- 27 Eylül 2014
- 959
- 2.417
- 113
Daha çok var benim uyuyabileceğim zamanlara tek hayalimGünaydın
Bende özledim
uykularııı
Randevu almak hep dert netten kbb için bile 2-3 günden önceye randevu alamıyosun,hastalık geçecek gidene kadar.Günaydın
Ben fena enerjigim
Civilin büyük mağzası var bir avm nin karşısında bugün oraya gideceğim arkadasimin bebisine hediye bakicam sonra avm girer bir turlarim.
Oglum okuldan gelene kadar donmek istiyorum.
Dahiliye ve beyin cerrahi bölümünden randevu bakıyordum taa 15 gun sonraya veriyor.
Boynum bu ara ağrımaya başladı hayır olsun kazadan kalma bisi olmasından endişe ediyorum sanirim mr girmem gerekecek.
Dahiliyeyede kan tahlili yaptırmak istiyorum.
Dvit ve b12 eksikliğim var gibi hissediyorum.
Ara ara baş dönmesi üşüme halsizlik gibi şeyler var.
Randevu almak bir dert valla.
İyi olmana sevindim canımgünaydın kızlar.. işe geldim bugün, kendimi daha iyi hissediyorum çok şükür.
Ah uyku ahhGünaydın hanımlar
uykumu alamıyorum 2 haftadır yetmiyor 12den önce yatamıyorum sabah 6 buçukta kalkıyorum bütün gün esniyorum sinirli oluyorum
bugün pazara gideceğim iş çıkışı ne alsam bilemiyorum
Bu propolis ne iyi ya bende alacağım unutuyorum iyi oldu hatırlattın canımGünaydınlar
Tüm hastalarımıza geçmiş olsun.
Havaların dengesiz olduğu şu günlerde çocuklara propolis veriyorum müthiş bir şey herkese de tavsiye ederim.
Hastalıkları hafif burun akıntısı ve hafif ateşlerle atlattık çok şükür. Az biraz boğazım ağrıdığında falan bende alıyorum ertesi güne bir şeyim kalmıyor.
Yalnız iştah açıyor benim için tehlikeli yani ne yapsam ne yesem oluyorum.
Geç gördüm canım gün içinde pek giremiyorum.
Fellah köftesi
1 bardak ince bulgur a 1 bardak sıcak su dök kısır gibi beklet içine 1 yumurta biraz salça karabiber pulbiber nane koy 1 bardak un alıyordur sanırım göz kararu yapıyorum yavaş yavaş dök eline yapışmayınca minik köfte yap ortasına bastır.su kaynat tenverede kaynayınca az tuz at ve köfteleri at içine 3 dk bekle çıkar.soğuduğunda sarımsaklı yoğurt dök
Başka bir tencerede yağ dök sarımsak salça kavur.yoğurdun üstüne dök. Sarımsaklı yoğurt istemezsen sadece salça sos yapabilirsin çok olsun ama tüm köfteler bulansın. Maydanozla süsle.
İçli köftede 1 bardak ince bulgur u 1 bardak su ile haşla içine 1 bardak un baharatuz baharat.
(İstersen bir avuç irmik) su yardımı ile elinr ceviz kadar al ortasını açtır ince yap çok incr olsun içine soğan kıyma salça kavur koy kapat ister kızart ister haşla ya da her ikisini yap.
İrmikli sevmiyorum ben.
Her ikisinide soğuk su ile elini bula öyle yap yapışmax.
Propolis kaç yaşından itibaren veriliyor çocuklaraGünaydınlar
Tüm hastalarımıza geçmiş olsun.
Havaların dengesiz olduğu şu günlerde çocuklara propolis veriyorum müthiş bir şey herkese de tavsiye ederim.
Hastalıkları hafif burun akıntısı ve hafif ateşlerle atlattık çok şükür. Az biraz boğazım ağrıdığında falan bende alıyorum ertesi güne bir şeyim kalmıyor.
Yalnız iştah açıyor benim için tehlikeli yani ne yapsam ne yesem oluyorum.
Tam olarak bilmiyorum canım benimkiler 12 ve 8 yaşında Anavarza Stamina karışım halinde olanı veriyorum.Propolis kaç yaşından itibaren veriliyor çocuklara
Aaa sen de mi geldinAy bende takilim buraya en iisi )
Saol yavru :) ya valla su bdv dan ciksak kk bi derya amann milletin derdinden ekonomi yapmaya firsat kalmamis :)Herkese merhaba Kızlar ay yazamadım buraya bi halsizlik var üzerimde o yüzden nasılsınız yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Ben birazdan ban yerim bdv de izle görSaol yavru :) ya valla su bdv dan ciksak kk bi derya amann milletin derdinden ekonomi yapmaya firsat kalmamis :)
Ya benim cezam daha dun bitti niye ceza yedigimide bilmiom ne yazikki.. kimseyede hakaret etmem millet neler saydirio ayni cezayi yiyoz haksizlik bence : (Ben birazdan ban yerim bdv de izle görbazen abuk subuk yorumlar geliyor bende Zeynep’in avukatı oldum orada
Zeynep konuyu kapattırsın bence orada valla bildirim geliyor sürekli gidip bakıp cevap yazıyorum offfYa benim cezam daha dun bitti niye ceza yedigimide bilmiom ne yazikki.. kimseyede hakaret etmem millet neler saydirio ayni cezayi yiyoz haksizlik bence : (
hosbulduk:))Herkese merhaba Kızlar ay yazamadım buraya bi halsizlik var üzerimde o yüzden nasılsınız yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Telli canım merhaba güle güle kullan montunu . Ben birkaç gündür çıkmıyorum parada harcamıyorum doğal olarakIstediğim montu aldım sonunda.
189tl idi indirimden 129tl aldim.
Kotondan.
Esimede su parfüm sözümü tuttum.
Tee yılbaşında alcaktım sözde:)
35tl de ona verdim o da kotondan.
Arkadaşımın bebisine hediye aldım 40tl oraya gitti.
Dinlerkende oğluma dürüm aldım 10tl ona gitti
Ecz. 12tl verdim
Ben dışarı cikmim en iyisi cok fena.
Kartdan çektirdim montu beybi kıyafetini falan.
Iyide ters bisey konusulmuyoki orda..hakaret yok hic bise yok.. ya burda tartisamiycksak niye forum var? Kimisi abartip kisisel saldiriyo iste onlarin afaroz edilmesi lzm asil :)Zeynep konuyu kapattırsın bence orada valla bildirim geliyor sürekli gidip bakıp cevap yazıyorum offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?