden kısıp mal sahibi olucam.

Kac tane eviniz var ? Diyenler de bi zahmet sıksın ev sahibi olsun ozaman ne diyim.

Dışardan konuşması hep kolaydir.

Temizlik yapım ben.

Bugün 2 adet çeyrek alıcaz sonra zeytinyağı peynir vb gibi toplu bir alışveriş listem var onu tamamlıcaz . Yarın bizim söz yıl dönümümüz. Dışarda kutlayalım demiştik sonra vazgeçtik . Balık alıcaz ben birkaç meze yapıcam birde küçük bir rakı alıp rakı balık yapmak istedik. Normalde yarın akşam yapacaktık işte ama eşim Pazartesi işe gidecek uykusuz kalır alkolde var diye vazgeçtik bugün güzel birşeyler yapmak istiyoruz müzik dinleyip salonumuzda oturucaz inşallah ağız tadı ile

Kiracılara istediğiniz gibi zam yapamazsınız
Evin değeri arttı diye evden çıkın da diyemezsiniz
Ederi o kadar isterim diye bişey yok
Bu maddiyatçılıktır
Baştan ne anlaşıldıysa yüzde on zam yaparsınız sözleşmede kaç yıl oturacaksa ondan öncede çıkaramazsınız
O zaman baştan söyleyin ben 1 yıllık kiracı arıyorum sene sonunda çıkın diye baştan söyleyeceksiniz

Ben evimden memnunum niye çıkayım ki 5 yıllık anlaşma yapmışız şimdi evin değeri arttı avm fln yapılınca mırın kırın ediyor ev sahibi ama biz avukatız eşimle işi az çok bilince bişey de diyemiyor

Ben ev sahiplerinin evinin değeri arttı diyerek insanları mağdur etmesine karşıyım
Evden çıkmak yeni ev bulmak kolay mı

En baştan 1 sene için anlaşma yapın madem

Canım sana niye cemkireyim o lafı tartisirkende dikkat etmeliyiz gibisine ortaya soyledim.
Yani ben uzuldum böyle izlenim verdigime.
Sana değildi yanlış anlama.
Yok canım espiri olsun diye yazdım
Yanlış anlamadim
Anlıyorum ben seni bozma kalbini de moralini de
Benim de temizliğe başlamam lazım hiiiic kalkasim yok

Evin değeri arttı diye kimse evden çıkmak zorunda değil ki
Kiracıyı evden çıkarmak pek kolay değil kira ödemede sıkıntı varsa evi kötü kullanıyorsa yada ev sahibi ben oturacağım diyerek çıkarabilir

Aslında evet benim ev sahibim bana böyle birşey teklif etse kabul etmem asla . Zaten ben her iki tarafı da yaşadım hem ev sahibiyiz hem kiracı o yüzden. Yoksa yapılmaz etik değil bir kere

Aslında evet benim ev sahibim bana böyle birşey teklif etse kabul etmem asla . Zaten ben her iki tarafı da yaşadım hem ev sahibiyiz hem kiracı o yüzden. Yoksa yapılmaz etik değil bir kere
Beni ev sahipleri neden yanlış anlıyor ki ben sadece diyorum ki evin değeri artsa bile kiracıyı bu yüzden çıkaramazsınız
Hem yasal değil hemde etik değil

Canım üfe endeksli zam talep edebiliyorlar oda zaten yüzde on fln oluyor
Canım su an yüzde 15 civari olmasi lazım
Benim ev sahibim noterden yazı yolladı geçen ay piyasa rayici nedeni ile önümüzdeki yıl 1300 TL talep etti. Avukata sordum uzun yıl oturan kiracılar da böyle bir hakkı var dedi bize

Ben yüzde 10 diye biliyorum canm ama gerçi enflasyon arttı üfe tüfe arttı
10 yıllık kiracıysa mesela dediğin gibi arttırım istemesi de normal

Benim kazdığım nokta ev sahiplerinde genel bi kanı var evlerin değeri çok artıyor kiralar da yüksek arttırım yapalım gibi bende yaşadım çünkü aynısını

Son düzenleme:
Beni ev sahipleri neden yanlış anlıyor ki ben sadece diyorum ki evin değeri artsa bile kiracıyı bu yüzden çıkaramazsınız
Hem yasal değil hemde etik değil
Bende etik bulmuyorum yasal kısmı hakkında bilgim Yok ne yazıkki . Etik kısmına gelirsek bana sana etik gelmeyebilir ama etik gelenler var mutlaka

Bugün market alışverişi yaptık indirimden deterjan felan aldık 5-6 adet .. kırtasiye alışverişi .. yaptık..
dışarda kahvaltı yaptık ailece..
Diyetisyenimle görüştüm ..
Temizlik yok bugün biraz ortalığı topladım .. bugün markete 235tl ki bugün 200 ü 9 ay taksit ..( Kipa'da gıda hariç taksit imkanı var) kahvaltı 50tl.. birazdan güne gideceğim 200 tl vereceğim.:
Eşyaların gerçekten ruhu olduğuna inanıyorum.. az eşya sadelik .. rahatlık..daha az temizlik daha az vakit harcama daha az yorumla ..kendine daha çok vakit ayırma vs..

Bugün köfte yapmak niyetindeyim ..bir de eşime un helvası.. çok seviyor da..
Haftaiçi kolaylık olsun..

He tamam.

Rakı da içersiniz , şampanya da... bu tamamen sizin insiyatifinizde, seçiminizde olan bir konu...

insanlar doğru bulur, bulmaz, karışma hakkına sahip değil, herkes kendinden, kendi yaptıklarından sorumludur neticede, ama saygı duymak zorundadır....

Ama şunu yapmayın lütfen.... Allah'ın açıkça haram kıldığı bir konuda "inşallah, yani Allah izin verirse, ağız tadıyla rakı içeceğim" demeyin... Allah ın haram kıldığı bir konuda, Allah ı şahit tutmayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…