- 21 Ağustos 2015
- 32.118
- 97.470
- 598
- 38
Durun durun size bisi anlatimde gülun.
Yani bana göre gülüncek halinden cok acınacak hali.
Geçen oğluma et döner almis (ekmek arasi)
Bazen tavuk döner alırdı su 4tl olanlardan bin de bir.
Zilime basti babam kapıyı açtım paketi uzattı.
Bu ne dedim x e doner aldım dedi (ogluma)
Yemek yedi yemez şimdi dedim sonra yer dedi.
Bak 12 tl vedim hee tavuk degil et et dedi.
Sesimi çıkarmadım atasım geldi.
nimet yazık dedim.
Kedilere versem soruyor oğluma döner aldım yedin mi?
Güzelmiydi diyor.
Ertesi gün bile olsa soruyor
esime söylüyor x e döner aldım et döner diyor.
2.900tl maaş alan (yüksek pirimli emekli)
4bine yakın kira geliri olan adam söylüyor bunu.
Ve oğlum tek torun
Hep böyle yapıyor ama.
Bisi alsa bana falan asla almaz
Hani ona alırken sanada aldım demez.
Aldığını her yerde söyler herkese soyler.
Ben istemiyorum almasın.
Geçen diyorki yemek yedim x e (ogluma ) lahmacun alcaktim 2 tanesine 10tl dedi almadim diyor
Bana niye söylüyorsun?
Aman babanı düşünme Allah aşkına ya bırak ne hali varsa görsün. Arsayı ne zaman vermek istiyorsa versin sen normal düşünmeden dur eşine bebene odaklan filan kendini üzünce birşey değişmiyor bakInan herkes bunu söylüyor.
Babamı yakinen tanıyan bir abi dediki bana siz bunun çocuğu oldunuza eminmisiniz dedi.
Tövbeestg.
Şaka mayetinde dedi tabi ama herkes sasiriyor.
Kardeşimde evden işe isten eve bi tiptir.
Kimseyle muhattap olmaz.
canim cok teşekkür ederim.. amin amin allah razı olsunzelalke hayırlı olsun canım sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip olsun
Bak doğru söylüyor boşver ciddenİşin ilginci de ne biliyormusunuz?
Esim el oglu yani sonucta.
Beni teselli ediyor.
Ağlama üzülme onu değiştiremeyiz bırak desin yapsin!
Yaptıda noldu?
Dedi de ne oldu?
Eden kendine eder
Uzulme sen diyor
Gulermisin aglarmisin.
Aynen aynenGüleriz aglancak halimizee..Boşver lelli o alişmiş kendini övmeye..Sizde övün istiyorm.Sen e iyisin en mukemmelsin..Bak senin sayende bizde iyiyiz..sen olmasan napardik falan demenizi bekliyor bencee..sende yapmiyorsun yaa içten içe nasil gıcıktır sana var yaa..
Sen okumada üzülme yasakliyorum :)Kızlar yazdiklarinizi okudum. Sinir oldum. Üzmeyin kendinizi insanın eline birsey geçmiyor malesef. Bu yasta sonra degismiyorlar malesef...
Çooook tebrik ederimmm..Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin inşallahh..Harika bir duygu.Ben 5 ay oldi dogum yapali..Hamileligim zor geçmesinee ragmen dogurdugum anda hepsini unuttum..insan evlatla kendide yeniden doguyor..canim cok teşekkür ederim.. amin amin allah razı olsun
Dogru söyledigin için iştee senin yanindaa sürekli kendino övmeye çalişiyor..senide ikna etmeye çalişiyor en iyisi kendinin oldugunaa..Aynen aynen
kisilik bozukluğu olan insanlar böyleymiş zaten.
Arastirdim.
Herşeyin iyisini sen bilirsin
Sen yaparsın.
Sen doğrusunu bilirsin denmesini seviyorlarmis.
