Zeynep bizim zeynep mi.Ya Zeynep geldi bak yeni arkadaş onun evde malzeme yokmuş pek para az misafir gelecekmiş . Ne yemek yapsam dedi orada konuşup durdular bende zeynebi savundum burayı söyledim geldiler
Sen onu bırakta burası yıkılıyor telli sana yeni arkadaşlar getirdim bakkkİg hikayeye bugün bebek magzasindan resim attim dm yikiliyo yoksa bebek mi var die.
Esimin ofisten dahi yazdılar hahaha
Esiminde haberi yok demek söyleyin 4 aylık dedim
Ayyy bu millet alem valla
Şimdi orayı karistiripda bani benim topigin linkine atma :)Yok ya yasak değil galiba eğer ban yersem bunun yüzünden olacak o zaman
Yok bu yeni Zeynep https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/misafir-ve-yemek.1051893/page-15#post-54282759Zeynep bizim zeynep mi.
Bakım su konuya bende kiz merak ettim.
Gelsinler ben yemek yaparim burda az malzemos:)
Çıkın çıkın gelin anacim
bundan dolayı ban yemezsiniz.Yok ya yasak değil galiba eğer ban yersem bunun yüzünden olacak o zaman
Sorma altınları varsa gelsinler
Sen onu bırakta burası yıkılıyor telli sana yeni arkadaşlar getirdim bakkk
Yok be birşey olmaz sağlamım benŞimdi orayı karistiripda bani benim topigin linkine atma :)
Siz orda tavuk kovaladınız ikiniz dimi
Ya yasak degildir sanirim ben bilemedim.
Benim topigi bahane edecek ya :)bundan dolayı ban yemezsiniz.
rahat olun:))
ben yerseniz sebebi başkadır
Önümüzeki hafta 4 veya 5 gram altın alıcam ya sıcak sıcak dokunucamSorma altınları varsa gelsinlerben altın seviyom
O zeynep varya tam benim kalemim gelsinÖnümüzeki hafta 4 veya 5 gram altın alıcam ya sıcak sıcak dokunucam
Ben ona diğer konusunda da söyledim bunu galiba geldi bebişim yukarda yazdı zatenO zeynep varya tam benim kalemim gelsin
1 paketin 3tl hesabını yapıyor tam birikim topiklerine örnek
Böyle böyle idare edicez cidden.
Evdekilerle neler yapılabilirı konuşuruz.
Önce evdekileri tüketmek evdekilerle üretmek lazim.
Oturdugun yerde para iste :)Sen ne kadar tatlısın böyle yaaaa
HoşgeldinizMerhaba bayanlar aranıza yeni geldim ufak tefek birikim yapma planlarımız var neler önerirsiniz? :)
Daha tartışılıyor konu oradaOturdugun yerde para iste :)
Ben ona özet gecmisim tamam o Zeynebin o zeynep olduğunu bilmiyordum öğrendim artik daha unutmam.
Yemek yapması daha mantıklı geldi bana ama hamur isi fırın yakiyo
Hoşgeldiniz
Ben altinciyim.
Hadi ya ben bir kaç sayfa okudum cok tartışma (yani polemik hakaret bâbında) bisi yok ki.Daha tartışılıyor konu orada
Evette ban yeniyor ya durduk yere deniyor bende korktum ban yemek istemiyorum . Sizden ayrılamamHadi ya ben bir kaç sayfa okudum cok tartışma (yani polemik hakaret bâbında) bisi yok ki.
Gitme gitme sakin sakin takıl bisi oolmaz.Evette ban yeniyor ya durduk yere deniyor bende korktum ban yemek istemiyorum . Sizden ayrılamam
Bende tavuk haşlıcam. Suyuna arabaşı çorbası yapıcam. Sonra makarna yapıcam üzerine domatesli soğanlı bir sos yapıcam. Sonra patates havuç ve brokoli haşlayıp üzerine sarımsaklı yoğurt zeytinyağı döküp birde salata yapacağım.Yemeğim yok ya daha yemek yapicimmm
Gez gez gel yemek yap revami.
altın mııı en sevdiğimOturdugun yerde para iste :)
Ben ona özet gecmisim tamam o Zeynebin o zeynep olduğunu bilmiyordum öğrendim artik daha unutmam.
Yemek yapması daha mantıklı geldi bana ama hamur isi fırın yakiyo
Hoşgeldiniz
Ben altinciyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?