Küçük Düşün Büyük Olsun!

Sen böyle anlatinca insanin aklına çeliyor kenara biraz para biriktirsem ileride bende yapabilirim belki eee tabi birde güvenilir bi yer bulmak lazım

Herkese o kadar biriktirdigin para yokmus gibi davran dedim ama ben bugün kenara attığım birikimin yarısını yedim aldıklarımi yazayım bari
200 TL ye pardesü
80 TL' ye 2 tane şal
260 TLYE annemin odasına 4 m2 padişah Monstar hali
12.5 TLYE ipli rondo ( komşumuza hediye olarak aldım )
3 TL ekmek
30 TLde daha önce alışveriş yaptığım bi butik de parayı benden eksik almışlar ona verdim
OFF ilçede yaşamanın en kötü yönü kıyafetlerin çok pahalı olması ve yeni kapandigim icin dolabim bomboş pardesüyü sezon sonu indiriminden aldım normal fiyatı 469 TL idi büyük bir şehirde yaşasam daha uyguna bulacağımdan eminim ama ne yazıkki burda en makul fiyatli si bu
Birde annemin odasına ve benim odama perde diktircem onlarda 800 TL falan tutacak ve benim hiç kenarda param kalmayacak haliyida o istemedi ama bembeyaz tam annemin istedigi gibi bir haliydi bende bu yuzden bu fiyata bulunca kacirmak istemedim perde icinde annem boş ver paranı harcamayalim diyor ama ikimizin odasındada perde yok sadece eski güneslikler var ve onlarda yirtik bende sonuçta annem için biriktirmistim hep sen yapıyorsun azıcık da ben yapayım dedim bu yüzden hayır alacağım diye tutturdum yarın Perdeci gelip tam ölçü alacak

Allah herkese senin gibi hayırlı evlat versin derim başka da söylenecek bir şey yok...Çok duygulandim...

Kuzum gule gule guzel gunlerde kullan/kullanin.
Hepimiz zaman zaman aliyoruz
İhtiyac yani alıcaz tabiki.
Biriktirirsin yine

Soyle dusun biriktirmeseydim neyle alicaktim!

Birikim her yerde lazim oluyo

Ben bugun 30tl sweat aldim.
10tl akbil
84tl ogluma harcadim
Karttan harcadim

Allah herkese senin gibi hayırlı evlat versin derim başka da söylenecek bir şey yok...Çok duygulandim...
Amin cnm çok teşekkür ederim, onun yaptıklarının yanında benim yaptıklarımın hiç bir önemi yok ama böyle bi annem olduğu için gerçekten çok şanslıyım
Kuzum gule gule guzel gunlerde kullan/kullanin.
Hepimiz zaman zaman aliyoruz
İhtiyac yani alıcaz tabiki.
Biriktirirsin yine

Soyle dusun biriktirmeseydim neyle alicaktim!

Birikim her yerde lazim oluyo
Evet kesinlikle sonuçta buda ihtiyacti diyorum annemde baktı dinlemiyorum neyse bu ay faturalar çok gelmez yerine koyarız yavaş yavaş diyor kıyamam yaa

annelere can feda. aldıklarını güle güle kullansın anneciğin. kendine aldıklarını da güle güle giy canım

merhaba arkadaşlar
geçen gün bahsetmiştim buz dolabımız bozulmuştu
bosh alttan dondurucu olan bir model aldım
2800 tl, 190 da 4 yıl daha garanti uzattık, 3000 ne mal oldu sayılır

telefonumu düşürüp ekranını kırmıştım, onuda tamire verdim güya adamla ekranı çıkarınca açamadılar tekrar şimdi onlarda yapmaya çalışıyorlar
sanırım yeni bir telefon almam lazım ama ne alacağımı bilmiyorum

acayip canım sıkıldı ama bu duruma, elektirik süpürgesi de eror veriyor geldimi üst üste geliyor

Aynen geldi mi üst üstte geliyor eylülde ben oyle idim hala taksitlerini ödüyorum mayısta bitiyor inşallah o bitiyor ya fırın efor verdi ben de firinsiz yapamam

Günaydin.

Malesef herkese öyle oluyo bence
Bisi bozulursa hepsi birden
Bende hepsini degistim beyaz esya bi firinim kaldi henüz eror vermedi sira onda galiba diyorum.

Bereketli bir gün olur umarım..

Ayakkabi bakiyorum bende
Dün begenemedim
Bugunde bakıcam (gri spor ayakkabiya taktim) bulursam alirim.
20tl borcum var onu vericem
5tl kil maskesi alicam(kucuk paket)
Bugun paralar gider artik.

Günü 0 harcamayla kapadım kızlar. Aslinda halilari yikamaya verecektik ama bizim halici m2 fiyatini 4 TLye cikarmis bazi halilarida 5 TLden yikiyor o yuzden vazgectik evde yikayacagiz hatta annem yarısını yıkadı bile ama yarin yagmurlu dediler cok korkuyorum insallah yağmaz yoksa butun emekler boşa gidecek Perdeci geldi ölçüleri aldı yarın annemle gidip son kez bakıp karar vereceğiz.

Simdiden hayirli olsun perdeleriniz

AA ben burayı unutmuşum::)Oiy oiyy bu ay ekstra çok şeyler çıktı..Çocuk hasta olunca 2 gün rapor almıştım.. Sağolsun işyerimiz 1 gün bile rapor alınca maaşdan kesiyor88 tl kesinti oldu maaştdan bunun gibi ekstra ödemeler çıktı..1000 tl zulaya atamaya çalışıyordum.. ama galiba bu ay 800 yda 900 atabileceğim . Neyse sağlık olsun.. Rabbim bugünümüze hamdolsun..En kötü günümüz bu günler olsun.. Rabbim bugünümüzü aratmasın inş..böyle bizde durumlar şimdilik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…