Ben kiracıları elestirmiyorum.tr_lelli sen sordun herkes fikrini yazdi.
Bu durum biraz özel sanki, kimse tarafsız bakamaz, herkes kendi yaşadığı olaylardan ya da zorluklardan yola çıkarak durumu değerlendirdi. Ev sahibi olan farklı, kiracı olan farklı düşünür. Kiracılar kendini senin kiracının yerine koyup biraz daha duygusal bakmış olabilir:))
Sonuçta ev senin evin, dediğin gibi o evi alırken kim senin ne zorluklar yaşadığını, nereden kısıp taksit ödediğini bilemez.
Sen de kendi butceni düşünüyorsun ki bundan daha normal bişey yok.
Bana ne cemkiriyon kizzzBen kiracıları elestirmiyorum.
Ama herkes haddini bilecek! Tartisirkende
Kimse bana ac gözlü gözü yuksekde muamelesi yapamaz!.
Yapanda cevabını alir.
Herkes kendi bütçe planını yapiyor burada.
Canım sana niye cemkireyim o lafı tartisirkende dikkat etmeliyiz gibisine ortaya soyledim.Bana ne cemkiriyon kizzz
Kiracılara istediğiniz gibi zam yapamazsınızBir kac tane evimiz yok.
1 tane evimiz var.
Buraya sadece kira vermiyoruz evin tapusu benim diil.
Maddiyat odaklı derken?
Kalp kırmak istemiyorum.
Evi alırken sıkıntısını benle beraber çekmedi kimse.
Ben cektim.
Ederi okadarsada isteme hakkım var.
Ben sadece fikrimi sundum.
Eleştiriye açığım ama bana kimse ac gözlü muameleside yapamaz kusurabakmayin.
Siz memnun değilseniz çıkın elin evinden.
Niye inatla oturuyorsunuz.
Afedersinizde yanlış sizin adam evleri alırken sizin paranızlmi aldı?
Gidin sizde ev sahibi olun ozaman.
Ben açıklama olsun diye yazdımBen kiracıya 200tl ya da zam oranından fazla zam yapicam diye bisi yazdım mi?
Okumayı öğrenin once.
Yok canım espiri olsun diye yazdımCanım sana niye cemkireyim o lafı tartisirkende dikkat etmeliyiz gibisine ortaya soyledim.
Yani ben uzuldum böyle izlenim verdigime.
Sana değildi yanlış anlama.
Evin değeri arttı diye kimse evden çıkmak zorunda değil kiŞuan anladım tamam . Bence eşinle konuş kiracıyla konuşun . Örnek veriyorum kiracı şuan sizin dairede 800 tl ye oturuyor ona hukuki hak kadar arttırım yapabilirsiniz. Çevrede evler 1400 tl ediyor diye kiracı o kadar ödeme yapmaz bence . Ya hukuki oranda arttıracaksınız Yada kiracı çıkacak bunun başka yolu yok ne yazıkki
Canım üfe endeksli zam talep edebiliyorlar oda zaten yüzde on fln oluyorPiyasa rayici değerlendirmesi talep edip kirada yasal orandan fazla zam talebinde bulunulaniliyor
Aslında evet benim ev sahibim bana böyle birşey teklif etse kabul etmem asla . Zaten ben her iki tarafı da yaşadım hem ev sahibiyiz hem kiracı o yüzden. Yoksa yapılmaz etik değil bir kereEvin değeri arttı diye kimse evden çıkmak zorunda değil ki
Kiracıyı evden çıkarmak pek kolay değil kira ödemede sıkıntı varsa evi kötü kullanıyorsa yada ev sahibi ben oturacağım diyerek çıkarabilir
Beni ev sahipleri neden yanlış anlıyor ki ben sadece diyorum ki evin değeri artsa bile kiracıyı bu yüzden çıkaramazsınızAslında evet benim ev sahibim bana böyle birşey teklif etse kabul etmem asla . Zaten ben her iki tarafı da yaşadım hem ev sahibiyiz hem kiracı o yüzden. Yoksa yapılmaz etik değil bir kere
Canım su an yüzde 15 civari olmasi lazımCanım üfe endeksli zam talep edebiliyorlar oda zaten yüzde on fln oluyor
Ben yüzde 10 diye biliyorum canm ama gerçi enflasyon arttı üfe tüfe arttıCanım su an yüzde 15 civari olmasi lazım
Benim ev sahibim noterden yazı yolladı geçen ay piyasa rayici nedeni ile önümüzdeki yıl 1300 TL talep etti. Avukata sordum uzun yıl oturan kiracılar da böyle bir hakkı var dedi bize
Bende etik bulmuyorum yasal kısmı hakkında bilgim Yok ne yazıkki . Etik kısmına gelirsek bana sana etik gelmeyebilir ama etik gelenler var mutlakaBeni ev sahipleri neden yanlış anlıyor ki ben sadece diyorum ki evin değeri artsa bile kiracıyı bu yüzden çıkaramazsınız
Hem yasal değil hemde etik değil
He tamam.Kiracılara istediğiniz gibi zam yapamazsınız
Evin değeri arttı diye evden çıkın da diyemezsiniz
Ederi o kadar isterim diye bişey yok
Bu maddiyatçılıktır
Baştan ne anlaşıldıysa yüzde on zam yaparsınız sözleşmede kaç yıl oturacaksa ondan öncede çıkaramazsınız
O zaman baştan söyleyin ben 1 yıllık kiracı arıyorum sene sonunda çıkın diye baştan söyleyeceksiniz
Ben evimden memnunum niye çıkayım ki 5 yıllık anlaşma yapmışız şimdi evin değeri arttı avm fln yapılınca mırın kırın ediyor ev sahibi ama biz avukatız eşimle işi az çok bilince bişey de diyemiyor
Ben ev sahiplerinin evinin değeri arttı diyerek insanları mağdur etmesine karşıyım
Evden çıkmak yeni ev bulmak kolay mı
En baştan 1 sene için anlaşma yapın madem
Bana açıklama yapmayın!Ben açıklama olsun diye yazdım
Hemen üslubunuzu bozmanıza gerek yok
Bana açıklama yapmayın!
Hadi bys.
Bugün 2 adet çeyrek alıcaz sonra zeytinyağı peynir vb gibi toplu bir alışveriş listem var onu tamamlıcaz . Yarın bizim söz yıl dönümümüz. Dışarda kutlayalım demiştik sonra vazgeçtik . Balık alıcaz ben birkaç meze yapıcam birde küçük bir rakı alıp rakı balık yapmak istedik. Normalde yarın akşam yapacaktık işte ama eşim Pazartesi işe gidecek uykusuz kalır alkolde var diye vazgeçtik bugün güzel birşeyler yapmak istiyoruz müzik dinleyip salonumuzda oturucaz inşallah ağız tadı ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?