Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kizlar. tr_lelli neden ban yedi ki?
Bu aksam salondan anneme gecerim, orda kalirim diye dusunuyorum. Kardesimle kikirdemeyi ozledim.
Yarin da once eve, dus falan yaparim, kiyafetlerimi alir k.valideme gecerim. Yarin gece de orda kalirim. Pideli köfte yemege goturecegim onu. Diyet yapiyor, ayda bir gun kendini ödüllendiriyor. Bu sefer benden olsun. Kadindaki azme hayran oldum. 56 bedenden su an 46 bedene dustu. Bir aya kalmaz 44 olur. Hedefi 42 beden. Diyet+yuruyus masallahhhhh. Sagligi da daha iyi. Tansiyon normal seyirde, sekeri oyle, tikanmasi gecti. Allah daha iyi etsin.

Herkese guzelll bir aksam diliyorum.

Şok markete gidip tart kalıbı daha doğrusu kek.kalıbını aldim cok şükür :) bi nutella aldim. Krem santi, nişasta, puding cesitlerinden, cikolata sos, muhallebi, tavuk göğsü süt bunlarin hepsinden aldim. Uzun zaman oldu kek tarzi yapmadim. Bulunsun dedim 45 tl harcadim :)

Yemek faslını bitirdik
Karnıbahar yaptım içine patates koydum oğlum için köfte de yaptım.patates koyunca çorba yapmadım biberli makarna bol salata
Şükür bu gece de doyduk. Rabbim herkese nasip etsin kimse aç açık kalmasın.
Ihlamur kaynattım eşim hasta olucak gibi.

Örgü örüp dizi izliyorum eşim şuan uyuyor. O uyanınca çay meyve tatlı Faslı. Kombiyi nasıl çalıştırmam lazım karar veremiyorum ya

teşekkür ederim sen de güle güle kullan almışsın ben de gördüm tart ve silikon kek kalıpları vardı
lelli de dönemedi kaç gün banlandı ki acaba

Bugün yemekte köfteli bezelye yemeği pilav cacık vardı
şimdi çay faslı

stoklarıma baktım makyaj temizleme pamuğu,deodorant bir tane kalmış
yılbaşında güzel indirim olursa tekrar stoklamam lazım ayrıca bir tane de yüz kremi almam lazım
aralık ayında tahminimden daha fazla harcama yaptım hoşuma gitmedi bu durum
harcamam diyordum ekstra çok şey çıktı

Kumbarayi ne kadardır biriktirdiniz baya cikmis masallah

Mune sevgili tr_lelli arkadaşımız niye banlandı, bu topikteki arkadaşlarla çok merak ediyoruz durumu. Bize bilgi vermen mümkün mü acaba? Topiğimizin bel kemiğidir lelli lütfen geri gelsin artık.

Allah bereket versin canım güzel birikmiş.

Zelal sen mi parahanımı önermiştin? Ben bütün blogu okudum genel olarak çok hoşuma gitti ( bazı yerleri bana biraz uçuk) teşekkür etmek istedim.

ev alırsam kredi olacak canım 5 sene boyunca evet. ama kira olayı ortadan kalkacak işte.
En iyi hesabı sen bilirsin. Biz de kredi ile ev aldığımızda buna yaklaşık bir meblağ ödemiştik 5 sene. Giderden kısıyorsun bazen canın sıkılıyor ama 5 sene de geçip gidiyor birgün kurtuluyorsun. Biz iyi ki aldık diyoruz şimdi.

Zelal sen mi parahanımı önermiştin? Ben bütün blogu okudum genel olarak çok hoşuma gitti ( bazı yerleri bana biraz uçuk) teşekkür etmek istedim.
Ben hic begenmedim mavimli kadinin dini imani para olmus özel gün bayram seyran kavrami yok arabasi bile yok insanin arkadasi akrabasidami olmaz hic benlik degil bence para amac degil arac olmali daha güzel ve kaliteli yasamak icin kaliteli egitim icin insanlara yardim etmek icin

İşte o kısmı beğenmedim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…