Hayirdir caninizmi? Sıkılıyorİşinize gelmedi tabi
Saygısız seviyesizHayirdir caninizmi? Sıkılıyor
Bana sarmayın zira pek mesudum.
Hadi işinize bakin.
Muvekkilleriniz vardır dosya falan fistik. :) varsa tabi
Herkesin kendi tercihi evet istediğim şekilde yazmakta özgürümRakı da içersiniz , şampanya da... bu tamamen sizin insiyatifinizde, seçiminizde olan bir konu...
insanlar doğru bulur, bulmaz, karışma hakkına sahip değil, herkes kendinden, kendi yaptıklarından sorumludur neticede, ama saygı duymak zorundadır....
Ama şunu yapmayın lütfen.... Allah'ın açıkça haram kıldığı bir konuda "inşallah, yani Allah izin verirse, ağız tadıyla rakı içeceğim" demeyin... Allah ın haram kıldığı bir konuda, Allah ı şahit tutmayın...
Biz de eşimle onu konuştuk az önce arkadaşlar çıkalım diyor, biz hiç yılbaşı gecesi çıkmadık ya anneme gideriz ya da evimizde oluruk. Genel olarak gece dışarı çıkmayı pek sevmiyoruz aslında, cikmaktansa herşeyi hazırlayıp evde olmayı seviyoruz. Fazla evcimensiniz evi goturmezler diye dalga geçiyorlar ama biz yine gitmek istemiyoruz:)))Bu yılbaşı burnumu dışarı çıkarmicam dedim ama aklımı çekmeye calisiyolla.
Umarım aklima mukayet olurum
Ya hosgeldinnn nasılsın?Selamlar ben geldim.
Bugün 1000 lira attım köşeye.
45 liraya balık aldım. Çipura 3 tane büyük
31 liraya marketten kıvırcık, roka, limon, beyaz peynir ve bir kaç tane çubuk kraker aldım.
Dün de bol bol baharat almıştım. 80 liraya da kızım için bir kaç parça kıyafet aldım.
30 liraya yemek yedim. Kafamı dağıtmam lazımdı. Dolaştım biraz.
Bu akşam için de balık kızartcam, peynirli maydonolu börek hazırladım, onları kızartcam
Ya hosgeldinnn nasılsın?
Aminnnİyiyim güzel lellim. Sen nasılsın?
Biliyorsun sıkıntılarımı. Allaha şükür iyiyim bugünlerde. Kızım sağolsun dert keder bırakmıyor.
Şükretmeyi öğreniyorum bu aralar. Allah hayattaki çocuklarımıza sağlık versin. Sen de bebek düşürdün bu sene, anlarsın beni.
Allah senin oğluna da can sağlığı versin
Evet yaa burası da var :) hoşgeldiniz.
Yaaa ben bugün stoklarimi kontrol ederken eşim üstüne geldi. Market açarız senin temizlik urunlerinle diyor:)) çok şükür hepsinden fazla fazla var, yazı bile çıkartırım :))) ama indirim denk gelirse bir Ariel sıvı alırım onu hiç indirimde denk getiremedimSelam kızlar.bugün 10 dk dışarı çıktım 50 tl gitti. Yok ya oturucam evde çıkmıcam dışarı artık. Kumbarama 5 tl attım. Bu aralar hiç atamıyorum.
Tr lelli. Benim gibi deterjan stoğunuz fazla. Eşime deterjan dediğimde kızıyor artık
A 101 e abc geliyormuş 14 küsürdü aklım onda ama daha açılmamış paketlerim var alamam
Ewet canim burası hareketli, eğlenceli bir topik. Buradaki hanımlar daha tecrubeli
Ewet canim burası hareketli, eğlenceli bir topik. Buradaki hanımlar daha tecrubeli
süpermiş bende geldim kabul olursamEvet yaa burası da var :) hoşgeldiniz.tr_lelli bu konuda mastır yapmış :) biz de ondan kapmaya çalışıyoruz.
superEwet canim burası hareketli, eğlenceli bir topik. Buradaki hanımlar daha tecrubeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?