Tabiki cnm ne olacak napcaz tadilatı yaptirsam diye dusunuyorduk.Ya taşınmayı boşver bence olayın netlik kazanması kadar güzel birşey Yok bence öyle düşünmelisininşallah Benimde dualarım kabul olur
Teşekkürler iyiyiz şükür
Bakalım kaç para olucak :))
Canım bizim ev eski.
Canım bizim ev eski.
Mahallede tapusu olmayan evler vardi bizim tapumuz var ama.
Bu tapusuz evler yüzünden belediye imara açmıyordu mahalleyi.
Yani evimizi müteahhidi veremiyorduk.
Imara açılıyor yani anlaştığımız zaman istediğimizde verebilecegiz artik.
Ya varya telli darısı kv lerin evine artık onların ki de kentsel dönüşüme girse omlarda bizim evden çıksalar çok güzel olacak maddi anlamda . Buradaki evimizin kirasını Ödemiş olucaz bu durumdaCanım bizim ev eski.
Mahallede tapusu olmayan evler vardi bizim tapumuz var ama.
Bu tapusuz evler yüzünden belediye imara açmıyordu mahalleyi.
Yani evimizi müteahhidi veremiyorduk.
Imara açılıyor yani anlaştığımız zaman istediğimizde verebilecegiz artik.
Evet canim bina bizim yani annemlerin.Bu iyi bişey o zaman. Ev annen babanın mı? Daha doğrusu apartman mı sizin? Kaç daireniz var kaç daire verecek acaba?
Allah her şeyi gönlüne göre versin
Biz yillardir bekliyoruz canimYa varya telli darısı kv lerin evine artık onların ki de kentsel dönüşüme girse omlarda bizim evden çıksalar çok güzel olacak maddi anlamda . Buradaki evimizin kirasını Ödemiş olucaz bu durumda
Günaydın Kızlar kara verdim bu iki gün ye iç yat kitap oku modunda olacağım haftalarda yavaş yavaş evi temizlerim
Çok sevindim canım senin adına. Rabbim gönlünüzden geçeni en hayırlı şekilde nasip etsin inşaallah :)Kizlar belediyeden babamı aramışlar dün aksam (arkadaşları var orada calisan)
Sizin oralar belli oldu tapular çıktı demisler (tapusuz yerler icin)
Bizim ayrıca yola giden m2 miz cikmis.
Onun karşılığında dev. Bize para oduyormus m2sine para
Babam ben para yerine yer isticem diyor.
Para yerine bana yer versin evler büyük olur diyor.
Allahım bunu bukadarini duymak bile beni okadar mutlu etti ki.
Yani yilllardir bekliyoruz sabirla.
Rabbim sesimi duydu dualarımı kabul etti.
Esirgemedi..
Allahım cok şükür ne istersem er ya da geç hepsi bir bir oldu.
Amin canimÇok sevindim canım senin adına. Rabbim gönlünüzden geçeni en hayırlı şekilde nasip etsin inşaallah :)
Çok şükür canim bu sene daha bi istekliydim sanki olacağını hissettim.Lelli çok sevindim senin adına canım. Ne temiz kalplisin Rabbim hemen kabul etti dualarını.
Olsun artık yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. Bu saatten sonra illa anlaşılırÇok şükür canim bu sene daha bi istekliydim sanki olacağını hissettim.
Bundan sonrasıda beklemece.
Babam biraz açgözlülük yapıyor daha fazlasına veririm vs vs oyalaycak bizi biraz.
Amin canim amin açılsında imara varsın hemen vermeyelim belirsizlik kötuydu.
Yani illa biriyle anlaşılır verilir.
Benimde ihtiyacım var o duayaLelli bu cok guzel bir haber, buyuk kismi bitmis bi an once tapularinizi teslim alin.
Ne guzel dua etmistin ne kdr cabuk kabul oldu yaa
Bana da bi el atsana
Kocamla ayri gayri kaldim
ben kabus gormedimde cok istahim acildi b12 ignelerinden snra 5 kilo aldm ne bulsam yiyesm geldi sordum istah acar dedilerMerhabaa..
Gunlerdir aylardir ilk kez dinlenmis uyandim. Allahim herkes mi boyle diyordum, surunuyor zorlaniyordum resmen kendime geldim.
Birde b12 takviyesi kabuslar gordururmus, yeni ogrendim, her aksam cektigim korku filmlerini gorseniz inanamazsiniz
Canim hayirli olsun bebisin.Allah razı olsun canim.. amin insallah
ah canim ah bilmezmiyim bziimde yerimiz var basta alacak olmadi sonra hep daha fazla verilir bekle bekle diye diye annemler 30 senedir kirada oturuyo.kadin diyo benim sacim agirdi daha verseler nolur.herkeste size yarar diyo ama onlar o kadar siknti cekti bize yarasa nolurÇok şükür canim bu sene daha bi istekliydim sanki olacağını hissettim.
Bundan sonrasıda beklemece.
Babam biraz açgözlülük yapıyor daha fazlasına veririm vs vs oyalaycak bizi biraz.
ben kabus gormedimde cok istahim acildi b12 ignelerinden snra 5 kilo aldm ne bulsam yiyesm geldi sordum istah acar dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?