Küçük Düşün Büyük Olsun!

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki
Bakan en basiti sizn kardeşimiz düşünmeniz bile aile kavramının geerektirdikleri bence siz babanıza gerçekleri söylediğiniz için işine gelmiyor ve size gicikligina yapıyor bana kalırsa yani ortada inatlaşma var gibi
Adı üstünde evlat yani insan ne için çabalıyor ki şahsen ben evladım için cabaliyorum yani

Ne yani evlendim gittim diye anne babanın sorumluluğu biter mi madem dünyaya getirdiler ihtiyacım olduğu yerde yardımcı olacaklar aynı sey evlat içinde geçerli

Günaydın bugün izine çıktım bir hafta izinliyim ama evdeki işler gözümde büyüyor yaaavvv .bir kalkıp yapsam sonra da biraz keyf yaparak biraz da gezerek geçireceğim tatilimi

Ama böyle insanlar çok var ya gerçekten özellikle sonradan gormeler böyle oluyor benim çevremde de var öyle insanlar

Bişi alıyorlar 3'5 kuruşluk güya adını aldı ediyorlar alma yani sizin hesap benmi al diyorum gözüme gözüme soktuktan sonra ne yapayım aldığını

Çok dolmussunuz ya üzülmeyin inanın her şey yoluna girecektir

gunaydin arkadaslar 2topige de yazimi kopyalayacagm fikirlerinizi merak ediyorum subat ayi ekleyecegimle birlikte insAllah 10bin biriktirmis olacm.bankaya sordum 10bin yatirirsam 2775tl faiz indirimi olacakmis. sizce altin olarakmi kalsn yoksa yatirip indirimden mi yararlanim? (not 25 taksitimiz var kalan. bide ayrica kenarda para yok ev alma icn duran takilarim var)

Ben altın alırdım şahsen. Çünkü banka zaten bir şekilde ödeniyor canım o yüzden buna altın almalısın

Ben altın alırdım şahsen. Çünkü banka zaten bir şekilde ödeniyor canım o yüzden buna altın almalısın
ben altin aldim zaten canim yani smdiye kadar 40 gram oldu devamini alip 10bin tl ye tamamlayp yatircaktm.2775 indirim olur ddi.yatirmim altinmi dursun diyorum sanirim sen de altin olarak kalmasndan yanasin

2775 tl güzel bi meblaa.. ben kendim için düşünüp cevap vereyim.. ben olsam bankadaki ödememi yapar 2775 tl kara geçerdim.. az bi mebla olsaydı boşver kredi nasıl olsa ödenir derdim ama 2775 tl çok güzel bi para :))

ben altin aldim zaten canim yani smdiye kadar 40 gram oldu devamini alip 10bin tl ye tamamlayp yatircaktm.2775 indirim olur ddi.yatirmim altinmi dursun diyorum sanirim sen de altin olarak kalmasndan yanasin
Evet canım aynen altın kalsın bence . Bak şöyle anlatayım sana bizim ev kredimizden 50 bin tl borcumuz kaldı . Elimizde 40 bin altınımız var . Tutup altını bozduralım ne kadar indirim olur paradan diye baktık 2 bin tl filan düşüyor . Bizde kredi zateb her ay ödeniyor boşuna kenardaki altını bozdurmayalım dedik. Mayıs gibi eşime yurt dışı görevi gelebilir oradan dolarla maaş alıyor buradan da maaş alıyor ekstra . 50 bin tl filan gelebilir o zaman . Bizde eğer öyle birşey olursa yine krediyi kapatmadım o zaten ödeniyor arabamızı yükseltelim dedik. Sende eğer kredi ödeniyorsa zorlanmıyorsan yani o altın kenarda dursun

Ayyy elektrik faturası 106 lira gelmiş yahu şok oldum gerçi normal geldi bulaşık mak. Çamaşır mak.supurge her gün çalışıyor ne yazikki para biriktiricem hepsi üst üste geliyor

Ayyy elektrik faturası 106 lira gelmiş yahu şok oldum gerçi normal geldi bulaşık mak. Çamaşır mak.supurge her gün çalışıyor ne yazikki para biriktiricem hepsi üst üste geliyor
Ay cidden çok gelmiş yaaa

Selamlar Hanımlar,

Bugün işe gitmedim. Haftasonu kusmaktan perişan olduğum için bugün evde kalayım dedim. Elim kolum kalkmıyor. Ay bi bitmedi yahu@zelalke benim bulantılarım 6. haftada başladı. Umarım yaşamazsın.

Kızımın oto koltuğu küçük geliyordu. Yenisini almayı erteledik bir süre ama nereye kadar erteleyeceğiz. Dün gittik 1100 lira bayılıp yeni koltuğunu aldık. 4,5 yaş itibariyle 3. oto koltuğumuzu almış bulunuyoruz.

Dün bebek için kontrolüm vardı. 2'li tarama için kan verdim. Muayene ve test toplam 360 lira tuttu. Ben sağlık sigortası ile gittiğim için 72 lira ödedim. 2 hafta sonra cinsiyet belli olur dedi ancak önünüzdeki ay zaten kontrole gideceğim. O zaman öğrenirim diye düşündüm.

tesekkur ederim arkadaslar yorumlariniz benim icn degerli

Bu mide bulantısı ne fena ya. Allah yardımcınız olsun . Bende hamile kalsam aynen öyle olurum galiba .midem hassas çünkü

Canim tabiki eziklemesi ayri bir sey yanlis. Ailen sana ne guzel yardimci oluyor. Ama olmasaydilarda atamazsin. Onlar ailen çünkü. Uzulmemek icinde beklentiye girmemek en iyisi. Benim de yaşadığım çok şey oldu. Üzüldüm. Ama sonra düşündüm zorunlu degiller canları sağolsun yeter.

ben borçsuz birikimden yanayım
kendim birikime başladığımda elime geçeni üç beş demeden toplayıp bankalarla ilişkimi kestim. tüm kredilerimi ve bir kredi kartını kapattım. öderken de sorun olmadan ödeniyordu ama ciddi faiz avantajı sağladı, ayrıca ev almak niyetimiz var kredi notum yükselsin diye de erken kapattım.
krediyi kapatınca şu ankinden daha fazla birikim yapabilirsin, kapatmanın mantıklı olacağını düşünüyorum 2.775 TL faiz ciddi bir rakam bana göre.
kenarda da zaten takıların varmış Allah korusun bir ihtiyaç durumunda ordan da kullanabilirsin.

Bu konu hakkında eşimle mutabık olamıyoruz. Bizim ev kredimiz 10 yıllık. 3 yılını ödedik kaldı 7 yıl. Eşime diyorum ki para biriktirip krediyi erken kapatalım. O da diyor ki zaten faizin önemli bir kısmını ilk yıllarda ödedik. Anapara ödemesini erkene çekmenin bir anlamı olmaz diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…