Hedefleri doğrultusunda biriktirmeyi seviyor.Günaydın
Sendromsuz salı:))
Aferin oğluşuna şimdiden öğrensin bilsin para kavramını
Bizim evde para konuşmak ayıptı
annem ve babamın para ile ilgili düzgün bir yönetim yaptıklarını da düşünmüyorum
Gerçi sonradan sürekli para konuşan ve cimri aile ortamlarını da gördüm
Para konuşmanın ayıp karşılanması daha sevimli geldi
Sanırım Özlem Denizmen diyor parasını yönetemeyen hayatını yönetemez çok doğru bir laf bence
Bende 3,5 yaşında oğluma kumbarayı öğrettim
Su aldıktan sonra kalan bozukları kumbaraya atıyoruz
Geçen hafta anneannesi su almış
Paralar kumbaraya demiş ve atmış:))
Bugün işe geldim baya sakin bi gün. Öylece oturuyorum. Bugün böyle geçecek anlaşılan.
Ayy ne güzel :) senin adına çok sevindim. Güzel bir tatil olmuş. Bol kafa dinlemeli.2018'in ilk is gununden herkese selammmm
Cumartesi aksami esimin cok samimi arkadasinin davetiyle, rahmetli dedesinin dag yolundaki evlerine gittik. Evin hic bir luksu yok, tamamen ihtiyac odakli. Elektrik, su var. Isınma amacli kuzine soba ve ayakli ufo var.
Carsaflarimizi, kahvaltilik ve diger yiyecekleri de goturduk.
Allahim nasil mutlu oldum. Sessiz, sakin iki gece ve iki gun gecirdik.
Kuzine harika bir sey. Patates, kestane yaptik, uzerinde cay demledik. Firininda yemek pisirdik.
Iyi ki gittikMasrafsiz bir
kacamak oldu.
Herkese guzel bir yil diliyorum.
Bie ara bizde yükselttik ama zaten çok kullanmadığımız için 60a geri düşürdük. Çokta bilmiyorum tarifeleri ama en düşük 60 lira olan galibaArkadaşlar evde internett icin aramaislar 75gb 75 lira demisler. Biz 60 liara öduyorduk turk telekom.
Bana pahali geldi.
Önerdiginiz baska bi tarife varmi
bizim evde sabit internet bağlantısı yok, eşimin şirketin verdiği vınn kullanıyoruz, telefonlarımızda internet varArkadaşlar evde internett icin aramaislar 75gb 75 lira demisler. Biz 60 liara öduyorduk turk telekom.
Bana pahali geldi.
Önerdiginiz baska bi tarife varmi
75 fazla geldi bana.bizim evde sabit internet bağlantısı yok, eşimin şirketin verdiği vınn kullanıyoruz, telefonlarımızda internet var
Aynen oyle oldu canim. Esi pek gitmek istememis bastan. Ama sonradan o da cok mutlu oldu. :)) kar cok olunca yine yapalim dedi. :)) esim ve ben doga gezilerine cok katildigimiz icin, tencerede pisirip kapaginda yemeye alisigiz. Az suyla cok is yapmak da bize koymuyor. Evin icinde su ve elektrik olmasi bile bize konfordu yaniAyy ne güzel :) senin adına çok sevindim. Güzel bir tatil olmuş. Bol kafa dinlemeli.
2018 de internetten alınacak özel iletişim vergisinin oranı artacağı için fiyatlar zamlı olacak ama bu da fazla75 fazla geldi bana.
Senin satışı kv yapıyo, çok faalCumartesi gunu erkenden toptanciya gittim ve siparisleri aldim. Bir kac takim da genclere ve cocuklara hitap eden urunler de aldim. Oglen gibi k.valideme goturdum, tontonlar da geldiler kahve icmeye ve siparişlerini begene begene aldilar. Biri lohusa takimi da istemisti. Iki takim daha siparis verdi. Genc isi takimlarin biri de satildi, cocuk pijamalari da gitti. Biri de geline gostereyim deyip aldi. K.validem yeni siparisleri bu sabah yollamis mesajla. Allah bereket versin. Cumartesiye kadar siparisler artarsa yine gidip alicam. Daha komsulara, arkadaslarima ve akrabalara gostermedim. Bu is olacak gibi. K.valideme de mesgale oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?