- 11 Kasım 2013
- 2.219
- 3.960
- 108
- 34
Sen böyle anlatinca insanin aklına çeliyor kenara biraz para biriktirsem ileride bende yapabilirim belki eee tabi birde güvenilir bi yer bulmak lazımKuzum evet
Bu bi insaat firmasi toprakdan giriyosun tapu 6ay sonra teslim.
Adam yapip satiyo
Esimin 2arkadasi bu insaat firmasinin baska semtteki evlerinden aldilar
Ordan bir guvenceyle arastirdik.
Dün diger bitmis evlerini gezmis esim.
Fena degil ama ufak dedi.
Biz oturmak icin almiyoruz.
Tamamen kira gelir amacli yada ilerde satariz suan paramiz degerlensin amacli
0 faiz
Belli bir mebla ödüyosun geri kalanida taksitlendiriyo
Ama genelde 2000den assa yapmiyolar taksiti
Ama 3.5senede bitcek borc.
3.5sene sıkısırız
Allah herkese senin gibi hayırlı evlat versin derim başka da söylenecek bir şey yok...Çok duygulandim...Herkese o kadar biriktirdigin para yokmus gibi davran dedim ama ben bugün kenara attığım birikimin yarısını yedimaldıklarımi yazayım bari
200 TL ye pardesü
80 TL' ye 2 tane şal
260 TLYE annemin odasına 4 m2 padişah Monstar hali
12.5 TLYE ipli rondo ( komşumuza hediye olarak aldım )
3 TL ekmek
30 TLde daha önce alışveriş yaptığım bi butik de parayı benden eksik almışlar ona verdim
OFF ilçede yaşamanın en kötü yönü kıyafetlerin çok pahalı olması ve yeni kapandigim icin dolabim bomboş pardesüyü sezon sonu indiriminden aldım normal fiyatı 469 TL idi büyük bir şehirde yaşasam daha uyguna bulacağımdan eminim ama ne yazıkki burda en makul fiyatli si bu
Birde annemin odasına ve benim odama perde diktircem onlarda 800 TL falan tutacak ve benim hiç kenarda param kalmayacakhaliyida o istemedi ama bembeyaz tam annemin istedigi gibi bir haliydi bende bu yuzden bu fiyata bulunca kacirmak istemedim perde icinde annem boş ver paranı harcamayalim diyor ama ikimizin odasındada perde yok sadece eski güneslikler var ve onlarda yirtik bende sonuçta annem için biriktirmistim hep sen yapıyorsun azıcık da ben yapayım dedim bu yüzden hayır alacağım diye tutturdum yarın Perdeci gelip tam ölçü alacak
Kuzum gule gule guzel gunlerde kullan/kullanin.Herkese o kadar biriktirdigin para yokmus gibi davran dedim ama ben bugün kenara attığım birikimin yarısını yedimaldıklarımi yazayım bari
200 TL ye pardesü
80 TL' ye 2 tane şal
3 TL ekmek
30 TLde daha önce alışveriş yaptığım bi butik de parayı benden eksik almışlar ona verdim
OFF ilçede yaşamanın en kötü yönü kıyafetlerin çok pahalı olması ve yeni kapandigim icin dolabim bomboş pardesüyü sezon sonu indiriminden aldım normal fiyatı 469 TL idi büyük bir şehirde yaşasam daha uyguna bulacağımdan eminim ama ne yazıkki burda en makul fiyatli si bu
Birde annemin odasına ve benim odama perde diktircem onlarda 800 TL falan tutacak ve benim hiç kenarda param kalmayacakhaliyida o istemedi ama bembeyaz tam annemin istedigi gibi bir haliydi bende bu yuzden bu fiyata bulunca kacirmak istemedim perde icinde annem boş ver paranı harcamayalim diyor ama ikimizin odasındada perde yok sadece eski güneslikler var ve onlarda yirtik bende sonuçta annem için biriktirmistim hep sen yapıyorsun azıcık da ben yapayım dedim bu yüzden hayır alacağım diye tutturdum yarın Perdeci gelip tam ölçü alacak
Amin cnm çok teşekkür ederim, onun yaptıklarının yanında benim yaptıklarımın hiç bir önemi yok ama böyle bi annem olduğu için gerçekten çok şanslıyımAllah herkese senin gibi hayırlı evlat versin derim başka da söylenecek bir şey yok...Çok duygulandim...
Evet kesinlikle sonuçta buda ihtiyacti diyorum annemde baktı dinlemiyorum neyse bu ay faturalar çok gelmez yerine koyarız yavaş yavaş diyor kıyamam yaaKuzum gule gule guzel gunlerde kullan/kullanin.
Hepimiz zaman zaman aliyoruz
İhtiyac yani alıcaz tabiki.
Biriktirirsin yine
Soyle dusun biriktirmeseydim neyle alicaktim!
Birikim her yerde lazim oluyo
annelere can feda. aldıklarını güle güle kullansın anneciğin.Herkese o kadar biriktirdigin para yokmus gibi davran dedim ama ben bugün kenara attığım birikimin yarısını yedimaldıklarımi yazayım bari
200 TL ye pardesü
80 TL' ye 2 tane şal
3 TL ekmek
Aynen geldi mi üst üstte geliyor eylülde ben oyle idim hala taksitlerini ödüyorum mayısta bitiyor inşallah o bitiyor ya fırın efor verdi ben de firinsiz yapamammerhaba arkadaşlar
geçen gün bahsetmiştim buz dolabımız bozulmuştu
bosh alttan dondurucu olan bir model aldım
2800 tl, 190 da 4 yıl daha garanti uzattık, 3000 ne mal oldu sayılır
telefonumu düşürüp ekranını kırmıştım, onuda tamire verdim güya adamla ekranı çıkarınca açamadılar tekrar şimdi onlarda yapmaya çalışıyorlar
sanırım yeni bir telefon almam lazım ama ne alacağımı bilmiyorum
acayip canım sıkıldı ama bu duruma, elektirik süpürgesi de eror veriyor geldimi üst üste geliyor
50tl ayakkabi aldim
20tl borcumu verdim
5tl cay kasigi aldim
Bugun de harcadim
Tesekkur ederim canim alırsın sende sirayla hallet olsun.güle güle kullan canım
bende ayakkabı alacaktım pazartesi beğendim, ama telefonum bozulunca vazgeçtim ayakkabıdan
Simdiden hayirli olsun perdelerinizGünü 0 harcamayla kapadım kızlar. Aslinda halilari yikamaya verecektik ama bizim halici m2 fiyatini 4 TLye cikarmis bazi halilarida 5 TLden yikiyor o yuzden vazgectik evde yikayacagiz hatta annem yarısını yıkadı bileama yarin yagmurlu dediler cok korkuyorum insallah yağmaz yoksa butun emekler boşa gidecek Perdeci geldi ölçüleri aldı yarın annemle gidip son kez bakıp karar vereceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?