Aman işte neyse boşver valla sinirleniyorumIyide ters bisey konusulmuyoki orda..hakaret yok hic bise yok.. ya burda tartisamiycksak niye forum var? Kimisi abartip kisisel saldiriyo iste onlarin afaroz edilmesi lzm asil :)
Tasarruf -birikim -kumbara = gelsin altınlar dövizler:) zulalar.Selam :) 38.658 mesajin özetini geçebilecek olan var mi
bende aynı bir kac gündür hiç çıkmadım.Telli canım merhaba güle güle kullan montunu . Ben birkaç gündür çıkmıyorum parada harcamıyorum doğal olarak
Hosgeldinizhosbulduk:))
ilk sayfaları okudum da evdeki kumbaraya bakıp duruyorum:))
eşime söylemiştim para biriktirecegim diye bana küçük bir kumbara almış
oglumda ortak oldu.birlikte para atacağız.açınca pay edecegiz
Bdv de bir konu vardı bende oraya bizim buranın linkini kopyaladım bol bol yeni arkadaş geliyor bize telliTasarruf -birikim -kumbara = gelsin altınlar dövizler:) zulalar.
Iyide ters bisey konusulmuyoki orda..hakaret yok hic bise yok.. ya burda tartisamiycksak niye forum var? Kimisi abartip kisisel saldiriyo iste onlarin afaroz edilmesi lzm asil :)
Kimin tavuğuna kışt dediniz :)Aman işte neyse boşver valla sinirleniyorum
teşekkür ederim hosbuldukHosgeldiniz
Ben Pazartesi ye kadar çıkmayı planlamıyorum maaşımızı alınca çıkarızbende aynı bir kac gündür hiç çıkmadım.
bugün çocuklara söz verdim bakalım.
onlara ufak tefek biseyler alırım.
paraya kiyacagim bugün ha ha
evde domates ihtiyacı vardı eşime sipariş ettimordan kardayim
Kız Allah seniBdv de bir konu vardı bende oraya bizim buranın linkini kopyaladım bol bol yeni arkadaş geliyor bize telli
Yasak mı neeeeKız Allah seninki
Yasak olmasin sankin
Valla benim kimsenin tavuguyla isim olmaz :) fazla dobra olunca bole oluyo :)Kimin tavuğuna kışt dediniz :)
Ayrıca seni parayla tutup reklamımı yaptirtsam her yerde napsamBdv de bir konu vardı bende oraya bizim buranın linkini kopyaladım bol bol yeni arkadaş geliyor bize telli
Ben horozumu saldım tavugu olan dusunsun diyorsunValla benim kimsenin tavuguyla isim olmaz :) fazla dobra olunca bole oluyo :)
Sen ne kadar tatlısın böyle yaaaaAyrıca seni parayla tutup reklamımı yaptirtsam her yerde napsam
Site bana para vereydi verirdim hepinize
Hahaha heh aynen oldu:)Ben horozumu saldım tavugu olan dusunsun diyorsun
link paylaşmak yasak değil diye biliyorum.Kız Allah seninki
Yasak olmasin sankin
Ya Zeynep geldi bak yeni arkadaş onun evde malzeme yokmuş pek para az misafir gelecekmiş . Ne yemek yapsam dedi orada konuşup durdular bende zeynebi savundum burayı söyledim geldilerBen horozumu saldım tavugu olan dusunsun diyorsun
Yok ya yasak değil galiba eğer ban yersem bunun yüzünden olacak o zamanlink paylaşmak yasak değil diye biliyorum.
zaten burası surekli gördüğüm bir forumdu benim.
mutfakta pratik öneriler buluruz paylasiriz belki diye geldim ben:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?