Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bazı şeyleri çok uyguna almışsın canım. Özellikle brokoli, soğan, domates.
Benim maalesef pazara gitme imkanım yok, ya da ben yaratamıyorumdur bilmiyorum. Ama marketle pazar arasında gerçekten uçurum varmış.

Babannem ve amcam bizdeydi bugün mersine dönüyorlardı amcam sen otogara gelme burada vedalasalim dedi bnde sadece apartmanin önüne inecegim diye anahtar ve telefonu alıp indim asagida birden sende otogarà gel dedi cüzdan almadım deyince bensana para veririm taksiyle dönersin yine dedi. İyi dedim bindim gittim ama tabikide eve taksiyle dönmedim annemde otogardaydi amcamın verdiği 100 Tlyi bozdurmamak için annemden bozuk para istedim 5 TL verdi 2 TLsini otobüsé verdim kalan 3 TL kumbaraya gitti 100 TLyide hemen bankaya yatırdım

Kisa gunun kari haa. Iyiymisss

günaydın kızlarrr.. cuma günü indirimdeki mağazalara gideceğimi söylemiştim. sezonda 40ar liradan satılan bi hırkayla bi kazak aldım 10ar liradan.. karda mıyım yoksa şuan için ihtiyacım olmadığı için zararda mıyım bilmiyorum..
telefonum bozulmuştu idare etmeye çalışıyodum haftasonu bu siteye de girmedi bişey de yazamadım..
özledim yahu tr_lelli

Bende özledim kızomm
Kârdasın kanka iyi yapmıssın seneye iyiki almısım diceksin eminim

Ben bugünde para harcamadan geldim

Ama yarın kadıköye gidicem

Spor ayakkabi sweat ve pantolon almam gerekiyo uyguna halletmek icin oraya gidip bakıcam

Kredikartiyla alıcam yine.

Esim bugun bir insaat firmasıyla görüsmüs
Ev yapim asamasinda henuz
30.000pesin 40ay 2.500ödemeyle.
Yani 135.000tl ve 75m2
Ev kucuk gibi geldi bana henuz yapilmadigindan görme sansim yok
Ama esim diger binalarini gezmis

Biz yatirimlik istiyoruz gerci
Esim al 200.000e sat sonra diyo
Tamamen yatirimlik.

Bakalım dusunuyoruz hala bakiniyoruz

günaydın canımmm
ev çok merkezi yada akıllı evler fln oluyo ya onlardan değilse bana pahalı geldii
ama sizi zorlamaz gibi düşünün bakalım hayırlıysa olsun :)

günaydın canımmm
ev çok merkezi yada akıllı evler fln oluyo ya onlardan değilse bana pahalı geldii
ama sizi zorlamaz gibi düşünün bakalım hayırlıysa olsun :)
Kocaeline baglı ama merkezi ist bitimi yalova feribotlarinin orda denize yuruyerek 15dk yeri konumu sahili guzel.
Kucukmus ama baya ya
Dublexlerinin fiyatini sormayi unutmus onu sorcakti.
Bakalım ben biraz bak diyorum
Hemen kiraya veremicemiz icin(tapu sene sonu teslimmis) biraz zorlaniriz ama 3.5sene ödicez ve faiz yok
O cazip geldi

Ya cnm önceki yazdiklarindan hatirladigim kadariyla sen bu evi kredi falan cekmeden biraz pesinat verip kalanini taksitle aliyorsun ama benim merak ettigim sey bu sekilde alinacak bi evi nasil buldugun

Ya cnm önceki yazdiklarindan hatirladigim kadariyla sen bu evi kredi falan cekmeden biraz pesinat verip kalanini taksitle aliyorsun ama benim merak ettigim sey bu sekilde alinacak bi evi nasil buldugun
Kuzum evet
Bu bi insaat firmasi toprakdan giriyosun tapu 6ay sonra teslim.
Adam yapip satiyo
Esimin 2arkadasi bu insaat firmasinin baska semtteki evlerinden aldilar
Ordan bir guvenceyle arastirdik.
Dün diger bitmis evlerini gezmis esim.
Fena degil ama ufak dedi.
Biz oturmak icin almiyoruz.
Tamamen kira gelir amacli yada ilerde satariz suan paramiz degerlensin amacli
0 faiz
Belli bir mebla ödüyosun geri kalanida taksitlendiriyo
Ama genelde 2000den assa yapmiyolar taksiti
Ama 3.5senede bitcek borc.
3.5sene sıkısırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…