Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bdv deki konuya baktım, kadının mesajları da gördüm. Ayıp gerçekten Allah'a havale, söyleyecek birşey bulamıyorum hele o bedduasina pes dedim
Ama E Esila09 şunu atlama istersen, o bölümde pek seni bilmeyen üyeler hep seni desteklemiş hatta banlanacagini bile bile seni savunmuşlar
Birkaç gün dinlen ama tamamen gitme olur mu
Benim genel gözlemim lutfen yanlış anlaşılmasın,bdv deki üyeler ekonomi forumundakilere göre hayata karsi farklı bakış açısına sahip ve biraz sığ düşünceler baskin

Ya bugün işler mi bitmek bilmedi ben mi beceremedim anlamadim.
Sanki yaptim yaptim olmadı ben is yaptıkça çoğaldı biri arkamdan bozdu gibi.
Zira fena pertim.
Lahanalar cok oyaladı beni hep ondan..

Şimdide kestane ciziktiriyorum.

Sonra kahve iceriz canim fena türk kahvesi istiyor.
Daha oglum banyo yapacak

Kahrolsun bağzı şeyler.

Tamam ama ceviz ye ceviz

Cok sevdigimiz bir amca is yerinde bana ve oda arkadaslarima getirmisti, bende yiyeyim canim istedi

Benide uzen o ztn bile isteye can yakmaya calisilmasi hic tanimadigi birinin ahini pesine takmasi...

Evet kesinlikle cunku ben hakaret etmeden seviyesizlesmeden durum hakkinda fikir sahibi olmak istedim ztn ilk msjimda dert etmedigimi tepkisizligi dikkatimi cektigini yazmistim..

Selam kızlar yemek listesi yaptım bunun için markete gittik . 100 tl ile 3 markete gittik. 20 tl benzin aldım sonra Migros’a gittik. Migros’tan süt 250 gram kıyma , Türk kahvesi , Migros’un bulaşık deterjanı aldık 16 tl ödedik. Oradan A101 e gittik 2 kg şeker , kuş lokumu, buzdolabı poşeti , çikolata kek aldık 16 tl ödedik. Oradan sebze almaya gittik roka ,havuç . Mandalina ,soğan , patates , limon 10 tl ödedik eve geldik çay koydum

Obur msjina alinti yapamadim cabucak toparlarim insallah canimm bana dua edin olurmu..

Sanırım uyku düzeni bozulunca böyle oluyor
Benim de bütün gün elim kolum kalkmadı, uyudum uyandım bir daha uyudum, hiç uykumu alamadim

iyi akşamlar hanımlar
E Esila09 konuya tam hakim değilim ama sanal ortamdaki insanların seni üzmesine izin verme biraz kafanı dinle gel buraya yazmayı bırakma sakın

bugün hiç iş yapmadım
koçtaşa gittik evin bazı eksikleri vardı 100 tl harcandı
bazı firmalar poşetleri paralı vermeye başlamış 2019a kadar yavaş yavaş hepsi geçecek sanırım
oradan arkadaşlarla buluştuk yemek kahve vs 50 küsur da oraya gitti
daha ilk günden 150tl harcandı bile

ben de hemen yarın diyete başlıyorum bu son hafta çok kaçırdım işin ucunu
2018de düzenli spor ve düzenli ev iş yapmaya çalışacağım
hepsini bir düzene oturtacağım gün gün belli işleri yapıp rutin haline getireceğim hepsini birden yapınca insan zorlanıyor
daha çok birikim ve daha çok tasarruf yapmak
daha çok gezip yeni yerler görmek istiyorum
sağlık huzur mutluluk en öncelikli dileklerim tabi ondan sonra da bunlar

Tabiki canım dualarım seninle ama hemen gel olur mu sana ihtiyacım oluyor biliyorsun

Sen bana om at ben bakarim mailde gorurum olurmu uzulme kiyamam..

Cok tesekkur ederim bu cok uc noktaydi ama daha iyiyim..

Merhaba Kızlar
Cumartesi kızlarımız akvaryuma gezmeye götürdük dışarıda yedik 150 tl
Ayrıca arabanın termostatı değişti 250 tl
Pazar 17 tl ufak oyuncaklar aldım kızlarıma
55 tl markete verdim
Akşamda arkadaşlarla buluştuk sohpetmuabbet
İlk defa tombala oynadım :)
Bu günde tatilin keyfini çıkardık geç kalktık sonra doğa yürüyüşü yaptık geldik duş falan
Ha bide arkadaştan ceviz istemiştik 10 kg 250 tl
Gerçi 4 kilosu başka arkadaşın parasını ben verdim sonra onlardan alırız

Selam kızlar nasılsınız
yaklaşık 1 haftadir girmiyorum siteye
çarşamba perşembe cuma eğitim tatbikat ve yılsonu kokteyli vardi.
cumartesi sabahi Istanbula kardeşime gittim.
2 gece kaldim.
haftasonu harcamam
yol market 44
pasta 35
bugun gelirken zuccaciye gördüm herşey yuzde 50 i indirim li kapatiyor
banyo firca seti 15
3 lu kelepceli kek kalıbı
2 li balik figurlu tabak
4lu cay bardak takimi
2 cam sekerlik
1 bicak bir plastik kepcelik
1 plastik legen
1 tane de altin rengi cikolata tepsisi ufak
hepsine 75 tl odedim
7 tl de kum saati istedi oğlum
19 tl yol parası derken
paranın hiccc kiymeti yok cidden
70 tlteyzesi ve anneannesi verdi doğumgünü var oglumun
harcadik tabi onu

E Esila09 canım ben bedduayı fln görmefim ama kötü söylenen sözler ona aittir. Seni de kırdığınla kul hakkı almış. Gerek yok takılma sanal bir ortamda insanlar çok rahat atıp tutup günlük yaşantılarında ki eziklikleri çıkartıyorlar.

Bencede Zeynep insanlar buralarda normal hayatlarında yapamadıklarını yapıyorlar sana katılıyorum. Ayrıca sosyal medya da öyle aynen normalde evlilikleri kötü giden insanlar bile böyle mutluluk pozları paylaşıyorlar Buda ona benziyor aynı.

Sormayın en son 4.500ü de astik 5000 oldu neredeyse cok üzüldüm.
Aralikda 3000e dusurduk
Bakalım ocak ne olacak

Benim ek kart kardeşimde ben harcamasam da o harcıyor öğrenci :) neyse 20 gün sonra okulu bitiyor işe girerse alacağım kartı artık kk çok kullanmayacağım

Günaydın.

Erbaşları yolladim.
Oğlumun odasını topladim tozunu aldım
Havalandırdim.
Ortalığı topladim.

Uyuyabilirsem uyucam azıcık 3 gibi ancak uyuyabildim 6.30da hoop ayaktayım.

10tl ile başladım gune.
Allah bereket versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…