- 21 Temmuz 2008
- 17.365
- 54.200
- 1.123
Ya aslında bu durum parayi elinde tutamayanlar için geçerli eğer Harcamiyorsaniz bankada TLDE kalmasında bi sakınca yok diye düşünüyorum benkızlar küçük birikimcilere bankacı bir arkadaşın tavsiyesi. birikime sekte vurmamak için altın almaya devam edin diyor. hele uzun vade bozmayı düşünmüyorsanız.
belki de ben de şu an bankada altın almak için bir miktar parayı tutuyorum.Ya aslında bu durum parayi elinde tutamayanlar için geçerli eğer Harcamiyorsaniz bankada TLDE kalmasında bi sakınca yok diye düşünüyorum ben
arkadaşım toplu parayı şu an altına yatırmayın ama gram çeyrek alacaksanız almaya devam edin diyor. her kafadan bir ses. kimin nasıl içine siniyorsa alsın yani. nihayetinde binlerce parayla altın almıyoruz.Uzun vadese yatirim icin benim kafam altından baskasina calismiyo
İster ucsun, ister cossun
Ama alip bozdurmak icin hemen zarar bir yatirim
Ben altinlardan baya kardayim suan
2013de almistim.
Bencede kumbaradakiler altına felsefem bu düşmesini beklerken harcanir giderarkadaşım toplu parayı şu an altına yatırmayın ama gram çeyrek alacaksanız almaya devam edin diyor. her kafadan bir ses. kimin nasıl içine siniyorsa alsın yani. nihayetinde binlerce parayla altın almıyoruz.
Uzun vadese yatirim icin benim kafam altından baskasina calismiyo
İster ucsun, ister cossun
Ama alip bozdurmak icin hemen zarar bir yatirim
Ben altinlardan baya kardayim suan
2013de almistim.
Senin kuzu azcık buyuse uykusu düzelsede sık gelsen yahuuÖzledim sizi kızlar
Senin kuzu azcık buyuse uykusu düzelsede sık gelsen yahuu
Gaz probleminiz nasil oldu canım?
Carcabuk atlatirsiniz su dönemleri insAllah canımKeşke canım nerde o günler :)
Dün 19 saat aralıksız uykusuzdu çıldırdı çatladı ağlamaktan, vallahi mahvolduk sonra zorla uyudu 4 saat sonra gene sancılar gene aynı şeyler, kafam kazan gibi, çooooooook yorgunum, bugün banyo ettirdim de şimdi biraz uyudu, meğer eşimle aynı anda yemek yemek nasıl bir lüksmüş, şimdi ayrı ayrı yiyoruz, bi de hızlı yiyorum, ne yediğimi de anlamıyorum ağlıcak diye, gaz damlası da 15 gün sonra etki ediyomuş, 8 gün oldu henüz
Carcabuk atlatirsiniz su dönemleri insAllah canım
Sık sık banyo yaptir uyur bari biraz
Karni agriyodur kuzumun ya
Soyleyemiyoda anlatamiyodu
Bizim bile azcik bi yerimiz agrisa kivraniyoruz
Hemen gecse bari
Geçmiş olsun. Özel değilse ne ameliyatı olacaksınız?2 ayda sızın sayenızde 2000 tl artı 2 gr altın bırıktırdım.
şimdi ameliyat parasının bı kısmını karşılayacak cok şükür
sağolun valla yoksa ben bırıktırmezdım kredı cekmek zorunda kalırdım
allah razı olasun kızlar sızden
Canım öncelikle car cabuk atlat ve gel aramiza2 ayda sızın sayenızde 2000 tl artı 2 gr altın bırıktırdım.
şimdi ameliyat parasının bı kısmını karşılayacak cok şükür
sağolun valla yoksa ben bırıktırmezdım kredı cekmek zorunda kalırdım
allah razı olasun kızlar sızden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?