Küçük Düşün Büyük Olsun!

Z zynpzeynep e gidelim hazır yapıyor:)

Ayy kızlar startv de çocuklara şiddeti konuşuyorlar
Videolar falan Allahım bunlar anne , Insan falan olamaz.
Kocaman dana kadar oglumu ben hala öperek severek uyandiriyorum.
Gözleri kapalı kahvaltı yapıyor kıyamıyorum yatağına götürüp yediriyorum bazen bu insanlar nasil el kadar sebilere bunlari yapiyor.
Içim şişti yemin ederim.
Resmen 3 yaşındaki çocuğunun boğazına sarılıyor annesi ve öz annesi bu.
Allah kahretsin bunlari.

Haziran gibi kredi cekicez 15 bin kadar evin içine tadilat yaptıracak canım sıkılıyor içimden gelmiyor ama işte mecbur kapılar değişecek banyo ve WC seramikler değişik duşa kabin lavobolar yenilenecek mutfak salon ve hol un parkesi değişecek koyu renk beş para etmez çizildi ve de çok toz oluyor birde badana yapılacak bakalım yazın baya kosusturmali geçecek iki tane ata altınım var o zamana kadar bı 3,4 bin biriktirebilirsek 10.000 cekicez bakalım hayırlısı

Muhtemelen onlar da siddetle buyumustur ve o cocuklar da buyuduklerinde siddet uygulayacaktir. Niteliksiz vatandas, insan yetistirmenin yolu fiziksel ve psikolojik siddetten gecer.

Patatesi fırında pişirebiliyormusun?
Ben onu basaramadim
Yok tr lelli çakma oluyor benimki. Patatesi haşlıyorum püre yapıp kayık bir tabağım var onun içine eziyorum tereyağ kaşar.
Başka yerde de kısır, havuç rendesi zeytin mor lahana kesiyorum limonlayıp. Üstüne yine kaşar yapıyorum.
Mantar sote mısırda olur. Oğlum sevmiyor diye koymuyorum. Sosis amerikan salata da yedirmiyoruz.çakma kumpir fırında denedim olmuyor pişmiyor öyle 5 saat dursa pişmez

Muhtemelen onlar da siddetle buyumustur ve o cocuklar da buyuduklerinde siddet uygulayacaktir. Niteliksiz vatandas, insan yetistirmenin yolu fiziksel ve psikolojik siddetten gecer.
Ben cok uzuluyorum yani bilmiyorum anne olunca daha hassaslastim
Yani savunmasız ufacık sana muhtaç senin canından ya.
Nasil bi vahşet bu aklım almiyor.

ya ben didimde çok güzel bi otele gitmek istiyorum geçen sene fiyaskoydu resmen son dk bulup bide kazık yedik.. denizi kumu muhteşem olup da oteli de mükemmel olan bi yer varmı bildiğin bebeğimle sığ denizde oynaşmak istiyorum:)

Biz gelmeyelim diye bak chericherilady

Ayy canim afiyetle yesin kuzucuk.
Bende pişirmeyi başaramadım.
Sobalı ev bulsam
1-papates kozlicem
2-ekmek kizartip uzerinde yaglicam.

Aslında boş kapalı bir terasımız var anneme kuralım diyorum bi kuzine oh mis.

Herkese selam.
Kizlar evimi coook ozledim. Sanki haftalardir orda burda kaliyormusum gibi hissediyorum. Esimin gelmesi geceyi bulur. Ben de salondan cikinca dogru eve gecerim. O yolda yiyip gelir. Benim de bulgur pilavim ve koftem var dondurucuda. Ayran ve tursuyla yerim. Bir de iki tepsi lorlu kurabiye yaparim.Yarin ogleden sonra ikizleri gormeye giderken bir tepsisini gotururum. Yarin evde temizlik var. Temizlikci icin de corba ve kiymali pirasa yaparim. Aksam evde olursak biz de yeriz.
Hafta nasil gecti hic anlamadim

Canım hic didime gitmedim ama esimin patronunun kardeşi 2 sezondur club tarhan beach a gidiyorlar eşiyle
Geçen sezon biz de bi düşündük esim antalya isteyince caydik.

Ama onların çocuklar falan evli büyükler çocuklar icin falan nasıldır bilmem ki.
Alanının geniş olması hoşuma gitmişti bir de aile oteliymiş

Ben cok uzuluyorum yani bilmiyorum anne olunca daha hassaslastim
Yani savunmasız ufacık sana muhtaç senin canından ya.
Nasil bi vahşet bu aklım almiyor.
Anne olunca mutlaka daha farkli bakiliyordur da, insan gibi insan olmak da yeterli yaa gunahtir, Allah islah etsin onlari

Anne olunca mutlaka daha farkli bakiliyordur da, insan gibi insan olmak da yeterli yaa gunahtir, Allah islah etsin onlari
Benim bi arkadaşım yanimda çocuğuna bağırdı çocuğunun suratına vurdu daha 1.5 yasında cocuk arkadaşıma karşı soğudum resmen.
Çok sınır oldum.
Cocuk senin tamam ama boyle mi eğiteceksin yapma dedim dayanamadım yani.
Sonra dayanamıyorum artık diyip ağlamaya başladı.
Cocuk bu ağlayacak, diretecek, isteyecek vurdukca daha arsiz olur cocuk.

Yakinen görünce insan daha tuhaf oluyor.

bak yaaaa
Z zynpzeynep tr_lelli o zaman toplaşın bana gelin fırında yapayım size kumpir üstüne de turşu siyah zeytin mısır bol ketçap mayonez
benim kumpir böyle

Allahim kinamiyorum acaba diyorum uykusuzluk, sosyal hayattan kopus, gecim derdi mi anneleri boyle yapiyor? Gerci bunlar asla hafifletici sebep olamaz ama

Z zynpzeynep e gidelim hazır yapıyor:)

Gelin tabiki canım ya ben görmedim yazdığını alıntı yaptım.
Fırının kapağı bozuk benim. Aralık kalıyor kek de kabarık olmuyor mesela.o yüzden cesaret edemem fırına koymaya.ama bu dediğim gibi de güzel oluyor nefis körlüyor. Birde kumpir çok severim de dışarda hiç hijyenik gelmiyor.
Ya benim kafam bozulcak kurcam bir kuzine valla geçen komşuma dedim delirdin mi sen defi. Ya yemeğimide yaparım içinde valla sıcacık ısınırım. Zaten yalıtım yok ev ısınmıyor sinir olmaya başladım. Ayaklarım buz oğlumun üstü kaç kat. 55 te yakıyorum gün içinde yatakıdasını kapatıp diğer odaları mutfağı yakıp kapılarını açıyorum. Banyoda havlupan kendini ısıtmıyor ki banyo ısınsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…