Z zynpzeynep e gidelim hazır yapıyor:)yok folyo zaten çok zararlı diyorlar kullanmıyorum ben
geçen sene çok yaptım bu sene az yaptım unutmuşum
tepsiye yağlı kağıt serip koyuyorum patatesleri 200 derecede 45 dakikada
kumpiriydi içeceğiydi 15-17 liraya geliyor tek kişi
evde hem daha ucuza hem de daha hijyenik
canımı çektirdin lelli çıktım öğlen dilimli zeytin aldım üstüne koymak için
Sürekli yapilmiyorda yapıyoruz yinede arada sırada dışarda yemekten iyidir en azından hem sağlık hem butce acisindanAyy evet ya gereksiz pahali
Bende cok severim
Muhtemelen onlar da siddetle buyumustur ve o cocuklar da buyuduklerinde siddet uygulayacaktir. Niteliksiz vatandas, insan yetistirmenin yolu fiziksel ve psikolojik siddetten gecer.Ayy kızlar startv de çocuklara şiddeti konuşuyorlar
Videolar falan Allahım bunlar anne , Insan falan olamaz.
Kocaman dana kadar oglumu ben hala öperek severek uyandiriyorum.
Gözleri kapalı kahvaltı yapıyor kıyamıyorum yatağına götürüp yediriyorum bazen bu insanlar nasil el kadar sebilere bunlari yapiyor.
Içim şişti yemin ederim.
Resmen 3 yaşındaki çocuğunun boğazına sarılıyor annesi ve öz annesi bu.
Allah kahretsin bunlari.
Yok tr lelli çakma oluyor benimki. Patatesi haşlıyorum püre yapıp kayık bir tabağım var onun içine eziyorum tereyağ kaşar.Patatesi fırında pişirebiliyormusun?
Ben onu basaramadim
Ben cok uzuluyorum yani bilmiyorum anne olunca daha hassaslastimMuhtemelen onlar da siddetle buyumustur ve o cocuklar da buyuduklerinde siddet uygulayacaktir. Niteliksiz vatandas, insan yetistirmenin yolu fiziksel ve psikolojik siddetten gecer.
Biz gelmeyelim diye bakYok tr lelli çakma oluyor benimki. Patatesi haşlıyorum püre yapıp kayık bir tabağım var onun içine eziyorum tereyağ kaşar.
Başka yerde de kısır, havuç rendesi zeytin mor lahana kesiyorum limonlayıp. Üstüne yine kaşar yapıyorum.
Mantar sote mısırda olur. Oğlum sevmiyor diye koymuyorum. Sosis amerikan salata da yedirmiyoruz.çakma kumpir fırında denedim olmuyor pişmiyor öyle 5 saat dursa pişmez
Canım hic didime gitmedim ama esimin patronunun kardeşi 2 sezondur club tarhan beach a gidiyorlar eşiyleya ben didimde çok güzel bi otele gitmek istiyorum geçen sene fiyaskoydu resmen son dk bulup bide kazık yedik.. denizi kumu muhteşem olup da oteli de mükemmel olan bi yer varmı bildiğin bebeğimle sığ denizde oynaşmak istiyorum:)
Anne olunca mutlaka daha farkli bakiliyordur da, insan gibi insan olmak da yeterli yaaBen cok uzuluyorum yani bilmiyorum anne olunca daha hassaslastim
Yani savunmasız ufacık sana muhtaç senin canından ya.
Nasil bi vahşet bu aklım almiyor.
Gelinn beklerim kızlarZ zynpzeynep e gidelim hazır yapıyor:)
Benim bi arkadaşım yanimda çocuğuna bağırdı çocuğunun suratına vurdu daha 1.5 yasında cocuk arkadaşıma karşı soğudum resmen.Anne olunca mutlaka daha farkli bakiliyordur da, insan gibi insan olmak da yeterli yaagunahtir, Allah islah etsin onlari
bak yaaaaBiz gelmeyelim diye bakchericherilady
Ayy canim afiyetle yesin kuzucuk.
Bende pişirmeyi başaramadım.
Sobalı ev bulsam
1-papates kozlicem
2-ekmek kizartip uzerinde yaglicam.
Aslında boş kapalı bir terasımız var anneme kuralım diyorum bi kuzine oh mis.
Allahim kinamiyorumBenim bi arkadaşım yanimda çocuğuna bağırdı çocuğunun suratına vurdu daha 1.5 yasında cocuk arkadaşıma karşı soğudum resmen.
Çok sınır oldum.
Cocuk senin tamam ama boyle mi eğiteceksin yapma dedim dayanamadım yani.
Sonra dayanamıyorum artık diyip ağlamaya başladı.
Cocuk bu ağlayacak, diretecek, isteyecek vurdukca daha arsiz olur cocuk.
Yakinen görünce insan daha tuhaf oluyor.
Z zynpzeynep e gidelim hazır yapıyor:)
Ayy kızlar startv de çocuklara şiddeti konuşuyorlar
Videolar falan Allahım bunlar anne , Insan falan olamaz.
Kocaman dana kadar oglumu ben hala öperek severek uyandiriyorum.
Gözleri kapalı kahvaltı yapıyor kıyamıyorum yatağına götürüp yediriyorum bazen bu insanlar nasil el kadar sebilere bunlari yapiyor.
Içim şişti yemin ederim.
Resmen 3 yaşındaki çocuğunun boğazına sarılıyor annesi ve öz annesi bu.
Allah kahretsin bunlari.
Biz gelmeyelim diye bakchericherilady
Ayy canim afiyetle yesin kuzucuk.
Bende pişirmeyi başaramadım.
Sobalı ev bulsam
1-papates kozlicem
2-ekmek kizartip uzerinde yaglicam.
Aslında boş kapalı bir terasımız var anneme kuralım diyorum bi kuzine oh mis.
Z zynpzeynep ı ve kuzusunu alalimbak yaaaa
Z zynpzeyneptr_lelli o zaman toplaşın bana gelin fırında yapayım size kumpir üstüne de turşu siyah zeytin mısır bol ketçap mayonez
benim kumpir böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?