Küçük Düşün Büyük Olsun!

Arkadaşlar evde internett icin aramaislar 75gb 75 lira demisler. Biz 60 liara öduyorduk turk telekom.
Bana pahali geldi.
Önerdiginiz baska bi tarife varmi
Bizim de tarife degismisti esim en son esim yukselttirmisti ama o öduyor ben bilmiyorum aksam bi sorayim yazarim.

Esim sürekli tvden bağlanıp dizi izliyor sınırsız ama belli bir yerden sonra artik agirlasiyor.

Oglumla esim bu konuda çatışıyorlar o diyoki senin oyunlarından oluyor o diyor ki senin dizilerinden.

Ben etkisiz eleman :)
Baba oğul arasına girilmez dimi

Bizim Türk telekom sınırsız 57 tl ama 35 gb dan sonra hızı yavaşlıyor diyorlar ben bir sürü dizi izliyorum yavaşladığını fark etmedim . Evlenmeden önce Turkcell almıştık annemin evine 2013 den beri kullandık ama WiFi diğer odalardan çekmiyordu evde ben hariç herkes şikayetçiydi geçen ay kapattırdım anneminkini

Arkadaşlar kuru yufkayi biliyor musunuz. Hani sacta pisirilip ust üste koyup yerden de su ile islayip yedigimiz.
İste onu isladiktan sonra buzlumta saklayaniniz var mi

Ben de bu sene 5 kilo vermek istiyorum. Daha cok okumak istiyorum ve evdeki herseyi atmak istiyorum. Ama bakalim yapabilirmiyim. Kullanmadigim cekyati, oturma grubunu, portmantoyu, cocuklarin odasindaki kitaplığı vs. Insallah yaparim.
At at inan süper oluyor. Ben hergün birşeyler atmaya devam ediyorum

Valla ben annem ile beraber başladım diyete. O Karatay yapıyor ben kafama göre takılıyorum. Benden iki kilo fazlaydı şimdi iki kilo az. Ben 4 verdim annem 8 verdi

Selamlar
Nasılsınız?

Yeni yıl ile ilgili çok güzel hedeflerim var. Tek keyfi harcamam kitap alışveirşi olacak.
Evden her şeyi atacam, kendime bir çorap bile almayacağım. Zira ihtiyacım yok. Sadece yazın kaynımın düğünü olacak, elbise almam lazım olacak.

Yıldım artık şu kredi kartından. 6 bini buldu yine. Kesildikten sonra ilk2 hafta iyi gidiyor sonra ne olduğunu anlayamıyoruz.

Ben karti takıntı yaptim 2.500tl kadar düşürcez
Daha cok birikim icin bu gerekli.

Merhaba tr_lelli ben de kk nı artık çok kullanmak istemiyorum.Tüm para kredi kartına gidiyor bedava gibi alıyoruz

Kredi kartı kadar lanet bir şey yok. Ben hiç kullanmıyorum. Acil bir durum olursa zaten bankalar bir mesajla bile kredi veriyor kredi kartı çıkartıyor. Prensip olarak kredi kartı çıkarmıyorum. Eşimin iki kartından birisini kapattık, birisi de kapanmak üzere. Daha önce bahsetmiştim bu mevzudan ve kafamız o kadar rahat ki anlatamam.

Çok güzeller. Çok güzel oyuncak sepetleri de olur.

Arkadaşlar kuru yufkayi biliyor musunuz. Hani sacta pisirilip ust üste koyup yerden de su ile islayip yedigimiz.
İste onu isladiktan sonra buzlumta saklayaniniz var mi
Sanki saklanmaz gibi düşündüm ama bilemedim hamurlasmazmi ıslatıp katlayinca.
Ben ıslayınca bile seriyordum ust uste gelince acilmiyorlardi.

Ayy böreği ne enfes olur ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…