Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bu yılbaşı burnumu dışarı çıkarmicam dedim ama aklımı çekmeye calisiyolla.
Umarım aklima mukayet olurum

Yemeğim var.
Evimi temizledim.
Annemle markete ciktim annem babamı gecti fena zulaci olmuş bu da

2 deterjan daha aldı 5lt

Ben sadece nişasta aldım 2tllik.

Hafta ici baklava yapicam.
200tl daha para ayırmam lazım zuladan haric.

Nevresim takimi,koltuklarıma ince polar ve yastık kılıfı almak istiyorum 4-5cift
Çorap ve çamaşırda alicam.
Ocak sonunu bulur benim biriktirmem.

Herkesin kendi tercihi evet istediğim şekilde yazmakta özgürüm

Bu yılbaşı burnumu dışarı çıkarmicam dedim ama aklımı çekmeye calisiyolla.
Umarım aklima mukayet olurum
Biz de eşimle onu konuştuk az önce arkadaşlar çıkalım diyor, biz hiç yılbaşı gecesi çıkmadık ya anneme gideriz ya da evimizde oluruk. Genel olarak gece dışarı çıkmayı pek sevmiyoruz aslında, cikmaktansa herşeyi hazırlayıp evde olmayı seviyoruz. Fazla evcimensiniz evi goturmezler diye dalga geçiyorlar ama biz yine gitmek istemiyoruz:)))

Selam kızlar.bugün 10 dk dışarı çıktım 50 tl gitti. Yok ya oturucam evde çıkmıcam dışarı artık. Kumbarama 5 tl attım. Bu aralar hiç atamıyorum.
Tr lelli. Benim gibi deterjan stoğunuz fazla. Eşime deterjan dediğimde kızıyor artık
A 101 e abc geliyormuş 14 küsürdü aklım onda ama daha açılmamış paketlerim var alamam

Selamlar ben geldim.

Bugün 1000 lira attım köşeye.
45 liraya balık aldım. Çipura 3 tane büyük
31 liraya marketten kıvırcık, roka, limon, beyaz peynir ve bir kaç tane çubuk kraker aldım.
Dün de bol bol baharat almıştım. 80 liraya da kızım için bir kaç parça kıyafet aldım.
30 liraya yemek yedim. Kafamı dağıtmam lazımdı. Dolaştım biraz.

Bu akşam için de balık kızartcam, peynirli maydonolu börek hazırladım, onları kızartcam

Ya hosgeldinnn nasılsın?

Ya hosgeldinnn nasılsın?

İyiyim güzel lellim. Sen nasılsın?
Biliyorsun sıkıntılarımı. Allaha şükür iyiyim bugünlerde. Kızım sağolsun dert keder bırakmıyor.
Şükretmeyi öğreniyorum bu aralar. Allah hayattaki çocuklarımıza sağlık versin. Sen de bebek düşürdün bu sene, anlarsın beni.
Allah senin oğluna da can sağlığı versin

Aminnn

Kızlar selamlar.. Bugün iş çıkışı kizkardesim aradi. Abimler köye gidecekmis yine annemlere sen de gel dedi. Valla ani kararla köye gelmeye karar verdim. Önce eve gittim biraz vaktim vardı çamaşırları attim makinaya. Yatak odasını süpürdum. Sonra aldim çantamı çıktım abimlerle köye geldik. Eşim kaldi o da arkadaşlarıyla takilacakmis. Yarin öğlen gibi cikar döneriz. Ben herhangi harcama yapmadım.

Yaaa ben bugün stoklarimi kontrol ederken eşim üstüne geldi. Market açarız senin temizlik urunlerinle diyor:)) çok şükür hepsinden fazla fazla var, yazı bile çıkartırım :))) ama indirim denk gelirse bir Ariel sıvı alırım onu hiç indirimde denk getiremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…