- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
Inan ben cekmedigimde huzursuz hissediyorum insanin içine huzur veriyor.Bende önceden bakıyordum canım şeytan işte vesvese veriyor
bizimki ziraatte 275 tl arkadasm acaba sizinkinin boyutumu buyuk bizimki en kucuk kasada.2 ihtimal kaliyo sanirim ya bozdurmak yada evde saklamak.bide bankalar altin gunu yapiyo bildigim kadariyla o gunlerde goturuyosun bozuyo gibi degilde mesela toplam gramini bankaya koyuyo onlarn o sekilde biliyorum bozmaya para kaybetmemis oluyosun yada kuyumcuyan daha az veriyosun ama belli gunlerdeKızlar bir şey soracağım.
Şimdi bizim banka kasamız var. Zam geldi kirasına. Yıllık 400 tl.
Ama içindeki altınlar yılda 400 tl kazandırmıyordur. Kasayı kapatmak istiyorum. Ne yapsam?
Banka kasasındaki altın fiziki altın mi oluyorKızlar bir şey soracağım.
Ama içindeki altınlar yılda 400 tl kazandırmıyordur. Kasayı kapatmak istiyorum. Ne yapsam?
kasada duran fiziki altin canim altin hesabinda altin yok varmis gibi farazi yani.bozuyosun tekrar aliyosun var gibi.Banka kasasındaki altın fiziki altın mi oluyor
Şu banka kasası, altın hesabı hic kafam basmiyor.
Hımm anladim canim.kasada duran fiziki altin canim altin hesabinda altin yok varmis gibi farazi yani.bozuyosun tekrar aliyosun var gibi.
benim de altin hesabim yok canim.dugun takilari var o da cok fazla degil zaten ama korkumuza kasa tuttuk hirsiz vs. simdi altin biriktiriyorum ama bankada degil kuyumcudan aliyorum gram gram.ne kadar param varsa iste. bankalarin gram fiyati daha ucuz ve bozarken daha az farkla bozuyolar ama ben tercih etmiyorum.Hımm anladim canim.
Hiç anlamıyordum herkes bahsederken.
Hiç öyle bankada altınım falan olmadi ki.
Maşallah Allah bereketini arttırsın canım.Eki Görüntüle 2097237 Kızlar kumbarayı patlattım 860 tl çıktı üstünü tamamlayıp ata alırım önümüzdeki hafta
Aynı şişeyi yine kumbara yapacağım Bakalım n e kadar birikecek
Aaa hayırlı olsun çok sevindim canım sağlıkla kucağına al inşallahKızlar öğleden sonra doktora gittim.. Kan tahlili falan baktirdim.. 4hafta 4 günlük hamileyim.. cok değişik bi duygu..
bizimki ziraatte 275 tl arkadasm acaba sizinkinin boyutumu buyuk bizimki en kucuk kasada.2 ihtimal kaliyo sanirim ya bozdurmak yada evde saklamak.bide bankalar altin gunu yapiyo bildigim kadariyla o gunlerde goturuyosun bozuyo gibi degilde mesela toplam gramini bankaya koyuyo onlarn o sekilde biliyorum bozmaya para kaybetmemis oluyosun yada kuyumcuyan daha az veriyosun ama belli gunlerde
Banka kasasındaki altın fiziki altın mi oluyor
Şu banka kasası, altın hesabı hic kafam basmiyor.
Benim yaşım 32 oğlum 3 yaşına girmedi daha. Bu saatten sonra bir 6 ay kadar daha bakıp çalışmayı düşünüyorum.
Evde çok yıprandım. Ev hanımlığı bana göre değil. Tek sıkıntım oğluma annem nasıl bakıcak. Direkt kreşe veremiyorum annem yaşlı idare edebilir mi bilmiyorum.
Kreşe hemen veremem çünkü başka bir şirketle anlaşıcam. Orda nasıl olur ne olur nasıl gider işler bilemiyorum. Memnun kalmam çıkarım bu sefer çocuk boşuna kreşe başlamış olur. Tek maaşlada kreş masrafını karşılayamam. O yüzden 6 ay 1 yıl annemin bakması lazım ama 2 gün zor idare ediyor bunun sıkıntısını yaşıyorum. Rabbim güç kuvvet versin inş.
Bakıcı bulsam konu komşu idare edecek birini.
Nednse komşularım iyi olmadına rağmen güvenemiyorum
Arkadaş komşuya bıraktı
Komşum. Çocuğu sokakta büyüttü kapı önünde bisküvi yedirdi büyüttü. Diğer bir komşu idareten 3 gün baktı karşı komşumun çocuğuna acı yedirmiş çocuk hastanelik oldu.
Güvenilir insanlar ama çocuk bakma konusunda biraz değişikler.
Kendi insanım harici bırakamam. Kv ile aram kötü gel bak diyemem. Desem gelse ne huzurum kalır ne bişiy.
O yüzden 2. Çocuk olmaz.
Kızlar aekadaşım sünnet yapcakmış tatilde. Haftaya mevlid yapcakmış.
Bizim ay sonu kötü oldu para takmak isterdim ama çok geç haber verdi.
50 tl 2 çocuk için az olur 100 beni şu kış şartlarında aşar.
Hediye alınır mı. Ne alınır bari kartla ufağa güzel bir oyuncak alırım büyüğe eşorfman olur. Kitap kalem defter koyarım. Saçmamı olur. Başka ne olur.
Offff derdim hiç bitmiyor
Akşam akşam buzdolabı bozuldu, soğutmuyor.
Servisi aradım. Akşam 10'a kadar nöbetçi servis var yönlendiriyorum dedi. Ama pek inancım yok geleceklerine. İnşallah gelirler.
Birde bu masraf çıktı şimdi
Canım zaaten ben bazi çalışan annelerde şunun mantığını anlamiyorum.
Misal asgari ücret aliyor suan kac 1.600tl.
1000tl bakıcı tutuyorlar eee ne anladım ben bu işten.
Hobi olsun diyemi çalışıyorlar cocukmu bakasilari yok anlam veremiyorum.
Bana saçma geliyor bu benim fikrim tabiki.
Ayrıca cok haklisin kimseye güvenilmez hele de bu devirde.
Ikisinde swet al derim.
Kızlar bir şey soracağım.
Selâmmım gunaydinn.
Kahvaltı yapıldı sıpa uyuyor ama hala dokunmuyoruz uykulara doysun en cok sabah uyumayı ozluyordu.
Dün karne paralarinida topladı kumbarasi coştu.
Oda oda temizliğe başlıyorum bugün oturma odasi.
Cam+tül+avize+ünite iç dis+ koltukları falan çekicem halisini kaldırıp iyice bi süpürüp silicem bugün burayla ve yatak odasiyla oyalanirim.
Günaydın Kızlar kara verdim bu iki gün ye iç yat kitap oku modunda olacağım haftalarda yavaş yavaş evi temizlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?