Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ya taşınmayı boşver bence olayın netlik kazanması kadar güzel birşey Yok bence öyle düşünmelisin inşallah Benimde dualarım kabul olur
Tabiki cnm ne olacak napcaz tadilatı yaptirsam diye dusunuyorduk.
Simdi müteahhitler bizimle anlaşmak icin koşacaklar pesimizden.
Elbet bir anlaşma olur.

tr_lelli
Çok anlamadım ben. Sizin eviniz eski, dönüşüme mi girecek şimdi?
Canım bizim ev eski.
Mahallede tapusu olmayan evler vardi bizim tapumuz var ama.
Bu tapusuz evler yüzünden belediye imara açmıyordu mahalleyi.
Yani evimizi müteahhidi veremiyorduk.
Imara açılıyor yani anlaştığımız zaman istediğimizde verebilecegiz artik.

Bu iyi bişey o zaman. Ev annen babanın mı? Daha doğrusu apartman mı sizin? Kaç daireniz var kaç daire verecek acaba?

Allah her şeyi gönlüne göre versin

Ya varya telli darısı kv lerin evine artık onların ki de kentsel dönüşüme girse omlarda bizim evden çıksalar çok güzel olacak maddi anlamda . Buradaki evimizin kirasını Ödemiş olucaz bu durumda

Bu iyi bişey o zaman. Ev annen babanın mı? Daha doğrusu apartman mı sizin? Kaç daireniz var kaç daire verecek acaba?

Allah her şeyi gönlüne göre versin
Evet canim bina bizim yani annemlerin.
4 kat çift daire (4. Kat tek daire teraslı çatı katı annem oturuyor)
4-5 daire veriyorlar. Muteahhidle anlaşmaya bağlı iste.

Şuan ki daireler şekilsiz ve eski cok kira getirisi yok.

Ama yeni evler 1.600tl kira ediyor burada.
Yani temiz 4-5 daire verseler karşılıyor fazlasiyla.

Ya varya telli darısı kv lerin evine artık onların ki de kentsel dönüşüme girse omlarda bizim evden çıksalar çok güzel olacak maddi anlamda . Buradaki evimizin kirasını Ödemiş olucaz bu durumda
Biz yillardir bekliyoruz canim
Ne davalar açıldı ne kararlar çıktı herkes bu anı bekliyordu.
Olur insallah içinizi bozmayin

Çok sevindim canım senin adına. Rabbim gönlünüzden geçeni en hayırlı şekilde nasip etsin inşaallah :)

Lelli çok sevindim senin adına canım. Ne temiz kalplisin Rabbim hemen kabul etti dualarını.

Lelli çok sevindim senin adına canım. Ne temiz kalplisin Rabbim hemen kabul etti dualarını.
Çok şükür canim bu sene daha bi istekliydim sanki olacağını hissettim.

Bundan sonrasıda beklemece.

Babam biraz açgözlülük yapıyor daha fazlasına veririm vs vs oyalaycak bizi biraz.

Babam biraz açgözlülük yapıyor daha fazlasına veririm vs vs oyalaycak bizi biraz.
Olsun artık yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. Bu saatten sonra illa anlaşılır

Amin canim amin açılsında imara varsın hemen vermeyelim belirsizlik kötuydu.
Yani illa biriyle anlaşılır verilir.

Lelli bu cok guzel bir haber, buyuk kismi bitmis bi an once tapularinizi teslim alin.
Ne guzel dua etmistin ne kdr cabuk kabul oldu yaa
Bana da bi el atsana
Kocamla ayri gayri kaldim

ben kabus gormedimde cok istahim acildi b12 ignelerinden snra 5 kilo aldm ne bulsam yiyesm geldi sordum istah acar dediler

ah canim ah bilmezmiyim bziimde yerimiz var basta alacak olmadi sonra hep daha fazla verilir bekle bekle diye diye annemler 30 senedir kirada oturuyo.kadin diyo benim sacim agirdi daha verseler nolur.herkeste size yarar diyo ama onlar o kadar siknti cekti bize yarasa nolur

ben kabus gormedimde cok istahim acildi b12 ignelerinden snra 5 kilo aldm ne bulsam yiyesm geldi sordum istah acar dediler

Resmen senaryo cekiyorum ya cok komik, yazsam film olur ama dun aksan aglaya aglaya kalktim.
Ben biraz kullanicam ama her hafta ciger ve balik yicem, balik uzun zamandir yemiyorum pistigi yerde duramam disardada yememistik uskumru ve somonda varmis.
Emilim sorunu yasamadigimi dusunuyorum cunku diger degerler demir fln normal. Bugun daha 3. Gun ama farkli uyandim.
Istahim acildi ama yemiorum ben bir ara tek tek iciyordum normal yememe ragmen bolgesel yaglanma yapti sentetik vitamin icmek ne kdr iyi olabilirki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…