Gecmis olsun ayy dikkat edin kendinizemerhaba kızlar
bir kaç gündür temizlik yapıyorum okudum ama yazamadım bi türlü
Dün Salonun tüllerin yıkadım akşam eşime astırdım. bugün de kruvazelerinin iplerini geçireyim dedim. demez olaydım...
sandalyenin kenarına koydum tek ayağımı kızım da sandalyeyi salladı yapma derken bir de üstüne çıktı dengemi sağlayamadımsandalye kaydı kızım da bende yeri boyladık Sanalyenin yan kısmında bir çıkıntı var baş kısmını yaslamak için orası kırılmış. Bir de tül mekanizmayla birlikte elimde kaldı
Sağ ayağımın alt kısmında tam ortasındaki o yumuşak yere sandalye vurdu galiba benek benek kırmızı noktacıklar var orda azıcıkta ağırıyor.. Üstüne basarken hafif bir ağrısı var bir de gerdiğimde ağırıyor ... Eşimi çağırdım geldi ezdirmişsindir dursun bakalım akşama kadar olmazsa gideriz dr a dedi gitti
Çok şükür ki kızıma bişey olmadı düştük beraber diye korktu sadece.. İnşallah çatlak falan yoktur gerçi olsaydı çok ağırırdı herhalde...
Allahtan akşama ıspanak yapmıştım sabahtan... Dünden biraz da köfte , makarna vardı evde eşim akşam gelince halletsin gerisini...
Kımıldamak dahi istemiyorumSanırım battaniyeye sarılıp uzanıp kitap okusam ya da dizi izlesem iyi olacak Aslında bugün listemde yapılacak bir sürü iş vardı ama hiç keyfim yok
Belki biloyosundur ama ilik suya girin sicak olmasin :)@kikikoko hangi termale gittiniz? Biz de eşimle 2-3 günlüğüne bir termal tatili yapalım istiyoruz ancak daha önce hiç gitmedik. Ankara'dayım ben. Afyon ya da Bursa'ya gidebiliriz.
Günaydınlar
bende süpürge almayı düşünüyorum.
sulu süpürgem var ama bıktım kullanmaktan.
İyi akşamlar kızlar
Yüzlerce sayfa geride kalmışım. Geçmişi dönüp okuyacak vaktimde yok . Umarım herkes iyidir.
Merak edip soran arkadaşlar olmuş.
Bende durumlar pek iç açıcı değil. Annem rahatsızlandı ve ameliyat oldu.
Üstelik uyku apnesi diyede bir rahatsızlığı çıktı. Artık geceleri bir cihaza bağlanarak uyuyor.
Tabi bu süreçte bütün birikimleri yedim ve 7000 TLye yakında kredi kartına borcum var.
Bu akşam elime kağıt kalem alıp, hesap yapmam lazım.
Kendime göre bir ödeme planı çıkarıp, ufakta olsa birikimlere tekrar başlamam lazım
BilmiyorumBelki biloyosundur ama ilik suya girin sicak olmasin :)
Ozgul termalde guzeldir
Bebek icin zararli diye biliyorumBilmiyorumNiye sıcak olmasın? Ben kendimi haşlamak istiyorum ama yahu:)
Sağol cnm ,okuldan dolayı çalışmıyordum. Şu sıralarda annemi bırakıp çalışamam.Ben miele kullanıyorum. Dyson kullanmadım ama aşırı memnunum.
Giden para olsun. Senin ve anneciğinin canı sağolsun.
Sen çalışıyor muydun?
Selamlar kızlar
Bugün para harcamadım. Yarın temizlikçim gelecek
Ya merak ettik tabi.İyi akşamlar kızlar
Yüzlerce sayfa geride kalmışım. Geçmişi dönüp okuyacak vaktimde yok . Umarım herkes iyidir.
Üstelik uyku apnesi diyede bir rahatsızlığı çıktı. Artık geceleri bir cihaza bağlanarak uyuyor.
Tabi bu süreçte bütün birikimleri yedim ve 7000 TLye yakında kredi kartına borcum var.
Kendime göre bir ödeme planı çıkarıp, ufakta olsa birikimlere tekrar başlamam lazım
Amin cnm sağolYa merak ettik tabi.
Çok geçmiş olsun sağlık olsunda gerisi mühim değil
Geçmiş olsun canım.Amin cnm sağol
O geçmiş olsun canım.merhaba kızlar
Dün Salonun tüllerin yıkadım akşam eşime astırdım. bugün de kruvazelerinin iplerini geçireyim dedim. demez olaydım...
sandalyenin kenarına koydum tek ayağımı kızım da sandalyeyi salladı yapma derken bir de üstüne çıktı dengemi sağlayamadımsandalye kaydı kızım da bende yeri boyladık Sanalyenin yan kısmında bir çıkıntı var baş kısmını yaslamak için orası kırılmış. Bir de tül mekanizmayla birlikte elimde kaldı
Sağ ayağımın alt kısmında tam ortasındaki o yumuşak yere sandalye vurdu galiba benek benek kırmızı noktacıklar var orda azıcıkta ağırıyor.. Üstüne basarken hafif bir ağrısı var bir de gerdiğimde ağırıyor ... Eşimi çağırdım geldi ezdirmişsindir dursun bakalım akşama kadar olmazsa gideriz dr a dedi gitti
Çok şükür ki kızıma bişey olmadı düştük beraber diye korktu sadece.. İnşallah çatlak falan yoktur gerçi olsaydı çok ağırırdı herhalde...
Allahtan akşama ıspanak yapmıştım sabahtan... Dünden biraz da köfte , makarna vardı evde eşim akşam gelince halletsin gerisini...
Kımıldamak dahi istemiyorumSanırım battaniyeye sarılıp uzanıp kitap okusam ya da dizi izlesem iyi olacak Aslında bugün listemde yapılacak bir sürü iş vardı ama hiç keyfim yok
Geçmiş olsun canım.
Sağolun kızlarMerhaba hanımlar
bugün 2 lira harcadım ekmek aldım sadece
Ruya geçmiş olsun Allah korumuş
sempatik_kiz çok geçmiş olsun annen en kısa zamanda iyileşir umarım yavaş yavaş toparlarsın bütçeni sağlığınız yerinde olsun da
İyi akşamlar kızlar
Çok geçmiş olsun herşey yoluna girer sen rahat ol yeterSağolun kızlar
merhaba kızlar
çok geçmiş olsun, yeniden birikir önce sağlık olsun da...
hoşgeldin :)
teşekkürler kızlarÇok geçmiş olsun herşey yoluna girer sen rahat ol yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?