Benimde annem der hepbir ablam hep derki;
şimdi gençsin anlamıyorsun, ileride görürsün nasıl oluyor, çok ararsın bu günleri diye onu hatırlattın bana
ben muhasebeciyim bazı sorunlu devir işlemleri için çalışmam gerek yoksa diğer kişiler de çalışamıyor
mecburiyet tamamen normal rutinde olsam mutlaka dinlenirdim sonra daha sıkıntılı geçiyor
Aynen öyle canımBenimde annem der hep
Canının kiymetini bilmiyorsun ilerde cikar acisi atlet giy corap giy bla bla söylenir
Hakli tabiki ama iste insanoğluyuz anlamıyoruz basa gelmeden
Yok degilim, cocuklar soz konusu olsa daha hassas olurdum
Evrak isi; fakat bu ara taseron gecisleri var cok.yogun
Ztn gecen haftadan beri surune surune gidiyordum
Birazdan mudurumle gorusup orta yol bulurum diye dusunuyorum.
Canım geçişler için son gün yarın. Olmazsa yarın git cuma gitme
Basvurular tamam fakat guvenlik sorusturmalarinda uyardigim halde tasdikname alanlarin okulunu yazdiklari icin bu kdr olay oldu. Kendi hatalarini bana bulastirmaya calisiyorlar usteleyip dogru bilgiyi tespit etmeleri gerekiyordu.
Ztn yarin gitmemem gerekiyor, bu aksam sacimi islatirsam olmaz sabah ayazinida yemek istemiyorum saat 07 15 te evden cikiyorum 1 saat yol var.
Canım ben spiralin ara kanamalarda yaptığını duymustumSelamlar
Geçmişi okuyamadım ama hastalar var galiba, geçmiş olsun diyeyim.
Kızlar ben hatırlarsanız 15 gün önce spiral taktırmıştım. Bugün kanamam oldu, lekelenme şeklinde 2-3 kere. Ve hafif de adet sancısı gibi sancım var.
Daha adetime 2 hafta var. Neden ola ki?
Birikim adına da günlerim para harcamamakla geçiyor çok şükür
Kizlar yarinda gitmeyecegim, mudurumu aradim ( ayni gun ise basladik birlikte ne yaparsak yaptik tecrube ettik zamanla dengeyi kurduk ben daha cok calisan, o daha cok ezilen oldu mudur ama yasananlar baska)
Once donemedi toplantidaymis cikinca ararmisiniz dedim unuttu saat onda msj atarak kotu oldugumu yazdim sabah kalktigimda nasil yapalim konusuruz olurmu dedim en azindan haberiniz olsun dedim.
Unuttugunu soylemis bende yokum suradayim ( is icin taseron gecisleri) arkadaslarina soyle demis yani ben hepinize gicigim beni karistirma demek
Odada hep dengeleyici oldum ozellikle izin konusunda destek oldum hep son izin aldim bekardim programi onlara gore yaptim is yerine 45 km uzagim tabiki bazi seyleri farkli yasayacagim cok sinirliyim su tavrina mudurluk boyle olmaz.
Burnum kaniyordu bogazimdanda kan geliyor agzim yara icinde
Cok halsiz oldugumu burnumdan ve bogazimdan kan geldigini midemin bozuk oldugunu 2 gundur hic kalkmadigimi ve boyle olacagimi tahmin etseydim daha uzun rapor alacagimi soyledim
Rapor alma biz su islemi yaptik demis
Allahim galiba bensiz olmuyor vazgecilmezim
Ben haftaya eksik kalani toplarim meraklanmayin once saglik dedim
Gecenin korunde msjlasmaya bak yahu hicte sevmem ama konusmasam bu gece uyumazdim
Neyse isimi gordum ama bundan sonra brz elimi cekip sadece isle ilgilenicem kim nasil izin aliyorsa alsin
Ara tatilde kendisi izin alicakti, odadakilere izin yok dedi bende biz kendimiz ceviririz sizin yedeginiz baskasi dedim ortam yumusadi simdi elimi surmem agzimi acmam.
Günaydın
Şöyle uzun uzun deliksiz uyuduğum günleri özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?