Canım insallah hepsi olur.Merhaba Kızlar
Her yıl olduğu gibi bu yılda kararlar aldım ve uygulamaya çalışacağım. Zaten genel olarak hayatımdan, yaşam şeklimden memnunum. Mutlu bir insanım yani...
Kendimi seven ve kendimle vakit geçirmeyi seviyorum. Çok kitap oluyorum. Spor yapıyorum. Asla tv izlemiyorum. Hayatımda gereksiz kimseyi tutmuyorum. İyi bir anne ve eş olduğumu düşünüyorum. Bunlara rağmen eksiklerim de çok.
Yeni yılda bedenime, ona zarar verecek birşey vermemeye çalışacağım. Yediklerime dikkat edeceğim. Diyet yapmak değil. Zararlı şeylerden vücudumu arındırmak istiyorum.
Sosyal medyayla gerçirdiğim zamanı azaltmak istiyorum.
Gereksiz para harcamamaya çalışacağım. Zaten pek harcamıyorum ama gözüme takılan şeyler oluyor.
Evdeki fazlalıklardan kurtulacağım. Özellikle kıyafetlerimin fazla olanlarından kurtulacağım
Daha fazla şehir ve ülke görmek istiyorum. Belki yıl ortasına doğru ufak çaplı bi blog açarım.
İşimde daha da iyi olmak istiyorum.
Bakalım nasip artık... başarabilecek miyim ???
İnşallah canımCanım insallah hepsi olur.
Şu hayatımızda istediklerimizi tutmamak olayında ben cok yol kât ettim..
Kafama takardim uyuyamazdım.
Allahım nasil dicem ya da nasil uzaklasabilirim vs vs kurardim.
Şuan sevmedigimden anında soğuyorum içine bir sogukluk geliyor yediğim içtiğim biri de olsa bu hani zamanında cok da sevdiğim olsa birseyini görünce hepsini unutuyorum.
Uzaklasabiliyorum, kafamda da kurmuyorum artik.
Sevmeyen yatağını ayri sersin derdi böyle durumlarda rahmetli babannem.
:)
Artık sevmedigim biri olunca gormemezlige geliyorum .
Aynı ortamda bile bulunmak zorunda kalsam onu muhattap alarak konusmuyorum yuzune bakarak cumle kurmuyorum o bisi anlatiyorsa dinlemiyorim baska seyle mesgul oluyorum telf bakiyorum.
Anlasınlar diye bilerek yapiyorum.
Ayrıca şöyle diyorum kendime ben bilerek kimseyi kırmıyorum, kelimelerimi seçerek konuşuyorum sevdigim insana deger veriyorum bir zahmet o da seviyorsa deger versin bana karsi kullandigi kelmilere cumlelere dikkat etsin. Diye kendime telkinde bulunuyorum.
Ne bloğun vardı?M maviduvar1 hocam çok güzel kararlar almışsın. Benimde eski bir bloğum vardı ona yeniden yazıcam kısmetse.
Kitapta okumak istiyorum yeni kitap siparişi vericem birkaç kitap var aklımda.
Birde yoga yapmak isyiyorum video izlicem youtubeden geçen yaptım o kadar bedenim rahatladı ki hiç inanmıyordum ama denemek istedim çok rahatlatıyor.
Birde hobi edinmeye çalışıyorum
Bdv deki konu dimiMerhaba kizlar..
Cuma gunu sitede yasadigim bir olaydan dolayi kolay kolay gelip yazmam artik..
Actigim bir konu cok fazla carpitilip cok aci cirkin bir hale geldi
Bugun brz kendime geldim..
Hepinize hayirli guzel gonlunuzce gecireceginiz bir yil dilerim..
Hakkinizi helal edin
Sanal ortamda buyuk ahlar almamak gerek bence.. Burasi bana cok aci verdi cok cok uzgunum..
Gördüm canim bosver onlari bazilari bdv de ego tatmini yapmayi cok seviyo yukariyi oku bak arkadaslar ne diyo yoksay onlari hayatina odaklan kim neyi nasil istiyosa öyle anlasinMerhaba kizlar..
