Aynen benim esimde ayni ya. Bazen gelirken 1 ekmek al derim. Adam ekmek simit pogaca ne bulursa alir gelir. Yada yaninda cips kola ivir zivir doldurur. 1 tane ekmek almak icin giremem diyor. Nasil bir kafa yapisiysa.Bugün evden çıkmadık burası buzzzz ve sonunda ben de kaptım şifayı
Eşimden ekmek almasını istedim, yahu 12 liralık ekmek alıp gelmiş. 2'sini tek kişilik olacak şekilde porsiyonlayıp 3 ayrı poşetle buzluğa koydum artık bir kısmını :))
Onun dışında masraf yok, çamaşır katlama yerleştirme, bolca koşturma ve uykusuzluk günün özeti.
Ellerinize sağlık, şifa olsun miniğe.
Ben çocuk olmadan önce de bulyonu evde yapıyordum, şimdi çocuk için kuzu kemikten de yapıyorum bence çok faydalı.
İyi geceler herkese
Dyson supurgeyi gozun kapali alabilirsin, muhtesem bir urunGünaydınlar
bende süpürge almayı düşünüyorum.
sulu süpürgem var ama bıktım kullanmaktan.
beren_naz merhaba
Daha önceki paylaşımlarından da hatırlıyorum
Uzun ilişki sonrası nişanlından ayrıldığını
Bende eşimle 6 yıl flörtten sonra evlendim
Sanırım empati kurduğum için yazdıklarımı görünce de birşeyler söylemek istedim
Çevremde de çok tanık oldum uzun yıllar ilişki yaşayıp farklı yollara giden çiftleri
Kader kısmet çok inanırım
yaşamamız gerekenler yaşanacaktır
Senin de gerek yaşın gerek tecrüben ve hayattan ne istediğini bilmenden ötürü doğru karar vereceğini ve mutlu olacağını düşünüyorum
Yeni adayınla en baştan istediklerini konuş ve süreyi en kısa sürede tutarak evlen bence de
Buradan da bizimle gelişmeleri paylaşırsın ortak edersin bizi de hazırlıklarına heyecanlarına
Afyon orucoglu termale gittik canim.Janita hangi termale gittiniz? Biz de eşimle 2-3 günlüğüne bir termal tatili yapalım istiyoruz ancak daha önce hiç gitmedik. Ankara'dayım ben. Afyon ya da Bursa'ya gidebiliriz.
Dyson supurgeyi gozun kapali alabilirsin, muhtesem bir urun
Cok gecmis olsun. Buz tedavisi uygulayabilirsin canim. Verilmis sadakaniz varmis.merhaba kızlar
bir kaç gündür temizlik yapıyorum okudum ama yazamadım bi türlü
Dün Salonun tüllerin yıkadım akşam eşime astırdım. bugün de kruvazelerinin iplerini geçireyim dedim. demez olaydım...
sandalyenin kenarına koydum tek ayağımı kızım da sandalyeyi salladı yapma derken bir de üstüne çıktı dengemi sağlayamadımsandalye kaydı kızım da bende yeri boyladık Sanalyenin yan kısmında bir çıkıntı var baş kısmını yaslamak için orası kırılmış. Bir de tül mekanizmayla birlikte elimde kaldı
Sağ ayağımın alt kısmında tam ortasındaki o yumuşak yere sandalye vurdu galiba benek benek kırmızı noktacıklar var orda azıcıkta ağırıyor.. Üstüne basarken hafif bir ağrısı var bir de gerdiğimde ağırıyor ... Eşimi çağırdım geldi ezdirmişsindir dursun bakalım akşama kadar olmazsa gideriz dr a dedi gitti
Çok şükür ki kızıma bişey olmadı düştük beraber diye korktu sadece.. İnşallah çatlak falan yoktur gerçi olsaydı çok ağırırdı herhalde...
Allahtan akşama ıspanak yapmıştım sabahtan... Dünden biraz da köfte , makarna vardı evde eşim akşam gelince halletsin gerisini...
Kımıldamak dahi istemiyorumSanırım battaniyeye sarılıp uzanıp kitap okusam ya da dizi izlesem iyi olacak Aslında bugün listemde yapılacak bir sürü iş vardı ama hiç keyfim yok
Cok gecmis olsun. Buz tedavisi uygulayabilirsin canim. Verilmis sadakaniz varmis.
merhaba kızlar
bir kaç gündür temizlik yapıyorum okudum ama yazamadım bi türlü
Dün Salonun tüllerin yıkadım akşam eşime astırdım. bugün de kruvazelerinin iplerini geçireyim dedim. demez olaydım...
sandalyenin kenarına koydum tek ayağımı kızım da sandalyeyi salladı yapma derken bir de üstüne çıktı dengemi sağlayamadımsandalye kaydı kızım da bende yeri boyladık Sanalyenin yan kısmında bir çıkıntı var baş kısmını yaslamak için orası kırılmış. Bir de tül mekanizmayla birlikte elimde kaldı
Sağ ayağımın alt kısmında tam ortasındaki o yumuşak yere sandalye vurdu galiba benek benek kırmızı noktacıklar var orda azıcıkta ağırıyor.. Üstüne basarken hafif bir ağrısı var bir de gerdiğimde ağırıyor ... Eşimi çağırdım geldi ezdirmişsindir dursun bakalım akşama kadar olmazsa gideriz dr a dedi gitti
Çok şükür ki kızıma bişey olmadı düştük beraber diye korktu sadece.. İnşallah çatlak falan yoktur gerçi olsaydı çok ağırırdı herhalde...
Allahtan akşama ıspanak yapmıştım sabahtan... Dünden biraz da köfte , makarna vardı evde eşim akşam gelince halletsin gerisini...
Kımıldamak dahi istemiyorumSanırım battaniyeye sarılıp uzanıp kitap okusam ya da dizi izlesem iyi olacak Aslında bugün listemde yapılacak bir sürü iş vardı ama hiç keyfim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?