- 22 Mart 2017
- 1.520
- 2.526
- 53
- 39
Bende oğlumun odasını düzenledim. Çok dağılmıştı.Iyi yaptin canim is cok da yapasım yok benimde.
Yemek yapıyorum ancak.
Zulalar var ama ufak tefek icin kumbara yaparim ben deBende oğlumun odasını düzenledim. Çok dağılmıştı.
Yine hasta oldu 3 gün iyi 5 gün kötü meyve yemiyor bu yıl ondan mı bilemedim ballı ıhlamur yaptım 3. Bardağı içiyor. Çorba yapcam yine bol soğanlı karabiberli. O yoruldu ben yoruldum.
Üşüyor desem ev sıcak. İyi yakıyoruz bu yıl. Sıcakta yaramadı.
Akşam uyumadım yorgunum bugün çok.
5 posta çamaşır yıkadım.
Dolma biberim var akşamdan pırasada var biraz patates kızartıcam birde çorba işim var.
Kızlar kumbara falan yapalım ya bildirim yapalım günü gelince açalım. Gaza ihtiyacım var bu aralar
kendi evleri canim ondan bana rahatsiz oluyosan git diyolar onlarin kendi eviymis apartmanda hep ev sahipleri oturuyo 3 dairemi ne kiraci sadece.Sen haklisında yöneticiniz ya da ev sahibi (onlarda kiracı sanirim) bir ihtarname çekse bir ikaz uyarı
Şahsi fikrim bu tipleri evde tutmamak akillansinlar.
Bak kış günü çıkardı babam.
Ama niye bunların kendi isleri saat sıkıntıları yok.
Ama onların altında oturan abi sabah erkenden ise gidiyor adam babama şikayet etti onlari babamda zaten bizede geliyor ses diyordu çıkacaksın kimseyi rahatsız edemezsin dedi.
Yani doğru olan bu olmali.
Lellim yapalım ya. Benim varda bu aralar kötü gitti birikim. Büyük damacana yapasım varda değer kaybeder küçük ped şişe yaptım. Kotam yok.ekleyemiyorum. haftaya açıcam 100 tl gibi bişiy çıkar. 1 ayda birikti. Az birikti ama 300 de günde birikiyorZulalar var ama ufak tefek icin kumbara yaparim ben de
Yani olur bütünletirim cogaldikca.
Çok geçmiş olsun.Sağlık olsun da birikim gene konur yerine
sempatik_kiz çok çok geçmiş olsun umarım annen tez zamanda sağlığına kavuşur
@Ruya geçmiş olsun ezilme olduysa ağrın öşür uzun süre
Geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah her şeyin başı sağlık
amin kızlar sağolunGünaydın kızlar
@Ruya çok geçmiş olsun Allah korumuş
@sempatik_kız hoşgeldin anneciğine de çok geçmiş olsun
Ozaman kumbaraya başlayalım kim nekadar atabilirse.
Siz belirleyin büyük damacanami yapalim?
Küçük kumbarayami baslayalim.
Burdan da paylaşırız doldukça belki yeni gelenlerde , motive olamayanlarada, param neden birikmiyor diyenlerede örnek olur.
Ben küçük şişeyle baslarim canimBence küçükle başlayalım. 1 liralarla bile güzel para biriktirilebileceğini görelim gösterelim.
Hatta 1 martta açalım hep beraber
amin cnm sağolsempatik_kiz Canım Allah ödeme kolaylığı versin
Ben soyle yapiyorum. Bozukluklari tumleyerek biriktiriyorum.Ben küçük şişeyle baslarim canim
Mantıklı altın severler icin gr. Ya da çeyrek parası çıktıkça alinir.Ben soyle yapiyorum. Bozukluklari tumleyerek biriktiriyorum.
Mesela 5 tane 1 lira var kumbaraya 5 lik atiyorum bozukluklarida markette yada otobuste kullaniyorum. Su an 215 lira gibi bir para olmustu 200 unu aldim 15 lirasi kumbarada o 200 un ustunu tamamlayip ceyrek alacgm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?