Poh poh yani
Ben doğrucu davut.
birşey olmaz bebiş de hayatın gerçeklerine alışsın şimdiden.. geleceği dünyada herşey dörtdörtlük değil, bu tarafını da bilsin :)Sen okumada üzülme yasakliyorum :)
Baktın kötü yazmışız gözünü kapa :)
Iki canlısın sen kizooom.
yaaa cidden mii.. benim daha çok yenii.. şuan erken diye mi bilmiyorum henüz bulantı falan olmadı.. sadece geçen hafta biraz adet sancısı gibi ama çok şiddetli olmayan ağrım vardı, o da geçti çok şükür.. bakalım beni nasıl günler bekliyor:)Çooook tebrik ederimmm..Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin inşallahh..Harika bir duygu.Ben 5 ay oldi dogum yapali..Hamileligim zor geçmesinee ragmen dogurdugum anda hepsini unuttum..insan evlatla kendide yeniden doguyor..
Bulanti bendede cok fazla olmadi ama kansizligim coktu 7ye kadar düştü bu sebeple nefes problemi yasadimm ama bak geçtii gitti..Adet sancisi ilk aylar benimde oldu doktor olur demistii..hergun 2 yad 3 ceviz yemistim,ferahlamak icinse (havalar cok sicakti son zamanlarimda) icinde nitrat olmayan maden sularindan 1 tane icmistim doktoruma danişip.Rabbimin izniylee inşallah sag salim alirsin kucaginaa..Hamileligim boyunca bi çok kez ölecegimi düsündüm gercekten bak ama simdi minicik bir kiz yanimdaa uyuyor geçti gitti..birde ablamiz var 7 yasindaa.yaaa cidden mii.. benim daha çok yenii.. şuan erken diye mi bilmiyorum henüz bulantı falan olmadı.. sadece geçen hafta biraz adet sancısı gibi ama çok şiddetli olmayan ağrım vardı, o da geçti çok şükür.. bakalım beni nasıl günler bekliyor:)
rabbim bağışlasın sana kızlarını..Bulanti bendede cok fazla olmadi ama kansizligim coktu 7ye kadar düştü bu sebeple nefes problemi yasadimm ama bak geçtii gitti..Adet sancisi ilk aylar benimde oldu doktor olur demistii..hergun 2 yad 3 ceviz yemistim,ferahlamak icinse (havalar cok sicakti son zamanlarimda) icinde nitrat olmayan maden sularindan 1 tane icmistim doktoruma danişip.Rabbimin izniylee inşallah sag salim alirsin kucaginaa..Hamileligim boyunca bi çok kez ölecegimi düsündüm gercekten bak ama simdi minicik bir kiz yanimdaa uyuyor geçti gitti..birde ablamiz var 7 yasindaa.
Saol canim Allah razi olsun.birşey olmaz bebiş de hayatın gerçeklerine alışsın şimdiden.. geleceği dünyada herşey dörtdörtlük değil, bu tarafını da bilsin :)
lellim babanın durumunu önceden de konuşmuştuk ssenle, daha detaylı hemde.. ne şanslısınız ki sen de kardeşin de ona çekmemişsiniz. rabbim senin gönlüne göre veriyor, kardeşine de akıllı ve sizin gibi duyarlı bi kız nasip etsin yeter.. anneciğin de çok şükür kendi halinde ve size destek.. gerisini boşverin cidden.. onu artık öyle kabul etmek sizi daha az üzer..
Canım herkesde olmuyor.yaaa cidden mii.. benim daha çok yenii.. şuan erken diye mi bilmiyorum henüz bulantı falan olmadı.. sadece geçen hafta biraz adet sancısı gibi ama çok şiddetli olmayan ağrım vardı, o da geçti çok şükür.. bakalım beni nasıl günler bekliyor:)
Bende öyleyim bu ara ağlayalım ya aciliriz.Durduk yere üzerime bir ağlama geliyor Kızlar ya kendimi durduramıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?