- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
Çok geçmiş olsun şükür ciddi birşey olmamış. Verilmiş sadakanız varmış...
Gecmis olsun ayy dikkat edin kendinize
Ruya geçmiş olsun
Ruya allah korumuş canım ya çok geçmiş olsun
O geçmiş olsun canım.
Merhaba hanımlar
bugün 2 lira harcadım ekmek aldım sadece
Ruya geçmiş olsun Allah korumuş
sempatik_kiz çok geçmiş olsun annen en kısa zamanda iyileşir umarım yavaş yavaş toparlarsın bütçeni sağlığınız yerinde olsun da
çok geçmiş olsun, Allah korumuş..
Ruya çok geçmiş olsun. Allah korumuş
sempatik_kiz çok geçmiş olsun canım
sağolun kızlarRuya canım allah korumuş sizi, cok geçmiş olsun..
sempatik_kiz cok gecmis olsun canim.. saglik olsunda gerisi bos valla
sağolun kızlar
İyi akşamlar kızlar
Yüzlerce sayfa geride kalmışım. Geçmişi dönüp okuyacak vaktimde yok . Umarım herkes iyidir.
Merak edip soran arkadaşlar olmuş.
Bende durumlar pek iç açıcı değil. Annem rahatsızlandı ve ameliyat oldu.
Üstelik uyku apnesi diyede bir rahatsızlığı çıktı. Artık geceleri bir cihaza bağlanarak uyuyor.
Tabi bu süreçte bütün birikimleri yedim ve 7000 TLye yakında kredi kartına borcum var.
Bu akşam elime kağıt kalem alıp, hesap yapmam lazım.
Kendime göre bir ödeme planı çıkarıp, ufakta olsa birikimlere tekrar başlamam lazım
Çok yakın bir arkadaşımın kardeşi trafik kazası geçirmiş, hemen ameliyata almışlar uyutuyorlarmış şimdi.
Çok üzgünüm yanına gittim ve bugün bir defa daha anladım gerçekten hayat çok kısa. Bunu hep unutuyoruz
Allahım sevenlerine, bebeğine bağışlasın...
Sağol canım..Sabah kapıya bi adam gelmişti engelliler için yardım topluyormuş magnet satıyordu. Normalde geri çeviririm bu defa 5 tl verdim aldım magneti.. Sonradan baktım internetten bulamadım magnette yazan internet sitesini ay dedim napalım yardım olmasa bile başımın gözümün sadakası olsun.. Üstünden bir kaç saat geçince böyle de bişey olunca direk aklıma o geldi..
Çok şükür o kocaman sandalye kızıma bişeycik yapmadı..
Buz hiç aklıma gelmedi sağol canım kalkarım birazdan doldurrum buz torbasını koyayım bakayım acısı diner inş..
Ruya canım allah korumuş sizi, cok geçmiş olsun..
sempatik_kiz cok gecmis olsun canim.. saglik olsunda gerisi bos valla
Geçmiş olsun Allah korumuş en çok kazalar evde oluyormus.
Geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah her şeyin başı sağlıkİyi akşamlar kızlar
Yüzlerce sayfa geride kalmışım. Geçmişi dönüp okuyacak vaktimde yok . Umarım herkes iyidir.
Merak edip soran arkadaşlar olmuş.
Bende durumlar pek iç açıcı değil. Annem rahatsızlandı ve ameliyat oldu.
Üstelik uyku apnesi diyede bir rahatsızlığı çıktı. Artık geceleri bir cihaza bağlanarak uyuyor.
Tabi bu süreçte bütün birikimleri yedim ve 7000 TLye yakında kredi kartına borcum var.
Bu akşam elime kağıt kalem alıp, hesap yapmam lazım.
Kendime göre bir ödeme planı çıkarıp, ufakta olsa birikimlere tekrar başlamam lazım
Bende uyuyamıyorum telli ya . Sabah geç kalkıyorum akşam geç yatıyorum ne biçim hayatAiyy benim dizim vardi pek bakamadım buralara.
"Kadın" Özge Özpirinçci der susarım aga
Hatunun her dizisini izlerim o yapsın ben izlim.
Aksam portakallı kek yaptim.
Yediler erbaslar.
Ay yine iyi uykusuzluklar bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?