Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ya Zeynep geldi bak yeni arkadaş onun evde malzeme yokmuş pek para az misafir gelecekmiş . Ne yemek yapsam dedi orada konuşup durdular bende zeynebi savundum burayı söyledim geldiler
Zeynep bizim zeynep mi.
Bakım su konuya bende kiz merak ettim.
Gelsinler ben yemek yaparim burda az malzemos:)
Çıkın çıkın gelin anacim

İg hikayeye bugün bebek magzasindan resim attim dm yikiliyo yoksa bebek mi var die.
Esimin ofisten dahi yazdılar hahaha
Esiminde haberi yok demek söyleyin 4 aylık dedim
Ayyy bu millet alem valla
Sen onu bırakta burası yıkılıyor telli sana yeni arkadaşlar getirdim bakkk

Yok ya yasak değil galiba eğer ban yersem bunun yüzünden olacak o zaman
Şimdi orayı karistiripda bani benim topigin linkine atma :)
Siz orda tavuk kovaladınız ikiniz dimi
Ya yasak degildir sanirim ben bilemedim.

Önümüzeki hafta 4 veya 5 gram altın alıcam ya sıcak sıcak dokunucam
O zeynep varya tam benim kalemim gelsin
1 paketin 3tl hesabını yapıyor tam birikim topiklerine örnek
Böyle böyle idare edicez cidden.

Evdekilerle neler yapılabilirı konuşuruz.
Önce evdekileri tüketmek evdekilerle üretmek lazim.

Ben ona diğer konusunda da söyledim bunu galiba geldi bebişim yukarda yazdı zaten

Sen ne kadar tatlısın böyle yaaaa
Oturdugun yerde para iste :)
Ben ona özet gecmisim tamam o Zeynebin o zeynep olduğunu bilmiyordum öğrendim artik daha unutmam.
Yemek yapması daha mantıklı geldi bana ama hamur isi fırın yakiyo
Merhaba bayanlar aranıza yeni geldim ufak tefek birikim yapma planlarımız var neler önerirsiniz? :)
Hoşgeldiniz
Ben altinciyim.

Daha tartışılıyor konu orada

Yemeğim yok ya daha yemek yapicimmm
Gez gez gel yemek yap revami.

Hadi ya ben bir kaç sayfa okudum cok tartışma (yani polemik hakaret bâbında) bisi yok ki.
Evette ban yeniyor ya durduk yere deniyor bende korktum ban yemek istemiyorum . Sizden ayrılamam

Yemeğim yok ya daha yemek yapicimmm
Gez gez gel yemek yap revami.
Bende tavuk haşlıcam. Suyuna arabaşı çorbası yapıcam. Sonra makarna yapıcam üzerine domatesli soğanlı bir sos yapıcam. Sonra patates havuç ve brokoli haşlayıp üzerine sarımsaklı yoğurt zeytinyağı döküp birde salata yapacağım.

altın mııı en sevdiğim daha önce eşimle altına yatırım yapıp güzel biriktirmiştik arabamızı aldık tabi ki sadece altnlarla değil ama büyük kısmı altınla alındı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…