- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
annemlerinki vodafone du 2 sene havaya para verdik hic dgru duzgn calismadi.bizimki de ttnet bzde memnun degiliz.anneme superonline baglattik 70 tl 100gb limitsiz ve de cok memnunuz 24mpbs hizi.ilk 3 ay 100 mpbs.75 fazla geldi bana.
Bizim de tarife degismisti esim en son esim yukselttirmisti ama o öduyor ben bilmiyorum aksam bi sorayim yazarim.Arkadaşlar evde internett icin aramaislar 75gb 75 lira demisler. Biz 60 liara öduyorduk turk telekom.
Bana pahali geldi.
Önerdiginiz baska bi tarife varmi
Ehehehe cok yakinda babaanneme de is dusecekSenin satışı kv yapıyo, çok faal
Penye ip aldım.
2 sepet örmüştüm çok kullanışlı oldular.
çekmece içlerinede yapıcam.
belki büyük oyuncak kutusu yaparım.
Arkadaşlar kuru yufkayi biliyor musunuz. Hani sacta pisirilip ust üste koyup yerden de su ile islayip yedigimiz.
İste onu isladiktan sonra buzlumta saklayaniniz var mi
Ben bilmiyorum buzlukta saklandigini arkadasim soruyorbuzlukta saklanır mı bilmem ama ıslak yufkalardan tava böreği yapabilirsin.
bende yapmak istiyorum ancak yapabilir miyim bilemedim....
fotoğraf var mı senin yaptıklaırndan
Ne kadar sirin olmuslar, eline saglik.
Ne kadar sirin olmuslar, eline saglik.
At at inan süper oluyor. Ben hergün birşeyler atmaya devam ediyorumBen de bu sene 5 kilo vermek istiyorum. Daha cok okumak istiyorum ve evdeki herseyi atmak istiyorum. Ama bakalim yapabilirmiyim. Kullanmadigim cekyati, oturma grubunu, portmantoyu, cocuklarin odasindaki kitaplığı vs. Insallah yaparim.
Valla ben annem ile beraber başladım diyete. O Karatay yapıyor ben kafama göre takılıyorum. Benden iki kilo fazlaydı şimdi iki kilo az. Ben 4 verdim annem 8 verdiBende bu sefer cok pis kararliyim ama karatay yapicam.
Çünkü etrafında kimi kilo vermiş görsem karatay diyor başka bisi demiyor.
Hiç denemedim bu karatayi ama anladigim kadarıyla tavuk köfte et falan var hic de benlik degil ya.
Yıldım artık şu kredi kartından. 6 bini buldu yine. Kesildikten sonra ilk2 hafta iyi gidiyor sonra ne olduğunu anlayamıyoruz.
Ben karti takıntı yaptim 2.500tl kadar düşürcez
Daha cok birikim icin bu gerekli.
Merhabatr_lelli ben de kk nı artık çok kullanmak istemiyorum.Tüm para kredi kartına gidiyor bedava gibi alıyoruz
ellerine sağlık ne güzel oolmuş..
Sanki saklanmaz gibi düşündüm ama bilemedim hamurlasmazmi ıslatıp katlayinca.Arkadaşlar kuru yufkayi biliyor musunuz. Hani sacta pisirilip ust üste koyup yerden de su ile islayip yedigimiz.
İste onu isladiktan sonra buzlumta saklayaniniz var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?