Ben bu ay alamadım gramım daha. Şu pet şişe işine girismem gerek çok iyi oluyorİşte bu
hayırlı uğurlu olsun inşallah
tr_lelli idolümsün valla seni örnek alıyorum kendime
pet şişe kumbaranı gördükten sonra başladım birikime
okadar borç içinde 2 ayda 4 gram altın aldım allah devamını getirirmeyi nasip eder inşallah
Slm arkadaşlar 4 ay evvel işyerinde terfi aldım.Maaşım şükür baya arttı.İş arkadaşlarım o günden sonra değiştiler bi tuhaflar davranışları, çekememezlikleri gayet iyiydik canım sıkılıyor bu duruma tek tek küsüyorum hepsine konuşmak da istemiyorum artık ama üzülüyorum da tek çıktım yemeğe bugün afraları tafraları
Evet evet teyzeler oldum / olacağım! sonrada yine anniş
fazladan 593 tl önceden yatırmıssınız gıbı anladım ben benım bankanın böyle deil yazıs tarzı ama asgari tutarda sıfır gözüktüğüne göre bence 593 tl lik bi paranız var kartta.iade falan ettinzmi bişey ondan olmus olabılır diye dusunuyorumEki Görüntüle 2096058 Selam kızlar
Bugün bizim evde temizlik var. Dip köşe her yer temizleniyor. Kızımın oyun halısını, bir tane beşik kenarı korumalığını, 1 battaniye, 1 havlu, bir kaç parça kıyafetini, benim 3 tane hamile pantolonumu, evde fazla fazla duran 5 li pötibör bisküviyi, 1 paket patlatmalık mısırı falan hepsini temizlik yapmaya gelen ablaya veriyorum.
Kendime yaptığım en güzel iyilik ev temizletmek galiba. Zaten ayda bir geliyor.
Kızlar bir şey sorcam.
Bu bizim bu ayki kredi kartı borcumuz , bu ay borcumuz yok mu demek? Eksi yazıyor çünkü.
Kitap götür işyerine, kitaplar insanlardan çok çok daha iyi.
Ay hadi hayırlısı
fazladan 593 tl önceden yatırmıssınız gıbı anladım ben benım bankanın böyle deil yazıs tarzı ama asgari tutarda sıfır gözüktüğüne göre bence 593 tl lik bi paranız var kartta.iade falan ettinzmi bişey ondan olmus olabılır diye dusunuyorum
söyle olmustur o zaman fazla yatırdıysanz mesela 800 yatırmıssınızdır 200 harcadıysanız 600 ü duruyo suan yanı.bu kadardan fazla harcarsanız borc gözükürYok fazla fazla ödedik onu biliyorum da, hani hiç borç gelmeyecek kadar değildir diye tahmin ediyordum
elenaferrante Ben hiç anlamam ama banada fazladan yatırmışsınız gibi geldi.
söyle olmustur o zaman fazla yatırdıysanz mesela 800 yatırmıssınızdır 200 harcadıysanız 600 ü duruyo suan yanı.bu kadardan fazla harcarsanız borc gözükür
Canım boşver sen onları, bak maaşın artmış Allah sağlıkla harcamayı nasip etsin. Böyle densizler heryerde var malesef.
Eki Görüntüle 2096058 Selam kızlar
Bugün bizim evde temizlik var. Dip köşe her yer temizleniyor. Kızımın oyun halısını, bir tane beşik kenarı korumalığını, 1 battaniye, 1 havlu, bir kaç parça kıyafetini, benim 3 tane hamile pantolonumu, evde fazla fazla duran 5 li pötibör bisküviyi, 1 paket patlatmalık mısırı falan hepsini temizlik yapmaya gelen ablaya veriyorum.
Kendime yaptığım en güzel iyilik ev temizletmek galiba. Zaten ayda bir geliyor.
Kızlar bir şey sorcam.
Bu bizim bu ayki kredi kartı borcumuz , bu ay borcumuz yok mu demek? Eksi yazıyor çünkü.
Kitap götür işyerine, kitaplar insanlardan çok çok daha iyi.
Cnm telefona zor bakıyorum kitap hiç olmaz bankacıyım :))
Ay hadi hayırlısı
Ben de söylemeden geçemicem bayadır yazayım diyordum, sen ne kadar eğlenceli, komik, minnoş, samimi,içten birisin. Gülerek okuyorum ve çok keyif alıyorum. Hep yaz.Ne iyi ettin
Belki de enerjiler böyle bir araya getiriyor kim bilir.
