Küçük Düşün Büyük Olsun!

beren_naz merhaba
Daha önceki paylaşımlarından da hatırlıyorum
Uzun ilişki sonrası nişanlından ayrıldığını
Bende eşimle 6 yıl flörtten sonra evlendim
Sanırım empati kurduğum için yazdıklarımı görünce de birşeyler söylemek istedim

Çevremde de çok tanık oldum uzun yıllar ilişki yaşayıp farklı yollara giden çiftleri
Kader kısmet çok inanırım
yaşamamız gerekenler yaşanacaktır

Senin de gerek yaşın gerek tecrüben ve hayattan ne istediğini bilmenden ötürü doğru karar vereceğini ve mutlu olacağını düşünüyorum
Yeni adayınla en baştan istediklerini konuş ve süreyi en kısa sürede tutarak evlen bence de
Buradan da bizimle gelişmeleri paylaşırsın ortak edersin bizi de hazırlıklarına heyecanlarına

Aynen benim esimde ayni ya. Bazen gelirken 1 ekmek al derim. Adam ekmek simit pogaca ne bulursa alir gelir. Yada yaninda cips kola ivir zivir doldurur. 1 tane ekmek almak icin giremem diyor. Nasil bir kafa yapisiysa.
O yuzden ekmegi genelde ben almaya calisirim .
Bnde hazir bulyonu hic sevmiyorum. Kemik suyu guzel oluyor. Hem kizimin corbalarina lezzet katiyor hemde daha saglikli

Günaydın kızlar.
Cumhuriyet sucuk varmış Bimde. İnşallah kalır da alabilirim ben de. Eşim çok seviyor sucuk. Yerel bir market var burada. Kendi hayvanlarının kıyması, sucuğu oluyor. Çok beğenerek oradan alıyoruz. Ama bulabilirsem bir de cumhuriyeti deneyeyim ben de.
Akşama yemek yok :s Köfte var yoğurulmuş, köfte salata yapabilirim akşama. Canım sulu sulu mercimek çorba istedi. Mercimek çorba yapayım diyorum. Biraz da brokoli haşlarım. Daha ne olsun :)

@Mi_a Ben de Philips Marathon kullanıyorum. Çok memnunum beş yıldır sorunsuz kullanıyoruz.

Aksam yemegine annemler ve babaannem gelecek. Dun gece kuzu incik pisirdim. Eve gidince sebzeleri de atip, pisiririm ve terbiye yaparim. Hem corba, hem yemek olur. Z.yagli barbunya da pisirdim, dondurucuda peynirli boregim de var. Babam ve kardesim cok seviyor, biraz onlardan da firina atarim. Pirinc islattim cikarken, o da piser. Murdum erigi de kaynattim. Esim de salatayi yapar, masayi hazirlar. Yemekten sonra da cayi demleyene kadar helva da yaparim. Bir guzel agirlarim canlarimi.

mornergis çok tşk ederim.İnşallah düşüncelerim bu yönde kararımı verdim.Sizinle paylaşacağım gelişmeleri :)

Janita hangi termale gittiniz? Biz de eşimle 2-3 günlüğüne bir termal tatili yapalım istiyoruz ancak daha önce hiç gitmedik. Ankara'dayım ben. Afyon ya da Bursa'ya gidebiliriz.

Çok yakın bir arkadaşımın kardeşi trafik kazası geçirmiş, hemen ameliyata almışlar uyutuyorlarmış şimdi.

Çok üzgünüm yanına gittim ve bugün bir defa daha anladım gerçekten hayat çok kısa. Bunu hep unutuyoruz

Allahım sevenlerine, bebeğine bağışlasın...

merhaba kızlar

bir kaç gündür temizlik yapıyorum okudum ama yazamadım bi türlü

Dün Salonun tüllerin yıkadım akşam eşime astırdım. bugün de kruvazelerinin iplerini geçireyim dedim. demez olaydım...
sandalyenin kenarına koydum tek ayağımı kızım da sandalyeyi salladı yapma derken bir de üstüne çıktı dengemi sağlayamadım sandalye kaydı kızım da bende yeri boyladık Sanalyenin yan kısmında bir çıkıntı var baş kısmını yaslamak için orası kırılmış. Bir de tül mekanizmayla birlikte elimde kaldı

Sağ ayağımın alt kısmında tam ortasındaki o yumuşak yere sandalye vurdu galiba benek benek kırmızı noktacıklar var orda azıcıkta ağırıyor.. Üstüne basarken hafif bir ağrısı var bir de gerdiğimde ağırıyor ... Eşimi çağırdım geldi ezdirmişsindir dursun bakalım akşama kadar olmazsa gideriz dr a dedi gitti

Çok şükür ki kızıma bişey olmadı düştük beraber diye korktu sadece.. İnşallah çatlak falan yoktur gerçi olsaydı çok ağırırdı herhalde...

Allahtan akşama ıspanak yapmıştım sabahtan... Dünden biraz da köfte , makarna vardı evde eşim akşam gelince halletsin gerisini...
Kımıldamak dahi istemiyorum Sanırım battaniyeye sarılıp uzanıp kitap okusam ya da dizi izlesem iyi olacak Aslında bugün listemde yapılacak bir sürü iş vardı ama hiç keyfim yok

Cok gecmis olsun. Buz tedavisi uygulayabilirsin canim. Verilmis sadakaniz varmis.

Cok gecmis olsun. Buz tedavisi uygulayabilirsin canim. Verilmis sadakaniz varmis.

Sağol canım..Sabah kapıya bi adam gelmişti engelliler için yardım topluyormuş magnet satıyordu. Normalde geri çeviririm bu defa 5 tl verdim aldım magneti.. Sonradan baktım internetten bulamadım magnette yazan internet sitesini ay dedim napalım yardım olmasa bile başımın gözümün sadakası olsun.. Üstünden bir kaç saat geçince böyle de bişey olunca direk aklıma o geldi..

Çok şükür o kocaman sandalye kızıma bişeycik yapmadı..

Buz hiç aklıma gelmedi sağol canım kalkarım birazdan doldurrum buz torbasını koyayım bakayım acısı diner inş..

Çok geçmiş olsun şükür ciddi birşey olmamış. Verilmiş sadakanız varmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…