Küçük Düşün Büyük Olsun!

Iste tam benim durum.
Ben almak istiyorum ama şu sebepden çıkma ümidiyle burdan yeni evimde kullanırım diye heves iste.
Aynen bende hep yeni eve alirim hevesindeyim yaa ama bazende umitsizsizlige kapiliyorum yaa ne kadar surecek bu ev meselesi.su anki ev ne zamab bolunecek ne olacaksa artik olsunn istiyorum. 1 battaniye 1 nevresim tk almiştim geçen yaz kendi evimde kullanirim diye acamadim ama acaba hata mi yapiyorum aldigimi kullansam mi ne dersiniz

hoşgeldin öncelikle. Arkadaslar yazmış ama ben de fikrimi yazim dedim. Zaten 5 ay sonra bi kredin bitiyormuş. Ondan sonra 30 aylık tek kredin kalacak. Bence baska krediye hiç bulasma. +900 tlye geçeceksin. Onunla da gayet güzel birikim yapılır.

Günaydın kızlar. İşe gitmedim bugün. Dinlenmem gerek fena ilerledi şu grip. Neyse.Bugün toparlarım inşallah.
Öğleden sonra akşam yemeğimi yaparım. Ne yapacağım henüz fikrim yok..

Günaydın hanımlar okuyorum ama yazamiyorum bu ara yoğun geçiyor ev yemek eş kızlar okullar bölünmüş durumdayim neyse 15 tatile az kaldı gerçi onda da büyük temizliğe girmek istiyorum sağlık olsun herşey hallolur para işleri durgun herkes gibi harcamamaya çalışarak en azından 15 ini beklemeye devam elimizde kalanlarla ayı cikicaz mecbur
Bu arada tr_lelli hanım msjnizdakı detay dikkatimi çekti bebek var sanırım hayırlı olsun şimdiden olmadıysa bile tez zamanda olur inşallah

Günaydın herkese birkaç gündür okuyorum ama geriye dönük okuyamadım sayfaları.Kısaca kendimden de bahsedeyim.Çalışıyorum 1 tane de ufak çocuğumuz var kira vs. kredi borcumuz yok.Olursa da kasko poliçe ya da kredi kartına taksit borcu oluyor. Elimden geldiğince para biriktiriyorum.Sizden fikir almak istedim. Çalışan bayanlar siz nasıl biriktiriyorsunuz.Harcamalar nasıl oluyor ,eşiniz mi karşılıyor ev market vs. giderlerini.Paylaşımınız nasıl oluyor masrafları.

Hoşgeldin canım

Öncelikle hoşgeldin bahar6198

Ben de çalışan bir kadınım
Eşim fatura kredi giderlerini karşılıyor kendi kk ödemesi de ona ait

Bende mutfak gideri kendi kk ve oğlanın kreşini ödüyorum

Geri kalanı birikime ayırıyoruz

Selamlar Hanımlar,
İşyerinde denetim vardı. Yeni gittiler
Bu hafta kendi araçlarımız ile işe gidip gelme meselesini bitirdik çok şükür. Bir tane şirket aracı alındı. Aynı yerde oturan 4 kişi beraber gidip gelmeye başladık. Bu benim hafta içi hiç para harcamamam anlamına geliyor ki bu iyi birşey. Geçen ayın yakıt ücretini bu ay başında almıştım. Toplam 850 lira. 500 lirası ile dolar aldım hemen. Kalanını da kendi kullanımımız için yakıt aldım.
Artık eşim araba ile işe gidip gelecek çünkü sabahları kızımı okula bırakacak. Allahtan işi eve yakın, benim işim gibi şehrin bir ucunda değil.

@bahar6198 bizim eşimle bütçelerimiz ayrı. Her ikimizde de aynı miktar para kalacak şekilde aylık ödemeleri bölüştük. Kalan tutarı nasıl kullanacağını maaş sahibi belirliyor. Birbirimizin harcamalarına karışmıyoruz.

Teşekkürler canım hoşbuldum
Ben çoğunluğu eşime devrettim faturalar mutfak vs. açıkçası borcumuz olmadığı için ,kendimde kartlarımı ödüyorum oğluma harcıyorum annem için harcama yapıyorum ve çocuğuma annem bakıyor saolsun küçük daha kreşi 1 sene sonra düşünüyorum.
Arada araç giderlerine falan ya da ev içindeki market ekstra şeylere de harcıyorum

Son düzenleme:
Anladm canım. Ben de öyle yapayım ozman.
Saçımı kestirip boyatacktm kartla hallederşm diyordm ozmaan parasını alayım kartla ödeyeyim. Parayı da kenara atayım. En iyisi böyle sanırım.
Bir de ben para istemeyp kartla halledince karta çok geliyor diye söyleniyor bazen.
Biraz ne nekadar tutuyor görsün öğrensn bakalm nasıl olck.
Kartın ekstresine bakmasa her ay altın alıp kenara koym dicem ama bakarsa sıkıntı olur.
Para yok diyorm sen her ay altn almşsn der:/

Benim bir arkadaşım var,ne zaman biraraya gelsek erkeklere hiç acımayın alin parasını derdi . Siz de para biriktirin diye bütün kızları tembihlerdi. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…