Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben bu ay alamadım gramım daha. Şu pet şişe işine girismem gerek çok iyi oluyor

Selam kızlar
Bugün bizim evde temizlik var. Dip köşe her yer temizleniyor. Kızımın oyun halısını, bir tane beşik kenarı korumalığını, 1 battaniye, 1 havlu, bir kaç parça kıyafetini, benim 3 tane hamile pantolonumu, evde fazla fazla duran 5 li pötibör bisküviyi, 1 paket patlatmalık mısırı falan hepsini temizlik yapmaya gelen ablaya veriyorum.

Kendime yaptığım en güzel iyilik ev temizletmek galiba. Zaten ayda bir geliyor.

Kızlar bir şey sorcam.
Bu bizim bu ayki kredi kartı borcumuz , bu ay borcumuz yok mu demek? Eksi yazıyor çünkü.

Kitap götür işyerine, kitaplar insanlardan çok çok daha iyi.

Evet evet teyzeler oldum / olacağım! sonrada yine anniş

Ay hadi hayırlısı

fazladan 593 tl önceden yatırmıssınız gıbı anladım ben benım bankanın böyle deil yazıs tarzı ama asgari tutarda sıfır gözüktüğüne göre bence 593 tl lik bi paranız var kartta.iade falan ettinzmi bişey ondan olmus olabılır diye dusunuyorum

Yok fazla fazla ödedik onu biliyorum da, hani hiç borç gelmeyecek kadar değildir diye tahmin ediyordum

kızlar konu dısı ama sizlerle paylasmak ıstedim.üst komsumla basım dertte.resmen nefret ediyorum.ailecek zırdeliler.anneleri temizlik hastası gece 2de katır kutur iş yapıyo.balkondan halı sılkelıyo.camımdan asagı balkon akıtıyo daha neler neler uyardım guzellıkle yapmadıgını ıddıa edıyor.babalrı desen asırı aksı bı adam her an kavga dövüş kopacak bi hali var son ses tv ızlıyo.esıyle cocuklarıyla hergun kavga ediyo.( eskıden uzuluyodum kavga etmelerine onlara kızıyo dıye ama sımdı hepsınden nefret ettıgımden ne kzııyo ne uzuluyorum) kızları var üniye hazırlanıyor tanıdıgım en cırkef ınsan.bı kızlarıda sinir hastası degıl ama sorunlu bı cocuk.apartmanı yıkıyo kendını yerden yere atıyo.psıkolojık problemlerı var.
cok uzun yazdım kusra bakmayın ama böyle bi ailenın alt komsuyum.cınnet gecırcem artık ya.yazın kavga ettık balkondan beri onlar ses yaptıkca ben tavana duvara vuruyorum sussunlar dıye vay nıye vuruyomusum.begenmıyosam apartmanı köyüme gitcekmısım.
dun aksam 2.kez tartstk yıne asagıdan yukarı.sırf benı gıcık etmek ıcın kanepelerden atlıyo gıbı sesler cıkardı koca koca ınsanlar.hırsımdan agladım ya
ev sahibine yöneticiye sıkayet ettim sorunlu aıle dıyolar herkes onlarla küs dıyolar bu kadar.. korkuyorum esımle kavga etcek adam dıye yoksa elli kere kapılarına gıderdım..erkek kavgası karakolda bıter.polıs cagır dıyolar adam kapımızı kırar pıskopatın tekı. kıracıyım dıye ezılmek zorunda kalıyorum.evden cıksam evımın yerı cok guzel ve kıra cevreye gore 300 400 daha ucuz.bıde cıksan etsen hep yukarlarda evler.arabaının kredısı bıtmedn eve giremeyız2.5 sene var bıtmesıne..
cok daraldım sızle paylasmak istedim zaten baska sorunlarımda var ıyıce bunaldm ya.konuyu ısgal ettıgım ıcın özür dılerım.

En korktuğum bu tipler iste.
Şuan üst katım boş yani cati kati var ama boş.
Yine ev düşünsem üst kat falan isterim kafam pırıl piril.
Ben öyle sesleri takarım uyuyamam eger aksam çıkarsa o sesler.

Lafdan anlamıyorlarsa ev sahibide müdahale etmiyorsa mecbur cikacaksin.
Baş edilmez onlarla.
Inadına yaparlar.

Benim karşımda otur ablanın çocukları torunları geliyordu surekli gece saatlerine kadar gürültü yapıyorlardı babam baya bağrış çağrış çıkarıyor evden şimdi ev taşıyorlar hatta.

Kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok.
Ben aksam makine falan açmıyorum bile alt kattakiler rahatsız olmasın diye.
Ama insanlar bizim gibi degil bi de üzerine yüzsüzce cevap veriyorlar.

Son düzenleme:
Ben de söylemeden geçemicem bayadır yazayım diyordum, sen ne kadar eğlenceli, komik, minnoş, samimi,içten birisin. Gülerek okuyorum ve çok keyif alıyorum. Hep yaz.
Yaaa sizde hep gelin hep birlikde guzel buralar.

Ben herkesi seviyorum burdaki herkes cok doğal cok minnoş
Ben de o sebepden rahatim canim.

Kizlar ben biraz sırnaşık bi tipim.
Yani dışarı karşı soğuk dururum belki yani beni taninayanlara gore.
Ama evde oglum dan cocugum.
Evin En çok ilgi bekleyeni, nazlanani, sirnasigı, gevezesi falan.

Esimede her aksam şey derim sana bisi sorcam.
Ama bak cok önemli falan isini gucunu birakir not falan aliyosa dinler. Beni seviyomusun? Derim.
Ama okadar cok sorarım ki yani sırf laf olsun diye böyle saçma şeyler sorarım ben, alışık o bana.

Ben şunu yapicam
Şunu alicam.
Beni seviyomusun
Ben sizi bIrakip koye yerlesicem ya falan sacmalarim boyle.

Esime sana cok önemli bisi sorcam diyince artik evet seviyorum tamam diyor

Adam bezdu benden.

Bu akşam bi sufle yapım hele durun pek sever :)

aynen canım bıktırdılar beni ama sırf onlar için gül gibi evimide bırakmak ıstemıyorum. aynı cevrede arkadasıma ev tuttuk 400 tl fazla onu bıle zorla bulduk. hadı dıyelim bulduk perdesıdır naklıyesıdır.hem evımıde cok sevıyorum bu lanetler evımden edecekler beni ya. sizden öncekılerden bıkmıstık aynı sızın gıbı uyarıyoları bıde sızmı cıktınız dıyo bana yüzsüz yüzsüz.

Sen haklisında yöneticiniz ya da ev sahibi (onlarda kiracı sanirim) bir ihtarname çekse bir ikaz uyarı
Şahsi fikrim bu tipleri evde tutmamak akillansinlar.

Bak kış günü çıkardı babam.
Ama niye bunların kendi isleri saat sıkıntıları yok.
Ama onların altında oturan abi sabah erkenden ise gidiyor adam babama şikayet etti onlari babamda zaten bizede geliyor ses diyordu çıkacaksın kimseyi rahatsız edemezsin dedi.

Yani doğru olan bu olmali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…