- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Çok teşekkürler canım...Oo şimdiden iyi gezmeler bacım minik bey ne yapıyor . Geçen Erzurum dönüşü uçak hep Rus ve yabancı kayakçılar la doluydu aklıma geldiniz.
Ama nezaman canim? Indirimden mi aldın?Özdilekten 80 tl ye almıştım indirimden ama %100 pamuk birde desenleri şahaneydi
Oldu 1 sene canım ama rakamlar şimdi de öyle indirimden yakala al . Bence diktirmeAma nezaman canim? Indirimden mi aldın?
Siteye bakımOldu 1 sene canım ama rakamlar şimdi de öyle indirimden yakala al . Bence diktirme
Ya ben dikimi sevmiyorum çünkü öyle güzel olmuyor. Birde desenleri zor Seçiliyor. Ben çiçekli filan eski model sevmiyorum zaten genelde satende yatıyoruz biz hep düz renk mor siyah filanSiteye bakım
Diktirince nazlaniyolarmi nedir
Deppomax da 50tl idi takimi ben alamadan kapandıhemde %100 pamuk
Bende depomaxtan alıyorum istediğim renklerden takım yapıyorum iyi oluyor uygundaSiteye bakım
Diktirince nazlaniyolarmi nedir
Deppomax da 50tl idi takimi ben alamadan kapandıhemde %100 pamuk
Kanka bence mantıklı bak biz ödüyoruz 10bin olmuş sanirim.bireysel emeklilik sistemine giriyoruz bizde
3 yıl devam ettirmek istiyorum.
Ben desenli seviyorum sadeden ziyadeYa ben dikimi sevmiyorum çünkü öyle güzel olmuyor. Birde desenleri zor Seçiliyor. Ben çiçekli filan eski model sevmiyorum zaten genelde satende yatıyoruz biz hep düz renk mor siyah filan
geçmiş olsun bugün nasılsınSelamlar
Bu aralar pek yazamadım.
Dün midem çok kötüydü. Migren atak da geldi, bütün akşam uyudum.
Canım. İkea nın boyaları çok güzel çıkıyor. Almışyım fosforlu kalemlerden çok iyi di. Dediklerini bilemedim.yerim onu benim bidigimla akranmis minik canavarlarin listesi kabarik bizimki gecen gun tuttturdu 6 aydir ilkkkez istedi gerci benden degil baba kisisinden 160 tl ye thomas ve arkadaslari çufçufunu aldirtttti.hicde izlemez cizgi film nerden gorduyse anlamadim. Boyalar hamurlar favorisi. Ikea nin bir boyasi var parmak boya gibi ondan alacagim bende. Sonra bizde kucuk bir pasta ufletip kestirdik beyfendi aksam sabah uflemek istiyor sonraki gun kinder sut dilimine mum koyup uflettik o derece mum ufleme aski tutttu. Birde ufleyebilse ice dogru nefes cekiyor adeta cok baska bjr sevgi. Uzun ve saglikla yasasin tum yavrular.simdiden kutluyorum bende bacim.
idolum boyle kadinlar.bende pek denize de girmesem kuma falan duser deger ya en kotusunu takarim en cizigi falan. Ama resimlerde ay ne cirkin derim sonrada
cok severim boylelerini. Bende de yok o ruh. Oglandan sonra cidden olan da gittti cunku boynumu mincikliyor elimi ani tutup cekiyor olanlar ya ona ya bana zarar veriyor. Bakalim buyusunlerde gerisi bos
hayırlı olsun güle güle kullan canımMinnoş battaniyemde geldi serdim.
Yemeğimde var daha nolsun.
Keyfim yerine geldi.
Bu ara topige cok cıs ama alınca mutlu oluyorum malesef
Yenilikler bana iyi geliyor.
Yenilendikçe keyifleniyorum.
Bende desenli aldım aslında ama öyle çiçek deseni filan değil daha modern şeyler . BakılabilirBen desenli seviyorum sadeden ziyade
Vintage tarzi.
Diktirmemin sebebi de deseni kendim seçiyor olmak.
Neyin var ZeynepCanım. İkea nın boyaları çok güzel çıkıyor. Almışyım fosforlu kalemlerden çok iyi di. Dediklerini bilemedim.
Ay büyümüşler de istemeyi öğrenmişler.
Selam kızlar. Gerginim bu ara. Uğrayamıyorum pek
Sağol canimhayırlı olsun güle güle kullan canım
arada yenilik bana da iyi geliyor
Marketten semiz otu, süt, havuç, kapya biber, yeşil biber, kahvaltılık domates, Türk kahvesi, ekmek aldım 13 tl ödedim. 2 tl kumbaraya gitti. Eşim yine bir şeye 60 tl Ödemiş cidden sinir oldum bu ay durduk yere para gidiyor ya çıldırmamak elde değil kenarda 3 kuruş tutamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?