HoşbuldukHoşgeldinnnn
Hoşbulduk seni kendime çok yakın gördüm okuduğumdan beri dayanamadım yazdım topiğineHoşgeldin bile
Ne iyi ettinHoşbulduk seni kendime çok yakın gördüm okuduğumdan beri dayanamadım yazdım topiğine
BencedeNe iyi ettin
Belki de enerjiler böyle bir araya getiriyor kim bilir.
Büyük şehirde yaşayıp daha sakin bir şehre gitmek elbet zordurBencede
Bende 25 yıl İstanbulda yaşadım sonra evlenip eşimin tayini Vana çıktığı için aynı sene evlenmeden oraya gittik
Anlatmak istediğim İstanbulu özlüyorum
Afiyet olsun en sevdigim.Merhabalar kızlar.
Biraz yoğun bir gün. Fırsat bulunca selam vereyim dedim. Öğlen için evden brokoli getirdim, onu yiyeceğim birazdan :)
bebişşş miiii.Ben rüyamda bebek emzirdim
Benimmis tabi baya emzirdim yani pışpışladım ve kızdı.
Ay amin.
Anneme göre benim rüyalarım cikiyor.
Ben bilemedim cok takip etmedim ama anneme hep anlatirim.
Doktorun dediği 3-4ay doluyor bakalim nasip gerisi.
Slm arkadaşlar 4 ay evvel işyerinde terfi aldım.Maaşım şükür baya arttı.İş arkadaşlarım o günden sonra değiştiler bi tuhaflar davranışları, çekememezlikleri gayet iyiydik canım sıkılıyor bu duruma tek tek küsüyorum hepsine konuşmak da istemiyorum artık ama üzülüyorum da tek çıktım yemeğe bugün afraları tafraları
Evet evet teyzeler oldum / olacağım! sonrada yine annişbebişşş miiii.son zamanlarda ne kadar da bebişlerle içli dışlı oldun sen :)
Afiyet olsun en sevdigim.
Benim canimda yesilmercimek istedi şöyle kesme makarnalı falan.
Aiyyy çok tatlışsin amaBenim de annem yapar erişteli yeşil mercimek :) Ne severim ben de. Parmaklarımı yerim.
Anne yemeği başka bir şey gerçekten.
Enerji konusu açılmışken senden de o duyguyu alıyorum. Anne hissiyatı, ne güzel :)
Aiyyy çok tatlışsin ama
Her kadın biraz anaç iste anne olmasa bile.
Iç guduseldir galiba.
Vardır vakti zamanı ya deme öyle deme :)27 yaşındayım, 4.5 yıllık evliyim ama ben de kesin yok o hissiyat eminim:) Anca gezeyim tozayım para harcayayım kafasında oldum hep. Kötü kafa ben :)) Belki anne olunca olur :) Umudum o yönde :)
minikkoala Rabbim sifa versin canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?