Haxükkinizi helal edin
Sanal ortamda buyuk ahlar almamak gerek bence.. Burasi bana cok aci verdi cok cok uzgunum..
Gördüm canim bosver onlari bazilari bdv de ego tatmini yapmayi cok seviyo yukariyi oku bak arkadaslar ne diyo yoksay onlari hayatina odaklan kim neyi nasil istiyosa öyle anlasin
Buraya yada kisisel gelisime yazarsin sende istersen tabikiZtn uye profilini incelemek sonradan aklima geldi, cok fazla bsy soylemek istemiyorum, benim degil onlarin imtihani.
Birde yeni konular acilmis resmen sesli guldum, ama ben onlara benzeyip saldirmayacagim Allahindan bulsun, bana hayat yapacagini yapmis diyordu, Allah buyuk..
Ama site benim acimdan tatsiz hale geldi brz sessiz kalmak iyi gelecek..
Aa ay noldu ben okumadim.Merhaba kizlar..
Hakkinizi helal edin
Bloğunu bende takip etmek isterimM maviduvar1 hocam çok güzel kararlar almışsın. Benimde eski bir bloğum vardı ona yeniden yazıcam kısmetse.
Kitapta okumak istiyorum yeni kitap siparişi vericem birkaç kitap var aklımda.
Birde yoga yapmak isyiyorum video izlicem youtubeden geçen yaptım o kadar bedenim rahatladı ki hiç inanmıyordum ama denemek istedim çok rahatlatıyor.
Birde hobi edinmeye çalışıyorum
Son konuma baksana..Aa ay noldu ben okumadim.
Ama bdv icin ise uzulme.
Orada bir kitle var.
Herkesi üzmek icin gruplaşmalar resmen.
Bende orada ne zaman konu açsam mutlaka çok üzülüyorum o yüzden artık oraya konu açmıyorum. Orayı boşver bebeğim bak buraya gel biz buradayız olmaz mıEvet..
İnşallah canım
Ben de eskiden acayip takardım insanları. Acaba kırıldı mı acaba şöylemi böyle mi diye. Şimdi hiç sallamıyorum bile. Hayata bir kere geliyorum. Onun bunun için heba edemem
Ne bloğun vardı?
Yoga ben de istiyorum aslında ama o konuda hiç bilgim Yok.
İnşallah isteklerine kavuşursun
Bloğunu bende takip etmek isterim
Sayfa cok ilerlemiş tek tek okuyamam konunda haklisin.Son konuma baksana..
Iki kisi, cok uc noktalara gittiler
Ig açarsanda takip edelim bize adres verirsin.Yemek bloğum vardı.
2011 de yeni evlendiğimde açmıştım.
İlk denediğim tarifler falan. Şimdi daha iyi yapabildiğim için hem instagram açıcam hemde bloğuma yazıcam. Çok profesyonel değil kızlar lelli yazarım özelden canım.
Bende orada ne zaman konu açsam mutlaka çok üzülüyorum o yüzden artık oraya konu açmıyorum. Orayı boşver bebeğim bak buraya gel biz buradayız olmaz mı
Sayfa cok ilerlemiş tek tek okuyamam konunda haklisin.
Benim oglumu araba tutuyordu.
Ben dolmuşa elimden geldiğince binmedim..
toplasan oglum la bildiğim 5 sefer değildir. Ondada hep poşetim yanındaydı ve annem vardi.
Hep esim işini ayarlardı bize göre
O bırakır alırdı.
Ya da taksiyle giderdim.
Tamam çocuk bu ama kusunca da rahatsız olacaklar ne kadar poşetiz vs gezmesemde.
Ben o konularda hassasım.
Eğer mecburiyet yoksa cok ufak çocuklada dolmuş kullanılmamasından yanayim.
Helede cocuklarin onun Bunun kucağına oturtturulmasi beni sınır eden bir konu.
Tanımadıkları insanların kucaklarina cocuk veriyorlar
Ben kimseye çocuğunuzu tutayım demem yer veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?