Küçük Düşün Büyük Olsun!

anladim cnim simdi tabiki hakkin.yani ben oyle biliyorum ama bilmiyorum esnaf kredide verilen ihtiyac kredisi diye biliyorum.ama kaynim kp iyi diyosun canim icini ferah tut

Eltm yok cnm

Merhaba Kızlar alışverişten döndük . Aldıklarımı sıralıyorum hemen 3 markete ayrı ayrı gittik liste uzun oldu biraz neyse.
BİMe gittik oradan ;
Tava yoğurt : 6.40 tl
Etimek 1.75 tl
Kuş lokumu 1.75 tl
Süt: 2.25 tl
Toplam:12.15 tl

A101 den
12 ki tuvalet kağıdı: 7.45 tl
6 lı maden suyu :2.75 tl
Baldo pirinç: 6.45 tl
Elma sirkesi:1.65 tl
Kabartma tozu 12 li:1.80 tl
Vanilya 1.80 tl
Kuru maya :1.05 tl
2 adet çikolatalı gofret :1.40 tl
200 gram döner :3.15 tl
Molped günlük: 1.95 tl
Cp 6 lı yumurta: 2.95 tl
Nimet 4 lü pizza :7.95 tl
Kakao :1 tl
Kahve:2.45 tl
Küp şeker:3.95 tl
Toplam:47,75 tl

Yerel marketten
Hurma:2.86 ( kilosu 6.49 tl)
Ispanak: 0.53 tl ( kilosu 1.49 tl)
Greyfurt : 1.79 tl ( kilosu 1.99 tl)
Bizim kremşanti 1.99 tl
Limon: 0.87 tl (kilosu 2,99tl)
Anamur muz : 3.28 tl ( kilosu 6.49tl)
Karnıbahar : 0.24 tl ( kilosu 0.75)
Yeşil Zeytin:5 tl ( kilosu 17.90 tl)
Havuç: 0,86 tl (kilosu 1.99)
Patates: 2.33 tl ( kilosu 1.49 tl)
Tavuk parçalatırdım 12 tl ( kilosu 6 tl)
Mandalina : 3 tl ( kilosu 2 tl)
Toplam : 35.78 tl
Ay yoruldum

Karnıbahar ne uygunmuş öyle.
Aldıkların bereketli olsun canım

Kitabıma başlıcam birazdan
Oğluma etkinlik hazırladım
Bir motif başladım paspas içi penye ip değil güzel de oldu denemek için başladım.kıyamadım da acaba Amerikan servis gibi mi kullansam büyütsem paspas mı yapsam bilemedim

Burada millet sebze yemiyor acaba ondan mı uygun diye düşündüm

Burada millet sebze yemiyor acaba ondan mı uygun diye düşündüm
Neden yemiyorlar.etin yeri ayrı sebze ayrı. Her ilin kendine özgü adetleri var işte.
Gerçekten çok iyimiş fiyatlar.
Ispanak Karnıbahar kereviz pahalı burda.

Neden yemiyorlar.etin yeri ayrı sebze ayrı. Her ilin kendine özgü adetleri var işte.
Gerçekten çok iyimiş fiyatlar.
Ispanak Karnıbahar kereviz pahalı burda.
Kereviz görmedim hiç burada Yok yani

Tüketilmiyor diye getirmiyordur halciler.
Buakşam sessiz burası.
Evet bencede o yüzden getirmiyorlar birazda burada sebze meyve sıkıntılı . Her istediğimizi bulamıyoruz. Neden kimse yokki bugün

Bilmiyorum ki tv de izlemediğime oyalanamıyorum kitabıma başlıyayım en iyisi.örmekten yoruldum zaten.

İyi akşamlar canım.

afiyet, bal, şeker :)

Selam kizlar. Bn bugun patatesle kemik haslama yaptim. Kemik suyundan 9 bardakta buzluga attim.kizimin corbalarina az az koyarim diye
Aksamda tvden cukuru izledim. simdi yatacgm iyi gecelr herkese :)

Sen ne gönlü güzel kadınsın cicibizi maşallah sana

Verdiğin karar, gerekçeleriyle ve artı yönleriyle birlikte çok doğru ve sizin için güzel bir süreci başlatacak gibi görünüyor benim baktığım yerden.

Hakkınızda en hayırlısı olsun, sınırları korumak kaydıyla sosyal destek sistemlerini çalıştırmak iyidir daima. Güç verir, devam etme azmi verir. Oğluşun için de sevdikleriyle onu sevenlerle sürekli bir arada olmak çok iyi olacaktır diye düşünüyorum.

Çıkacağınız yol ferah ve şifalı olsun, içiniz aydınlansın

Bugün evden çıkmadık burası buzzzz ve sonunda ben de kaptım şifayı

Eşimden ekmek almasını istedim, yahu 12 liralık ekmek alıp gelmiş. 2'sini tek kişilik olacak şekilde porsiyonlayıp 3 ayrı poşetle buzluğa koydum artık bir kısmını :))

Onun dışında masraf yok, çamaşır katlama yerleştirme, bolca koşturma ve uykusuzluk günün özeti.

Selam kizlar. Bn bugun patatesle kemik haslama yaptim. Kemik suyundan 9 bardakta buzluga attim.kizimin corbalarina az az koyarim diye
Aksamda tvden cukuru izledim. simdi yatacgm iyi gecelr herkese :)

Ellerinize sağlık, şifa olsun miniğe.

Ben çocuk olmadan önce de bulyonu evde yapıyordum, şimdi çocuk için kuzu kemikten de yapıyorum bence çok faydalı.

İyi geceler herkese

Çok teşekkür ederim ... inşallah oglusumda mutlu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…