- 27 Eylül 2014
- 959
- 2.417
- 113
Noldu size yaw nazaramı geldiniz.zelalke gecmis olsun bende cok halsizim birden yikti gecti yahu bu grip
Hic kar yagmadi cok korkutucu havalar
Canım yani omür geçiyor evet para ödemiyoruz şükür o anlamda ben cok rahatım nankörlük olur aksini inkar edersem.Bende bu yil hep burdan biktim diye yakiniyorum..heveslerim icimde kaliyormuş gibi hissediyorum.bazen aman saglik olsun en azindan kirada degiliz desemdee aslinda icim hicte oyle soylemiyor..bende az bi birikim yaptiktan sonraa yavaş yavaş almaya basliycam.
Bayadir oraya girmedim sadece netten aktüellerine bakiyorum.Merhaba hanımlar
dün su faturası gelmiş 37 lira geçen ayla aynı
Happy centerda indirim başlamış duyurulur
tr_lelli nescafe gold 100gr 20 liraydı görünce aklıma sen geldin
ciddi indirim yok 1-2 liralık indirimler
ben ihtiyacım olanları aldım
2 tane domates salçası aldım bir de başbaşı bulgur aldım pilavı normal bulgura göre daha lezzetli oluyor seviyorum
10 lira ödedim
Ben kendime nazar degdirdim, of daraldim of rapormu alsam,calismak istemiyorum aa bu yil bak su iyi geldi hasta olmadim derken kapima geldiNoldu size yaw nazaramı geldiniz.
Tv de de söylediler havaların böyle gitmesi hastalığa salgına sebep oluyormuş esimde fena hasta.
Kâr mikrobu kırar derlerdi hep
Gerçekmiş demek.
Canım yani omür geçiyor evet para ödemiyoruz şükür o anlamda ben cok rahatım nankörlük olur aksini inkar edersem.
Her yönden rahatim fakat evimi sevmiyorum.
Çok geçmiş olsun canım. Sorma valla ne fena bi salgın.zelalke gecmis olsun bende cok halsizim birden yikti gecti yahu bu grip
Hic kar yagmadi cok korkutucu havalar
dün aksam hiç kalkmadim, bu sabah da oglene kadar yattım sayilir, uzandım yani. Yeni kalktim birşeyler yedim ortalığı toparlim, sıkıldım yaa.zelalke gecmiş olsun.bol bol dinlen baska caresi yok dinlenmezsen daha cok sallaniyorsun.
cok geçmiş olsun. Haftasonu dinlen bari..Geçmiş olsun canım
Ben de hastayım ama evde istirahat edecek imkanım yok malesef çalışmam gerek
Gözlerim akıyor resmen
İyice dinlen benim için de:)
Ne kadar güzelsiniz maşallahSelam birikimci hanımlar :)
Bende birikim yaptıkça mutlu olanlardanım
Biz yeni evliyiz, her ikimizde çalışıyoruz
Yavaş yavaş ödecekleri bölüşmeye başladık
Ben ev kirası 900 , kredi kartım 500tl birde annemlerin internet faturasını ödüyorum 100tl
Geri kalanla aylık 100-150 tl akbil, 100 tl kuaför
Eşimle aylık bir cumhuriyeti kenara koyuyoruz
Ben kendimede aylık bi çeyrek alıyorum, eşimin haberi yok
Birde kumbara aldım eve tüm bozuklukları falan doldurdum içine. Eşim pantolon,mont ceplerindeki bozuk paralar hep yerlere düşüyor bende bi güzel onları kumbaraya koydum gitti :)
Ne birikse kardır. İsterse 3 ayda 60-70 biriksin eğer orda olmasa markette ,ıvır zıvıra gidecek en azından üstüne biraz ekler bi gr alırım diye düşünüyorum :)
Eşimle savurgan bir çift değiliz şükür. Dışarda yediğimiz yemek ayda 2 defayı geçmez.
