Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızlar bir şey soracağım.

Şimdi bizim banka kasamız var. Zam geldi kirasına. Yıllık 400 tl.

Ama içindeki altınlar yılda 400 tl kazandırmıyordur. Kasayı kapatmak istiyorum. Ne yapsam?

Torununu cok görüyor görmek istiyormuş gibi k.v esime demişki niye 2. Çocuğu yapmıyorsunuz ne bekliyorsunuz demis.
Ben sook.

Oysa istemiyordur diye düşünüyordum.
Oğlunun benden ayrılmayacağını sanirim net olarak anladı artik ya da yaşlandı vicdan azabı falan cekiyor.
Allah herkese başını yastığa koyunca rahat bir vicdan nasip etsin.
Çok önemli bu.

Ama içindeki altınlar yılda 400 tl kazandırmıyordur. Kasayı kapatmak istiyorum. Ne yapsam?
bizimki ziraatte 275 tl arkadasm acaba sizinkinin boyutumu buyuk bizimki en kucuk kasada.2 ihtimal kaliyo sanirim ya bozdurmak yada evde saklamak.bide bankalar altin gunu yapiyo bildigim kadariyla o gunlerde goturuyosun bozuyo gibi degilde mesela toplam gramini bankaya koyuyo onlarn o sekilde biliyorum bozmaya para kaybetmemis oluyosun yada kuyumcuyan daha az veriyosun ama belli gunlerde

Banka kasasındaki altın fiziki altın mi oluyor
Şu banka kasası, altın hesabı hic kafam basmiyor.

Hımm anladim canim.
Hiç anlamıyordum herkes bahsederken.
Hiç öyle bankada altınım falan olmadi ki.
benim de altin hesabim yok canim.dugun takilari var o da cok fazla degil zaten ama korkumuza kasa tuttuk hirsiz vs. simdi altin biriktiriyorum ama bankada degil kuyumcudan aliyorum gram gram.ne kadar param varsa iste. bankalarin gram fiyati daha ucuz ve bozarken daha az farkla bozuyolar ama ben tercih etmiyorum.

Banka kasasına para altın değerli eşya falan konuyor yıllık çokmuş
Altın hesabında altın yok parası var oluyor. Para altın deperinde kazanıyor.
Bende yarın okumaya başlıcam.oğlum hastaydı ya devam edemedim yarın yıkanır okurum kısmetse.

zelalke hayırlı uğurlu olsun bebeğin...okurken gülümsettin...sağlıkla kucağına al inşallah...

SemPatiK kız hoş gelmişsin.annene geçmiş olsun...nikini tekrar görmek güzel...

selamlar herkese..

Banka kasasındaki altın fiziki altın mi oluyor
Şu banka kasası, altın hesabı hic kafam basmiyor.

Evet. Fiziki altın. Bakıcam artık çaresine

Kuveytturk te fiziki altin alabiliyorsun ama ücret istiyor .. benim meselâ 70 gr altinim var bankada . Fiziki almak istersem 105 tl.odemem gerek ... yada altin çıkınca bozdurup tl olarak cekicem parayi altin düşünce yine alicam galiba

Selâmmım gunaydinn.

Kahvaltı yapıldı sıpa uyuyor ama hala dokunmuyoruz uykulara doysun en cok sabah uyumayı ozluyordu.

Dün karne paralarinida topladı kumbarasi coştu.

Oda oda temizliğe başlıyorum bugün oturma odasi.

Cam+tül+avize+ünite iç dis+ koltukları falan çekicem halisini kaldırıp iyice bi süpürüp silicem bugün burayla ve yatak odasiyla oyalanirim.

Aşmadığınız yerde devlete ait anaokulu vardır
Eyer çocuk tuvalet eğitimi almışsa ve sınıfta yer varsa 3 yaşından itibaren çocukları alıyorlar
Yarım gün yada tam gün
Yarım gün oraya gitse yarım gün anneniz belki idare edebilir

Umarım tamir olur canım
gazı bitmişse sıkıntılı biraz
Randıman vermeyebilir

Bende birime sormuştum çok düşük alıyorsun yarısından fazlasını bakıcıya veriyorsun diye
Oda SSK için çalışıyorum yani sosyal güvenlik emekli olma düşüncesi emeklilikte 3 kuruşta olsa para geçer elime demişti
Doğru ne denir ki

Bende geçmişte aynı şeyi düşündüm
Ve gidip kasayı kapattım altın hesabı açıp bankaya verdim altınları zaten büyük kısmını ev alırken bozmuştum bir kaç çattık falan kalmıştı bide set setime eve getirdim gerisini bankanın altın alış gününde grama çevirmiştim

Şimdiden kolay gelsin.

Günaydın Kızlar kara verdim bu iki gün ye iç yat kitap oku modunda olacağım haftalarda yavaş yavaş evi temizlerim

Ben de öyle istiyorum. Elimde kitabım tüm haftasonu keyif yapayım istiyorum ama evde bir canavar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…