Becerikli kankito yaa
Bende ayniyim.Çok tatlı olmuş
Örgü işlerinde hiç kabiliyetim yok ya
çok özeniyorum
Ama hiç mi yeteneği olmaz insanın
ellerine sağlık ne güzel oolmuş..
ben de yapmak istiyorummmmm....
oğlumun oyuncakları için çoraplarımız için kremler için ne güzel olurrrrr
Becerikli kankito yaa
Bende ayniyim.
Elime aldığımda beceremem artik anlatanı dinlerkende ateşler basıyor o an sıkılıyorum.
Benim kaynanamlar hep memleketde doğup büyümüşler birazda gelenekçiler her kız dantel bilmek yapmak zorunda gibi bir algı var onda.
Benim dantel yapamadığımı öğrenince zaten kadin soğudu kesin anında benden
Dantel yapmayan kiz mi gelin mi olurmuş dedi.
Olmuş iste ben dedim.
O dantel yapamadığımı söylememeliydim
Kesin ordan zaten kafadan bitti bizim ilişkimiz.
Orda film başlamış demek ben anlayamamisim.
Kadın bir süre daha evlendikten sonra benim basimada kakti.
Dantel sermedim bende inadına evime.
Oysa annem zavallı kanser örneklerine kadar yapmıştı . (Niye adı kanser örneği anlamadımda zaten)
Zalim hayat iste naparsin.
Helallik alım annemden.
Dantelsiz gelin ben genşlernapiyonuz.
Bütün kaynana gelin sorunlarının sebebi bence dantel
:)
Çok güzeller. Çok güzel oyuncak sepetleri de olur.
Vay çok güzel olmuş iş tutmuş Allah bereketini arttırsın inşallah canım.Cumartesi gunu erkenden toptanciya gittim ve siparisleri aldim. Bir kac takim da genclere ve cocuklara hitap eden urunler de aldim. Oglen gibi k.valideme goturdum, tontonlar da geldiler kahve icmeye ve siparişlerini begene begene aldilar. Biri lohusa takimi da istemisti. Iki takim daha siparis verdi. Genc isi takimlarin biri de satildi, cocuk pijamalari da gitti. Biri de geline gostereyim deyip aldi. K.validem yeni siparisleri bu sabah yollamis mesajla. Allah bereket versin. Cumartesiye kadar siparisler artarsa yine gidip alicam. Daha komsulara, arkadaslarima ve akrabalara gostermedim. Bu is olacak gibi. K.valideme de mesgale oldu
Becerikli kankito yaa
Ellerine emeğine sağlık çok minnoşlar çok da kullanışlı görünüyorlarPenye ip aldım.
2 sepet örmüştüm çok kullanışlı oldular.
çekmece içlerinede yapıcam.
belki büyük oyuncak kutusu yaparım.
Ellerine emeğine sağlık çok minnoşlar çok da kullanışlı görünüyorlar
Insallah devami da gelir. Cantada bir iki numuneyle gezicem sanirimVay çok güzel olmuş iş tutmuş Allah bereketini arttırsın inşallah canım.
Çok iyi fikir. Fotoğraflarını zaten çekmişsindir. Devamını dilerim canım.Insallah devami da gelir. Cantada bir iki numuneyle gezicem sanirim
Iki farkli markanin katologunu aldim. Kalitesini gorsunler diye de iki pijama takimini yanimda tasirim artik. Ama eglenceli bir ismis. :))Çok iyi fikir. Fotoğraflarını zaten çekmişsindir. Devamını dilerim canım.
Saklaniyor canim annem saklardiArkadaşlar kuru yufkayi biliyor musunuz. Hani sacta pisirilip ust üste koyup yerden de su ile islayip yedigimiz.
İste onu isladiktan sonra buzlumta saklayaniniz var mi
Canim annenle görüstügunde sorar misin. Isladiktan sonra posete koyarak mi sakliyor. Yani yapisma filan oluyor mu. Çözülmesini bekliyormuSaklaniyor canim annem saklardi
Icli kofteyle falan cok guzel olur
Ay çok güzel olmuş. Bende yapıcam inş. Yüzüme gözüme bulaştırmam.
Bende hep evden götürüyorum yemeklerimiKizlar oglen yemegimi hep evden getiriyordum. Bir kac arkadas daha var boyle yapan. Bu durumu cimrilik gorup elestiren arkadas, baktim bugun evden getirdigi yemegi yiyor. Bize de ay midem fena oluyor da, o yuzden getirdim vs. Kimse lafini bile etmemisti oysa. Disarida yemek yemeyi toplumsal statu olarak dayatan sisteme bir kez daha lanet ettim.
10 yıla kalmaz hastaliklarla boğusurlarKizlar oglen yemegimi hep evden getiriyordum. Bir kac arkadas daha var boyle yapan. Bu durumu cimrilik gorup elestiren arkadas, baktim bugun evden getirdigi yemegi yiyor. Bize de ay midem fena oluyor da, o yuzden getirdim vs. Kimse lafini bile etmemisti oysa. Disarida yemek yemeyi toplumsal statu olarak dayatan sisteme bir kez daha lanet ettim.
Ohh miss gibi ev yemegi, afiyet olsun.Bende hep evden götürüyorum yemeklerimi
Haslayip soguttuktan sonra ben koymustum. Yazin sardik gayet de guzel oldu canim.kızlar birşey soracağım.. ben lahana sarması çok severim.. malum yazın bulamıyoruz. lahana buzluğa girer mi.. şimdi koysam yazın arada yapsam.. fikir verirseniz çok mutlu olurum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?