Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam hanımlar
özledım sızı
dogalgazımız 113 tl gelmıs
en azından elektıge sınır oldugum kadar degıl
3 kısıyız 72 den asagı fatura gelmiyor yahu

Bana gün bitmiyordu.
Portakaldan okadar bahsedince portakallı kek yaptim.
Yisinler
Esim yemek yedi.
Simdi de kestane koydum pişiyor.

Kestaneyi kaçtan aldın? Ben bakmadım fiyatlara da, geçen pahalı diye duydum.

Portakalı hic doğramadan direk dış kabuğunu rendeliyorum cevirerek.
Yani beyaz kısımları kalana kadar.
O rendelediklerimizi poşetle buzluga koyuyoruz.
Kalanı portakalı soyuyorum yiyoruz.

Ben de yapayım bu sene, suyundan da saklayayım.

Allah bereket versin.

Bizim de yemek, çay, meyve faslımız bitti, kızı da uyuttuk. Şimdi kocamla film keyfi. Çi ' nin yeni bölümü yayınlansaydı izlerdik. Ne izlesek acaba?

Benim de alışveriş yapmam lazım. Temizlik malzemeleri biraz da stok için. Hayatta bitmesini bekleyemem almak için.

elenaferrante canim 18tl de vardi 15tl
Ben 15tl olandan 10liralik aldim.
Bugün pişirdim yarinlikda 1 tabak cikar.
Ben pek yemem (3 kestane 1 dilim ekmekmis) esimle ogluma gore aliyorum.
Marketde 22tl gordum.

Günaydın kızlar. Yıl bitiyor. 2018 birikimim çok daha zor olacak en azından başlarda birikim yapamam. Ben ücretsiz izindeyim, eşim de işi bırakacak yakında. Sadece kira gelirimiz olacak bir süre. Belki 6 ay kadar. Eşim de evde olacak bebişlere yardım edecek :)
İdare edeceğiz napalım. Sonrasında eşimin düşündüğü diğer iş tutarsa toparlanırız.

Hayırlısı olsun canim.
Allah yar ve yardımcınız olsun

Gunaydinnn
Dün pazara gittim
50 TL harcadım
Domates
Kıvırcık
Patates
Muz
Havuç
Mor lahana
Portakal
1 lt süt
İki tane nar
Bide marketten kalçalı tavuk but aldım oğluma çorba yapmak için paranın hiç kıymeti yok gercekten

Oh ne guzel :) bize de ornek oldunuz iste

Allah yardim eder canim, gecinmek zor evet ama bebeklerin bereketi yeter insaallah. Allah gonlunuze gore versin

Bugun yemegim var nasıl mesudumm yine.
Evimi açtım havalandirdim.
Deterjanlı suyla toz alma işlemide tamam.
Mutfağımda azıcık bulaşıgım var (mak. Bosalticam)
Evimi süpürürüm.
2 ip çamaşır var toplanacak terasta onları hallederim.

Gunaydin kizlar
Yazdiklarinizi yeni okudum
Bnm oyle pastaya borege pek merakim yoktu. ama sizi okuyunca heves edip yapiyorum.simdiye kadar basarili sonuclar elde ettim
Bugunde portakalli keki denemek istiyorum
Ilk kez yapacgm insallah bu da guzel olur

Gunaydin hanimlar
Esim bugun yine sehir disina cikti. Yarin aksam donecek. Sabah kendime aksam icin tavuklu dugun corbasi yaptim. Gidince de yanina ton balikli salata yapar yerim.
Cumartesi gunu ic-uyku-ev giyimi ve corap toptancisindan orta yasa ve yaslilara hitap eden 1000 tl lik urun alicam. K.validemin araciligi ile satmayi dusunuyorum. Denemesini yaptik, elimde hediyelik aldigim iki adet pijama takimi vardi k.validem sak diye satti. O yas grubu genelde ayaklarina gelen hizmeti daha cok tercih ediyor. Bir cok arkadasi, komsusu siparis vermis. Benim de cevrem oldukca genis.

Baktim tutuyor, bunalmayacak sekilde devam ederim. Bir de yaslilar gelinlerine, kizlarina, torunlarina hediye almayi da seviyor. Numunelik bir iki urun de boyle alir, gösteririz. Siparise gore calisiriz artik
M Maleficent2012 senden ilham aldim canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…