En korktuğum bu tipler iste.kızlar konu dısı ama sizlerle paylasmak ıstedim.üst komsumla basım dertte.resmen nefret ediyorum.ailecek zırdeliler.anneleri temizlik hastası gece 2de katır kutur iş yapıyo.balkondan halı sılkelıyo.camımdan asagı balkon akıtıyo daha neler neler uyardım guzellıkle yapmadıgını ıddıa edıyor.babalrı desen asırı aksı bı adam her an kavga dövüş kopacak bi hali var son ses tv ızlıyo.esıyle cocuklarıyla hergun kavga ediyo.( eskıden uzuluyodum kavga etmelerine onlara kızıyo dıye ama sımdı hepsınden nefret ettıgımden ne kzııyo ne uzuluyorum) kızları var üniye hazırlanıyor tanıdıgım en cırkef ınsan.bı kızlarıda sinir hastası degıl ama sorunlu bı cocuk.apartmanı yıkıyo kendını yerden yere atıyo.psıkolojık problemlerı var.
cok uzun yazdım kusra bakmayın ama böyle bi ailenın alt komsuyum.cınnet gecırcem artık ya.yazın kavga ettık balkondan beri onlar ses yaptıkca ben tavana duvara vuruyorum sussunlar dıye vay nıye vuruyomusum.begenmıyosam apartmanı köyüme gitcekmısım.
dun aksam 2.kez tartstk yıne asagıdan yukarı.sırf benı gıcık etmek ıcın kanepelerden atlıyo gıbı sesler cıkardı koca koca ınsanlar.hırsımdan agladım ya
ev sahibine yöneticiye sıkayet ettim sorunlu aıle dıyolar herkes onlarla küs dıyolar bu kadar.. korkuyorum esımle kavga etcek adam dıye yoksa elli kere kapılarına gıderdım..erkek kavgası karakolda bıter.polıs cagır dıyolar adam kapımızı kırar pıskopatın tekı. kıracıyım dıye ezılmek zorunda kalıyorum.evden cıksam evımın yerı cok guzel ve kıra cevreye gore 300 400 daha ucuz.bıde cıksan etsen hep yukarlarda evler.arabaının kredısı bıtmedn eve giremeyız2.5 sene var bıtmesıne..
cok daraldım sızle paylasmak istedim zaten baska sorunlarımda var ıyıce bunaldm ya.konuyu ısgal ettıgım ıcın özür dılerım.
Yaaa sizde hep gelin hep birlikde guzel buralar.Ben de söylemeden geçemicem bayadır yazayım diyordum, sen ne kadar eğlenceli, komik, minnoş, samimi,içten birisin. Gülerek okuyorum ve çok keyif alıyorum. Hep yaz.
Yokluğu belli olanlardan biri dahaSelam kızlar.
Kaç gündr giremedim
Okumaya çalışıcam geçmişi
aynen canım bıktırdılar beni ama sırf onlar için gül gibi evimide bırakmak ıstemıyorum. aynı cevrede arkadasıma ev tuttuk 400 tl fazla onu bıle zorla bulduk. hadı dıyelim bulduk perdesıdır naklıyesıdır.hem evımıde cok sevıyorum bu lanetler evımden edecekler beni ya. sizden öncekılerden bıkmıstık aynı sızın gıbı uyarıyoları bıde sızmı cıktınız dıyo bana yüzsüz yüzsüz.En korktuğum bu tipler iste.
Şuan üst katım boş yani cati kati var ama boş.
Yine ev düşünsem üst kat falan isterim kafam pırıl piril.
Ben öyle sesleri takarım uyuyamam eger aksam çıkarsa o sesler.
Lafdan anlamıyorlarsa ev sahibide müdahale etmiyorsa mecbur cikacaksin.
Baş edilmez onlarla.
Inadına yaparlar.
Benim karşında otur ablanın çocukları torunları geliyordu surekli gece saatlerine kadar gürültü yapıyorlardı babam baya bağrış çağrış çıkarıyor evden şimdi ev taşıyorlar hatta.
Kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok.
Ben aksam makine falan açmıyorum bile alt kattakiler rahatsız olmasın diye.
Ama insanlar bizim gibi degil bi de üzerine yüzsüzce cevap veriyorlar.
Sağol canım. Hoşbulduk.Yokluğu belli olanlardan biri daha
Hoşgeldin ki
Sen haklisında yöneticiniz ya da ev sahibi (onlarda kiracı sanirim) bir ihtarname çekse bir ikaz uyarıaynen canım bıktırdılar beni ama sırf onlar için gül gibi evimide bırakmak ıstemıyorum. aynı cevrede arkadasıma ev tuttuk 400 tl fazla onu bıle zorla bulduk. hadı dıyelim bulduk perdesıdır naklıyesıdır.hem evımıde cok sevıyorum bu lanetler evımden edecekler beni ya. sizden öncekılerden bıkmıstık aynı sızın gıbı uyarıyoları bıde sızmı cıktınız dıyo bana yüzsüz yüzsüz.
Iyi yaptin canim is cok da yapasım yok benimde.Sağol canım. Hoşbulduk.
Eşim erken gidiyor gün içinde ha şu işi yapayım bunu yapayım akşam çay kahve geçiyor gelemiyorum. Bir selam vereyim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?