Luzumsuz birşey almayız. Eşim canlı çiçek yolluyordu yeni evliyiz ya heves işte ikimizdede :) Artık onlaeıda istemeyeceğim. Onun yerine ihtiyacım olan birşeyi aldıracak yada dışarda yemek yeme teklifi sunacağım. Yazık çiçekler kuruyup gidiyor.
Çalıştığım için annecim buzluğa birşeyler hazırlıyor Allah razı olsun ondan bana büyük kolaylık oluyor
Et yemiyoruz yarın için ilk defa yapacağım allah'ın izniyle eşimin yüzünde güller açtı neredeyse.
Ama benim felsefem şu. Daha genciz, şuan ne kadar kenara koyarsak yarın önümüze bir kartoğu gibi büyüyerek gelecek İnşAllah
ihtiyacın varsa bak canım görünce direk dedim lelliye yazayımBayadir oraya girmedim sadece netten aktüellerine bakiyorum.
Aslında nescafemde yarilandi.
Baksam fena olmaz.
Indirim avcımizsın vesselam.
Ne kadar güzelsiniz maşallah
HoşgeldinizSelam birikimci hanımlar :)
Bende birikim yaptıkça mutlu olanlardanım
Biz yeni evliyiz, her ikimizde çalışıyoruz
Yavaş yavaş ödecekleri bölüşmeye başladık
Ben ev kirası 900 , kredi kartım 500tl birde annemlerin internet faturasını ödüyorum 100tl
Geri kalanla aylık 100-150 tl akbil, 100 tl kuaför
Eşimle aylık bir cumhuriyeti kenara koyuyoruz
Ben kendimede aylık bi çeyrek alıyorum, eşimin haberi yok
Birde kumbara aldım eve tüm bozuklukları falan doldurdum içine. Eşim pantolon,mont ceplerindeki bozuk paralar hep yerlere düşüyor bende bi güzel onları kumbaraya koydum gitti :)
Ne birikse kardır. İsterse 3 ayda 60-70 biriksin eğer orda olmasa markette ,ıvır zıvıra gidecek en azından üstüne biraz ekler bi gr alırım diye düşünüyorum :)
Eşimle savurgan bir çift değiliz şükür. Dışarda yediğimiz yemek ayda 2 defayı geçmez.
Luzumsuz birşey almayız. Eşim canlı çiçek yolluyordu yeni evliyiz ya heves işte ikimizdede :) Artık onlaeıda istemeyeceğim. Onun yerine ihtiyacım olan birşeyi aldıracak yada dışarda yemek yeme teklifi sunacağım. Yazık çiçekler kuruyup gidiyor.
Çalıştığım için annecim buzluğa birşeyler hazırlıyor Allah razı olsun ondan bana büyük kolaylık oluyor
Et yemiyoruz yarın için ilk defa yapacağım allah'ın izniyle eşimin yüzünde güller açtı neredeyse.
Ama benim felsefem şu. Daha genciz, şuan ne kadar kenara koyarsak yarın önümüze bir kartoğu gibi büyüyerek gelecek İnşAllah
Hoşgeldiniz
Böyle böyle oluyor işte büyük birikimler siz isi çözmüşsünüz zaten bereketli olsun
Amin canimAmin inşAllah hepimizin kazançları bereketli olsun Allah daha çok versin inşAllah
ihtiyacın varsa bak canım görünce direk dedim lelliye yazayım
bu indirimin broşürü yok ama
ekmek, yumurta vs şeyler dışında indirimsiz bişey almamak prensibim hepsi indirimli olcek
evet indirimleri takip edip sürekli ihtiyaçlarımı stoklu alıyorum zamlardan daha az etkilenmek içinİndirimleri takip ediyorsunuz demek ne güzel :)
Fırsat buldukça buradan paylaşırsanız ne güzel olur
evet indirimleri takip edip sürekli ihtiyaçlarımı stoklu alıyorum zamlardan daha az etkilenmek için
herkesin ulaşabileceği marketlerde önemli indirimler olunca buraya da yazıyorum mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?