Cidden ya bu ne uzun ban böyle . Mesajlarına baktım birşey yokki ne olduğunu çözemedimtr-lelli neden banlandi yaa....
iyi günlerde kullan.. uzun zamandır tart kalıbı istiyordum o kalıpta olan kekler ortasına da pudingtir, meyve jeller, kremşantiyle falan süsleyince çok hoş görünüyor.. şoka gelmiş bugün çıkışta ordan almak istiyorum.. inşallah bitmez..
teşekkür ederim sen de güle güle kullan almışsın ben de gördüm tart ve silikon kek kalıpları vardıŞok markete gidip tart kalıbı daha doğrusu kek.kalıbını aldim cok şükür :) bi nutella aldim. Krem santi, nişasta, puding cesitlerinden, cikolata sos, muhallebi, tavuk göğsü süt bunlarin hepsinden aldim. Uzun zaman oldu kek tarzi yapmadim. Bulunsun dedim 45 tl harcadim :)
Kumbarayi ne kadardır biriktirdiniz baya cikmis masallahMerhaba kızlar
Eşim geldi az önce kumbaraları patlattık...
697 lira kumbaralardan çıktı.. 1500 de cüzdanımda vardı.. Hesap kartımı da eşime verdim 2800 de ordan çekecek.. 5000 i tamamladık elhamdülillah...
ocak ayında 2,250 peşin elden , şubatta da 2,250 peşin elden vereceğiz çatıcıyaToplamda 9500 e yapıcaklar çatıyı..
Çok büyük yüktü kafamda.. Hep napıcaz kredi kartına bulaşınca bitmeycek ödemeler diye sürekli düşünüp üzülüyordum..Kredi kartına bulaşmadan halletti eşim çok şükür elhamdülillah.. Bu hafta başlarlar herhalde artık
Cüzdanımda 35 liram kaldı.. ( kenarına da önceden 50 saklamıştım ) ayın 24 ünde annemin maaşını alana kadar yeter banaMultinet de var , kışlıklardan yaparım... belki hiç kenardaki 50 ye dokunmadan 35 lirayla bile idare edebilirim
Çeşit çeşit kuruyemiş ve de buzlukta hemen ne varsa çıkarıp ısıtıyorum bazen börek bazen cheesecake falan. Ha bazen eşim meyve salatası da yapar.Ya Kızlar siz akşam arkadaşlarınız filan eşleriyle çaya gelince ne ikram ediyorsunuz
Allah bereket versin canım güzel birikmiş.Merhaba kızlar
Eşim geldi az önce kumbaraları patlattık...
697 lira kumbaralardan çıktı.. 1500 de cüzdanımda vardı.. Hesap kartımı da eşime verdim 2800 de ordan çekecek.. 5000 i tamamladık elhamdülillah...
ocak ayında 2,250 peşin elden , şubatta da 2,250 peşin elden vereceğiz çatıcıyaToplamda 9500 e yapıcaklar çatıyı..
Çok büyük yüktü kafamda.. Hep napıcaz kredi kartına bulaşınca bitmeycek ödemeler diye sürekli düşünüp üzülüyordum..Kredi kartına bulaşmadan halletti eşim çok şükür elhamdülillah.. Bu hafta başlarlar herhalde artık
Cüzdanımda 35 liram kaldı.. ( kenarına da önceden 50 saklamıştım ) ayın 24 ünde annemin maaşını alana kadar yeter banaMultinet de var , kışlıklardan yaparım... belki hiç kenardaki 50 ye dokunmadan 35 lirayla bile idare edebilirim
Zelal sen mi parahanımı önermiştin? Ben bütün blogu okudum genel olarak çok hoşuma gitti ( bazı yerleri bana biraz uçuk) teşekkür etmek istedim.kızlar biz akşam eşimle benim maaşı ve onun 1 ocakta yatacak maaşıyla hesabımızı yaptık.. zaten bahsetmiştim dün 3000 maaşımın 2000 inin arkadaşımızdan araba için almış olduğumuz borca verdik.. 1000 tl kaldı.. eşimin de maaşını 2700 tl hesapladık ( mesaileri vardı yaklaşık bu kadar yatar dedik). toplam 3700 tl kalan para ile yapmamız gereken ödemeler:
yukardakiler yapılması gereken ödemeler.. şubat ayına kadar kalan para ile idare etmek durumundayız.. evde eksiklerim var.. onlar için de uygun bi zamanda alışverişe çıkacağım..
- 930 tl ev kredisi
- 250 tl sabit bi yere ödeme
- 70 tl mobilyacı
- 1000 kredi kartı ( 2500 kalacak toplam)
- 300 tl wc ye pimapen kapı yaptırdık.
Evet canım ben okudum size de önermiştim.. uçuk yerler var evet ama genel olarak güzel yazıları var dimi :)Zelal sen mi parahanımı önermiştin? Ben bütün blogu okudum genel olarak çok hoşuma gitti ( bazı yerleri bana biraz uçuk) teşekkür etmek istedim.
En iyi hesabı sen bilirsin. Biz de kredi ile ev aldığımızda buna yaklaşık bir meblağ ödemiştik 5 sene. Giderden kısıyorsun bazen canın sıkılıyor ama 5 sene de geçip gidiyor birgün kurtuluyorsun. Biz iyi ki aldık diyoruz şimdi.ev alırsam kredi olacak canım 5 sene boyunca evet. ama kira olayı ortadan kalkacak işte.
Ben hic begenmedimZelal sen mi parahanımı önermiştin? Ben bütün blogu okudum genel olarak çok hoşuma gitti ( bazı yerleri bana biraz uçuk) teşekkür etmek istedim.
Evet eşime de okudum bir iki yazısını :)Evet canım ben okudum size de önermiştim.. uçuk yerler var evet ama genel olarak güzel yazıları var dimi :)
İşte o kısmı beğenmedim zatenBen hic begenmedimmavimli kadinin dini imani para olmus özel gün bayram seyran kavrami yok arabasi bile yok insanin arkadasi akrabasidami olmaz hic benlik degil bence para amac degil arac olmali daha güzel ve kaliteli yasamak icin kaliteli egitim icin insanlara yardim etmek icin
Ben de okudum çok ilginç fikirleri var gerçekten, bazıları yol gösterici bazıları gerçek dünyadan uzakİşte o kısmı beğenmedim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?