Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın
Bende özledim
uykularııı
Daha çok var benim uyuyabileceğim zamanlara tek hayalim tr_lelli gibi çocukları okula yollayıp uzun uzun uyumak :)
Randevu almak hep dert netten kbb için bile 2-3 günden önceye randevu alamıyosun,hastalık geçecek gidene kadar.
Aman ihmal etme canım kansızlıkta halsizlik yapar

günaydın kızlar.. işe geldim bugün, kendimi daha iyi hissediyorum çok şükür.
İyi olmana sevindim canım
Ah uyku ahh

Günaydınlar
Tüm hastalarımıza geçmiş olsun.
Havaların dengesiz olduğu şu günlerde çocuklara propolis veriyorum müthiş bir şey herkese de tavsiye ederim.
Hastalıkları hafif burun akıntısı ve hafif ateşlerle atlattık çok şükür. Az biraz boğazım ağrıdığında falan bende alıyorum ertesi güne bir şeyim kalmıyor.
Yalnız iştah açıyor benim için tehlikeli yani ne yapsam ne yesem oluyorum.

Bu propolis ne iyi ya bende alacağım unutuyorum iyi oldu hatırlattın canım

ben de ancak gördüm pek giremiyorum işyerinde :)

Propolis kaç yaşından itibaren veriliyor çocuklara

Saol yavru :) ya valla su bdv dan ciksak kk bi derya amann milletin derdinden ekonomi yapmaya firsat kalmamis :)
Ben birazdan ban yerim bdv de izle gör bazen abuk subuk yorumlar geliyor bende Zeynep’in avukatı oldum orada

Istediğim montu aldım sonunda.
189tl idi indirimden 129tl aldim.
Kotondan.
Esimede su parfüm sözümü tuttum.
Tee yılbaşında alcaktım sözde:)
35tl de ona verdim o da kotondan.
Arkadaşımın bebisine hediye aldım 40tl oraya gitti.
Donerkende oğluma dürüm aldım 10tl ona gitti
Ecz. 12tl verdim

Ben dışarı cikmim en iyisi cok fena.

Kartdan çektirdim montu beybi kıyafetini falan.

Ya benim cezam daha dun bitti niye ceza yedigimide bilmiom ne yazikki.. kimseyede hakaret etmem millet neler saydirio ayni cezayi yiyoz haksizlik bence : (
Zeynep konuyu kapattırsın bence orada valla bildirim geliyor sürekli gidip bakıp cevap yazıyorum offf

Herkese merhaba Kızlar ay yazamadım buraya bi halsizlik var üzerimde o yüzden nasılsınız yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
hosbulduk:))
ilk sayfaları okudum da evdeki kumbaraya bakıp duruyorum:))
eşime söylemiştim para biriktirecegim diye bana küçük bir kumbara almış
oglumda ortak oldu.birlikte para atacağız.açınca pay edecegiz

Telli canım merhaba güle güle kullan montunu . Ben birkaç gündür çıkmıyorum parada harcamıyorum doğal olarak

Zeynep konuyu kapattırsın bence orada valla bildirim geliyor sürekli gidip bakıp cevap yazıyorum offf
Iyide ters bisey konusulmuyoki orda..hakaret yok hic bise yok.. ya burda tartisamiycksak niye forum var? Kimisi abartip kisisel saldiriyo iste onlarin afaroz edilmesi lzm asil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…