Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın kızlar
Ruya çok geçmiş olsun Allah korumuş
@sempatik_kız hoşgeldin anneciğine de çok geçmiş olsun

Sağol canım verilmiş sadakamız varmış o kadar yerden düştük şükür bişey olmadı.. Yerde kaymış komşum omuriliğini çatlatmış.. Elhamdulillah ufak bir ezikle atlattık...

günaydın kızlar
okuyorum ama çok yazamıyorum çok yoğunum çalıştığım şirketin babasına ait firmanın muhasebesi de bana geçti
+ maaş farkıyla tabi :)
nasıl olucak bilmiyorum çok yorulucam ama kendi isteğimle olmuş bişey değil muhasebecisi ayrıldı bana kaldı işler
inş.hayırlısı olur

Günaydın Hanımlar,
Benim kusmalar devam Toplamda 4 kilo vermiş vaziyetteyim. Mutfaktan içeri adım atamıyorum. Sömestr tatili için kayınvalidem ve görümcemin kızı 1 haftalığına bize geleceklermiş. Eşim senden birşey bekleyen yok rahat ol diyor ama gene de nasıl olacak bilemiyorum.

Bu ay pek para harcamadım. Bir tek çocuk doğumgünlerinden fenalık geçirmiş haldeyim. Kızımın kreşindeki çocukların anneleri bi okulda bir de evde olmak üzere 2'şer doğumgünü yapıyor. Bu haftasonu gittiğimiz doğumgünü de kostümlü partiydi Sabahtan çıkıp kızıma prenses kostümü aldık. Çocuğun hediyesi falan derken 200 lira bayıldım toplamda.

elecda kaplıca suyu için dr görüş bence de hamileler, kalp ve tansiyon hastaları için riskli diye biliyorum

Benimde kv bendeydi şimdi de görümcem geliyor
Ben işteyim menüyü verdim
Kv hazırlayacak

Çalışan kadın olunca pek iş beklememeleri de gerekiyor zaten

Arabanın yeri çok kötüydü dün akşam evin önündeki cadde de yer bulamamıştık ondan başka yere koyduk. Bende mecbur dışarı çıktım arabayı ön tarafa alayım diye . Çıkmışken müzik dinledim bir tur attım çarşıya gidip geldim . En büyük hobim bu ne yapayım off ama tabi bunu planlamamıştım ondan cüzdan evdeydi Allah’tan çeviremeyince yakalanmadım eve gelince aklıma geldi taaa neyse akşama misafir var Kızlar ama ben hiç o modda değilim ya . Sabah eşime dedim ki valla misafir modum kaçtı ama davet ettik yapacak birşey Yok . Aslında bugün eşimle böyle koltukta dip dibe oturma tv izleme istediğim var ama yapacak birşey Yok hissettim bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…