Küçük Düşün Büyük Olsun!

Benimde annem der hep
Canının kiymetini bilmiyorsun ilerde cikar acisi atlet giy corap giy bla bla söylenir
Hakli tabiki ama iste insanoğluyuz anlamıyoruz basa gelmeden

Canım geçişler için son gün yarın. Olmazsa yarın git cuma gitme
Yok degilim, cocuklar soz konusu olsa daha hassas olurdum
Evrak isi; fakat bu ara taseron gecisleri var cok.yogun
Ztn gecen haftadan beri surune surune gidiyordum
Birazdan mudurumle gorusup orta yol bulurum diye dusunuyorum.

Canım geçişler için son gün yarın. Olmazsa yarın git cuma gitme

Basvurular tamam fakat guvenlik sorusturmalarinda uyardigim halde tasdikname alanlarin okulunu yazdiklari icin bu kdr olay oldu. Kendi hatalarini bana bulastirmaya calisiyorlar usteleyip dogru bilgiyi tespit etmeleri gerekiyordu.
Ztn yarin gitmemem gerekiyor, bu aksam sacimi islatirsam olmaz sabah ayazinida yemek istemiyorum saat 07 15 te evden cikiyorum 1 saat yol var.

O zaman yat dinlen canım

zelalke bol kivi ye.
Karabiberli çorba iç. Geçmişler olsun.
Selam kızlar.
Yeni gelenlrr hoşgelmişler.
Bendr evdeyim parayı günle ve kumbara olarak biriktiriyorum.
Pazar üstü artanları hiç affetmem kumbaraya.arada da eşime kumbaramı alıp gidiyorum bak ağlıyor kaç gündür para atamadım hadi sevindirelim diyorum 1 ayda 70 80 birikiyor öyle. Çok değil ama ekstra da 100 tl veriyor.
Sağolsun destek oluyor

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
zelalke geçmiş olsun canım
E Esila09 geçmiş olsun dinlen canım yada sabah değilde daha sonra git öyle bir imkanın varsa

Bende bitkinim ayrıca çok gerginim gözüm ağrıyor kayıyor bir tuhaf yani kayma öncesinde çok yorgunnolduğumda oluyordu ama 2-3 gündür geçmedi

Harcamalar çok bu ara

Ben aksam üzeri kurabiye yaptim
Sonra yemek fasli
Kestane sonra meyve simdi de kahveyle kapanisi yapıcam
Esim daha da ıhlamur falan soruyor bi miden dursun be adam
Taylotda icti ne cok karistiriyor hep böyle
Ben hiç birinden yemedim kahve icicem ama

Selamlar
Geçmişi okuyamadım ama hastalar var galiba, geçmiş olsun diyeyim.

Kızlar ben hatırlarsanız 15 gün önce spiral taktırmıştım. Bugün kanamam oldu, lekelenme şeklinde 2-3 kere. Ve hafif de adet sancısı gibi sancım var.

Daha adetime 2 hafta var. Neden ola ki?

Birikim adına da günlerim para harcamamakla geçiyor çok şükür

Canım ben spiralin ara kanamalarda yaptığını duymustum

Kizlar yarinda gitmeyecegim, mudurumu aradim ( ayni gun ise basladik birlikte ne yaparsak yaptik tecrube ettik zamanla dengeyi kurduk ben daha cok calisan, o daha cok ezilen oldu mudur ama yasananlar baska)
Once donemedi toplantidaymis cikinca ararmisiniz dedim unuttu saat onda msj atarak kotu oldugumu yazdim sabah kalktigimda nasil yapalim konusuruz olurmu dedim en azindan haberiniz olsun dedim.
Unuttugunu soylemis bende yokum suradayim ( is icin taseron gecisleri) arkadaslarina soyle demis yani ben hepinize gicigim beni karistirma demek
Odada hep dengeleyici oldum ozellikle izin konusunda destek oldum hep son izin aldim bekardim programi onlara gore yaptim is yerine 45 km uzagim tabiki bazi seyleri farkli yasayacagim cok sinirliyim su tavrina mudurluk boyle olmaz.
Burnum kaniyordu bogazimdanda kan geliyor agzim yara icinde
Cok halsiz oldugumu burnumdan ve bogazimdan kan geldigini midemin bozuk oldugunu 2 gundur hic kalkmadigimi ve boyle olacagimi tahmin etseydim daha uzun rapor alacagimi soyledim
Rapor alma biz su islemi yaptik demis
Allahim galiba bensiz olmuyor vazgecilmezim
Ben haftaya eksik kalani toplarim meraklanmayin once saglik dedim
Gecenin korunde msjlasmaya bak yahu hicte sevmem ama konusmasam bu gece uyumazdim
Neyse isimi gordum ama bundan sonra brz elimi cekip sadece isle ilgilenicem kim nasil izin aliyorsa alsin
Ara tatilde kendisi izin alicakti, odadakilere izin yok dedi bende biz kendimiz ceviririz sizin yedeginiz baskasi dedim ortam yumusadi simdi elimi surmem agzimi acmam.

Geçmiş olsun dilekleri dileyen herkese.cok teşekkür ederim.. aksam misafirlarim vardi, yarim saat önce gittiler. Ben de mutfağı topladim, bulaşık makinasını çalıştırdım. Oturma odasını süpürürdüm, uyumaya gideceğim. Cok şükür gribi atlattim sanırım :) simdi yatma vakti.. iyi geceler hepinize..

Çok geçmiş olsun E Esila09 mutlaka yarın bir doktora görünün.Burun kanaması bir de boğazdan geliyormuş ihmale gelmez.İçiniz rahat etsin

Günaydın
Ben fena enerjigim
Civilin büyük mağzası var bir avm nin karşısında bugün oraya gideceğim arkadasimin bebisine hediye bakicam sonra avm girer bir turlarim.
Oglum okuldan gelene kadar donmek istiyorum.

Dahiliye ve beyin cerrahi bölümünden randevu bakıyordum taa 15 gun sonraya veriyor.
Boynum bu ara ağrımaya başladı hayır olsun kazadan kalma bisi olmasından endişe ediyorum sanirim mr girmem gerekecek.
Dahiliyeyede kan tahlili yaptırmak istiyorum.
Dvit ve b12 eksikliğim var gibi hissediyorum.
Ara ara baş dönmesi üşüme halsizlik gibi şeyler var.

Randevu almak bir dert valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…